Game Of Thrones 8. Sezon Sızdırıldı
-
sızan senaryo gerçek en azından ilk bölümleri okudum oraya kadar hepsi doğru gözüküyor.
-
Onca emeğim, hevesim spoiler yüzünden yıkılıp gidebilirdi.
Tek bir satır gözüme çarptı ama bu kesinikle hoş bir durum değil.
Dolayısıyla spoiler vermek; büyük haksızlık.
-
PathfindeR00 bunu yazdı
Umarım 1 yıl içinde kanser olup ölürsün.
bi dizi için bu cümle ağır değil mi sizce de ?
-
herlocksholmes bunu yazdı
bana inandirici gelmedi,
ayrica bu kadar hype a ne gerek var beyler, 8 .sezon sizdirildi yaziyor baslikta girip adama spoiler verdi diye kiziyorsun. girme o zaman cok mu zor. daha dogru mu degil mi o bile belli degil.
alin spoiler o zaman:
S8E6
Çok çok uzak kuzeyde, Daimi Kış Toprakları'nda veda ediyoruz. Bir Ak Gezen atını sürüyor ve Bran Stark'ın cesedini bir sunağa getiriyor. Gece Kralı, Bran'i ikinci bölümde hançerlemişti hatırlayın. Ejderhacamıyla kalbinden bıçaklanmıştı. Belli bir ayin düzenliyor ve Bran gözlerini açıyor. Gün gibi maviler. Ak Gezen Bran'in başına bir taç takıyor ve sunak yavaşta bir buza dönüşüyor. Kış geliyor…
onca yorumdan tek mantıklısı
-
beyler gelin desteğe mail atalım banlasınlar 12 24 saat
-
SİLİN ŞU KONUYU AMK YA
-
Valla kimse kimseyi zorla konuya sokmuyor. Okumak isteyen okusun. Şuan spoiler gizlenmişte kimse istemedikçe bişey gözüne girmeyecek gözüküyor.
-
Bir diziyi odak noktasi yapmak ne kadar dogru tartisilir..
Spoiler yesemde yillardir izlemeye devam ediyorum ve keyif aliyorum.
-
omery bunu yazdı
Valla kimse kimseyi zorla konuya sokmuyor. Okumak isteyen okusun. Şuan spoiler gizlenmişte kimse istemedikçe bişey gözüne girmeyecek gözüküyor.
sitedeki müneccimler hep bıraktı hacı ya.
-
PathfindeR00 bunu yazdı
Umarım 1 yıl içinde kanser olup ölürsün.
umarım idrar yolalrını üşütsünde tuvaletten çıkamasın ... spoiler verenin çükü düşsün basur olsun .