Galaxy S4 Mini Alınır Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Galaxy s4 mini Alınır mı?

Tavsiyleriniz önerileriniz görüşleriniz

Aradığım özellikler; canlı görünüm güzel bi kamera bide 5-10 sekme açınca kasmayacak falan. böyle yani pek oyun sevdalısı değilim ama oyun da kaldırır :D bunları zaten internetten edindim de :D

kullananlara veya bilenlere: ısınması nasıl şarjı nasıl dezavantajları neler (nebiliyim arama yapmıyodur mesela falan :D bluetooth yok iphoneda dediklerinde de garipsemiştim ama artık bunu bile garipsemem)

iyibu! yeniden..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

O paraya S3 al daha iyi.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

O paraya S3 al daha iyi.

Ya bedavaya alıyom hocam çökecem gibi bişey ama rezil olmaya gerek yok pişman olmayım çöktüm diye :d şimdiki telefon da öyle iyi bişi değil zaten 5800

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocam üstüne çökücem diyon bekleme bence :)

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9190-Galaxy-S4-mini-vs-Nokia-5800-XpressMusic

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı

Ya hocam 5800 la karşılaştırmana gerek yok turkcellin şu bedavadan biraz pahalı telefonları bile 5800dan iyi gelir android olduğu için :D ama benim sorumu anlamadınız; şimdi çökecem ya dersem ısınıyo mnsikim ya da şarjı az gidiyo herşeyi güzel keşke çökmeseydim okadar ayıp ettim falan demeyim yani bu yüzden çok böyle aman aman almalık bişeyse çöküyüm :)

iyibu! yeniden..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Eğer getirtebilirsen Lenovo'nun Android telefonları var çok şahane.Hayvan gibi bataryası var.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam direk çöküceksen çök hiç uğraşma.

Bu arada iphone da bluetooth var :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Dosya gönderimi işte ya telefonlar arası :P anladın sennn

iyibu! yeniden..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yahu 2014'e giricez hala Bluetooht ile telefondan telefona dosya atan var mı ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Dosya gönderimi işte ya telefonlar arası :P anladın sennn

Jailbreak yaparsan o da var hocam :)

Ayrıca dosya göndermek için bluetooth kullanan kaldımı yav?

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    Ev arkadaşımın birinde s3 diğerinde s4mini bende de lg nexus 4 war hepsi guzel ayrım yapamıycam :D ama mini ler ara üretim olduğu için bence alınmamalı, nexus ta sade android we güncellik avantajıyla alınabilir.

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
Toplam Hit: 7895 Toplam Mesaj: 33