Galaxy S4 Mini Alınır Mı?
-
Galaxy s4 mini Alınır mı?
Tavsiyleriniz önerileriniz görüşleriniz
Aradığım özellikler; canlı görünüm güzel bi kamera bide 5-10 sekme açınca kasmayacak falan. böyle yani pek oyun sevdalısı değilim ama oyun da kaldırır :D bunları zaten internetten edindim de :D
kullananlara veya bilenlere: ısınması nasıl şarjı nasıl dezavantajları neler (nebiliyim arama yapmıyodur mesela falan :D bluetooth yok iphoneda dediklerinde de garipsemiştim ama artık bunu bile garipsemem)
-
O paraya S3 al daha iyi.
-
Citizen bunu yazdı
O paraya S3 al daha iyi.
Ya bedavaya alıyom hocam çökecem gibi bişey ama rezil olmaya gerek yok pişman olmayım çöktüm diye :d şimdiki telefon da öyle iyi bişi değil zaten 5800
-
Hocam üstüne çökücem diyon bekleme bence :)
http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9190-Galaxy-S4-mini-vs-Nokia-5800-XpressMusic -
ndmylmz bunu yazdı
Hocam üstüne çökücem diyon bekleme bence :)
http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9190-Galaxy-S4-mini-vs-Nokia-5800-XpressMusicYa hocam 5800 la karşılaştırmana gerek yok turkcellin şu bedavadan biraz pahalı telefonları bile 5800dan iyi gelir android olduğu için :D ama benim sorumu anlamadınız; şimdi çökecem ya dersem ısınıyo mnsikim ya da şarjı az gidiyo herşeyi güzel keşke çökmeseydim okadar ayıp ettim falan demeyim yani bu yüzden çok böyle aman aman almalık bişeyse çöküyüm :)
-
Eğer getirtebilirsen Lenovo'nun Android telefonları var çok şahane.Hayvan gibi bataryası var.
-
Hocam direk çöküceksen çök hiç uğraşma.
Bu arada iphone da bluetooth var :D
-
torpedo_XL bunu yazdı
Dosya gönderimi işte ya telefonlar arası :P anladın sennn
-
Yahu 2014'e giricez hala Bluetooht ile telefondan telefona dosya atan var mı ?
-
by_Tet bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
Dosya gönderimi işte ya telefonlar arası :P anladın sennn
Jailbreak yaparsan o da var hocam :)
Ayrıca dosya göndermek için bluetooth kullanan kaldımı yav?
-
Ev arkadaşımın birinde s3 diğerinde s4mini bende de lg nexus 4 war hepsi guzel ayrım yapamıycam :D ama mini ler ara üretim olduğu için bence alınmamalı, nexus ta sade android we güncellik avantajıyla alınabilir.