Galaxy S4 Mini Alınır Mı?
-
Citizen bunu yazdı
Yahu 2014'e giricez hala Bluetooht ile telefondan telefona dosya atan var mı ?
Dosya değilde oyun oynayan çok
-
Citizen bunu yazdı
Ama çok üzülüyorum hocam :( neden eziyorsun beni :( valla çatur çutur da atıyoruz dosya da resim de. nebim fotoğraf çekiniyoruz falan toplu gönderiyoruz kopya çekerken bulututlu sohbet falan açıyoruz nebiliyim bulutut 2013 diye kullanılmayacak mı allahaşkına. hem özgürlük lazım özgürlük rootuna bile girebilecen (iphone taşlama mod off)
-
Bluetootht'u sohbet için kullanıyorsan her telefona Whatsapp yükleniyor artık sorun değil.Bluetooht'u ben sadece arabada kablosuz görüşebilmek için kullanıyorum.Bence sen iPhone 4s al.iPhonelar hiç değer kaybetmiyor.
-
Citizen bunu yazdı
Hocam bu sabah attık valla (:
Tepkimiz aynı oldu. 2014e geldik hala bt (:
-
General mobile discovery cok konusuluyor forumlarda bir incele istersen
-
O parayla s3 al boşver miniyi daha iyi S3 ile S4 arasında çok abartılacak bi fark yok zaten (;
-
hocalar bu saatden sonra ip 4s alınır mı ikinci el 1100 1200 liraya.
-
HoLYSeRo bunu yazdı
Normalde alınmaz ama şöyle alınır. Telefon max 1,5 aylıktır temiz kullanılmış sorunsuzdur ve garantisi devam etmekteyse alınır. +Yurtiçi kayıtlı
Onun dışında alınmaz tabiki. 1200TL ikinci el 4s vereceksen S3 almanı öneririm. 1200 lira veren zaten 200 300 daha verir sıfır 4s alır yani mantık olaraktan -
ben 3 yıllık telefonumu bu hafta ace2 ile değiştirdim andıroyoyid falan teknoloji almış başını gitmiş kendimden utandım valla sanki 3 yıldır koltuk altı tıraşı olmamış gibi hisstettim ameka.
-
tolgaStain bunu yazdıHoLYSeRo bunu yazdı
Normalde alınmaz ama şöyle alınır. Telefon max 1,5 aylıktır temiz kullanılmış sorunsuzdur ve garantisi devam etmekteyse alınır. +Yurtiçi kayıtlı
Onun dışında alınmaz tabiki. 1200TL ikinci el 4s vereceksen S3 almanı öneririm. 1200 lira veren zaten 200 300 daha verir sıfır 4s alır yani mantık olaraktantelefon 4 aylık hocam http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-20-ay-garantili-hatasiz-4s-133748973/detay
şu telefona rasladım hatta uzun surelı kullanıcagım ıcın ıphone almak ıstıyorum.samsungu ne kadar kullanırım bılmıyorum hem ılerye donuk kasma felan yapmıycak zaten telefondan ınternete pek gırcek bırı degılım buyuk ekran aramıyorum oyun felan da tek tük işde kararsız kaldım.