Game Of Thrones 8. Sezon Sızdırıldı
-
Dizi bölümleri değil :) Hikayesi
https://fantazya.net/8-sezon-senaryosu-tamamen-sizdirildii/
Linke giderseniz senaryoları yazıyor %100 değil 1.2 ve bölümü okudum bu kadarı fazla dedim kapadım
Tavsiyem okumayın
Okuyacaklar için link yukarda
Spoiler var metnin içinde okumayın :D
Lorem Ipsum, dizgi ve baskı endüstrisinde kullanılan mıgır metinlerdir. Lorem Ipsum, adı bilinmeyen bir matbaacının bir hurufat numune kitabı oluşturmak üzere bir yazı galerisini alarak karıştırdığı 1500'lerden beri endüstri standardı sahte metinler olarak kullanılmıştır. Beşyüz yıl boyunca varlığını sürdürmekle kalmamış, aynı zamanda pek değişmeden elektronik dizgiye de sıçramıştır.Bran ölüyor öldürenler diriltip kral yapıyor bir tane spoiler yeter 1960'larda Lorem Ipsum pasajları da içeren Letraset yapraklarının yayınlanması ile ve yakın zamanda Aldus PageMaker gibi Lorem Ipsum sürümleri içeren masaüstü yayıncılık yazılımları ile popüler olmuştur. Spoiler gizledim :D
RimPalace tarafından 21/Ağu/17 08:51 tarihinde düzenlenmiştir -
diziyi takip etmiyorum ama bi tane spoiler yeter diyip şak diye verdiğin bilgi doğruysa yuh yani.
diziyi takip eden biri olsaydım bayağı kulaklarını çınlatırdım.
-
Ağzına yüzüne küfredesim var da banlanırım şimdi. Başkası okumadan şu spoilerı kaldır.
-
Ben okudum okumaz olaydım
Hadi okudum ya muridimizsin bir şey de diyemiyorum :)
Dibe köşeye gömülür mü o cümle, insan uyarı falan koyar gözümü de kaçırsam
Beyin algıladı bir kere sıçtık... -
saçma sapan bir siteden alıntı yerine bu hikayenin ilk nereden çıktığına dair bir link verseydiniz daha iyi olurdu bana göre. Asılsızdır diye düşünüyorum
-
Yanlis olduguna eminim ama g*tluk yaptigin.
-
Bran kimdi aq isim hafızam çok kötü. Arya, jon, sansa ve dany dışında bi isim hatırlamıom. O yüzden sıkıntı yok :)
-
attackatak bunu yazdı
Bran kimdi aq isim hafızam çok kötü. Arya, jon, sansa ve dany dışında bi isim hatırlamıom. O yüzden sıkıntı yok :)
buyur hocam :D :D
-
Bide bitane spoiler yeter diyor. Rahatsız mısın arkadaşım?
-
bana inandirici gelmedi,
ayrica bu kadar hype a ne gerek var beyler, 8 .sezon sizdirildi yaziyor baslikta girip adama spoiler verdi diye kiziyorsun. girme o zaman cok mu zor. daha dogru mu degil mi o bile belli degil.
alin spoiler o zaman:
S8E6
Çok çok uzak kuzeyde, Daimi Kış Toprakları'nda veda ediyoruz. Bir Ak Gezen atını sürüyor ve Bran Stark'ın cesedini bir sunağa getiriyor. Gece Kralı, Bran'i ikinci bölümde hançerlemişti hatırlayın. Ejderhacamıyla kalbinden bıçaklanmıştı. Belli bir ayin düzenliyor ve Bran gözlerini açıyor. Gün gibi maviler. Ak Gezen Bran'in başına bir taç takıyor ve sunak yavaşta bir buza dönüşüyor. Kış geliyor…
herlocksholmes tarafından 21/Ağu/17 01:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Umarım 1 yıl içinde kanser olup ölürsün.