Galaxy S4 Mini Alınır Mı?
-
mfatihbodur bunu yazdıHoLYSeRo bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıHoLYSeRo bunu yazdıtolgaStain bunu yazdıHoLYSeRo bunu yazdı
hocalar bu saatden sonra ip 4s alınır mı ikinci el 1100 1200 liraya.
Normalde alınmaz ama şöyle alınır. Telefon max 1,5 aylıktır temiz kullanılmış sorunsuzdur ve garantisi devam etmekteyse alınır. +Yurtiçi kayıtlı
Onun dışında alınmaz tabiki. 1200TL ikinci el 4s vereceksen S3 almanı öneririm. 1200 lira veren zaten 200 300 daha verir sıfır 4s alır yani mantık olaraktantelefon 4 aylık hocam http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-20-ay-garantili-hatasiz-4s-133748973/detay
şu telefona rasladım hatta uzun surelı kullanıcagım ıcın ıphone almak ıstıyorum.samsungu ne kadar kullanırım bılmıyorum hem ılerye donuk kasma felan yapmıycak zaten telefondan ınternete pek gırcek bırı degılım buyuk ekran aramıyorum oyun felan da tek tük işde kararsız kaldım.1200 çok pahalı. Draenei mürit 800 e satmıştı geçen. Ayrıca bu ilandaki telefonun üst kısmında ezikler mevcut dikkatli bak alınmaz bu telefon.
hocam nette felan o civarda hıc telefon yok , ıkı yıl garantısı bıtmış adam 1000 lıradan aşağı satmıyo yıne nasıl bıseyse.
Hacım s4 mini ara model olduğu için fiyatı bam güm düşecek Şu s4 lerin ikinci elleri biraz çıksın ortaya s4 mini sıfırının ederi 1000 TL. Çok güzel yapmışlar beğendim ama 1000 den fazla etmez. Bende s4 var az bekle bi kaç kez daha düşürürsem 1000 liraya veririm sana :)
hocam samsung htc vs almak pek istemiyorum açıkcası iphone ıstıyorum en uzun ömürlü onu görüyorum dediğim gibi ekran buyuk olması felan ğek ılgılenmıyorum dayanıklı ve ılerıye donuk kasma yapmıycak bır telefon azda karizması :D özellık arasam htc dusunurum valla veya telefonlar hakkında pek bır bılgım yok o yuzden kararsızım zaten.
-
Bugün dükkan komşumuz almış s4 mini.Samsung bu sefer becermiş bu işi.Telefon plastik hissi vermiyor diğer modellerdeki gibi.Ekranı vs her şeyi şahane.Ama fiyatı biraz tuzlu.Bin liranın biraz altına düşsün alınabilecek bir telefon.
mkyb tarafından 14/Ağu/13 18:42 tarihinde düzenlenmiştir