Game Of Thrones 8. Sezon Sızdırıldı
-
Degistirsinle bu senaryoyu biraz ya okudum okumasaydim keske. Final gelismeye devami cekilmeye biraz uygun gibi ama. Son kotabin cikmasini bekleyip ona gore ilerde cekebilirler.
-----spoiler-----
Okuma burayi.. taht icin o kadar oyun, savas vs bosuna ölümlü dunya :))) hadi hakedenler takamadi o mendebur herif kisa surede olsa tac takiyor ya......
-
attackatak bunu yazdı
Bran kimdi aq isim hafızam çok kötü. Arya, jon, sansa ve dany dışında bi isim hatırlamıom. O yüzden sıkıntı yok :)
Al benden de o kadar. Forumdaki imza geri gelseydi en azından insanları imzasından hatırlıyodum :)
-
NmC bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıAMpul bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
kardeşim tüm bölümleri tek tek okudum. Beklemekten kurtuldum sonunda amk.! Adamsın. Birde arkadaşa küfür eden, saydıran olmuş. Lan ne mal adamsınız? Çocuk konu başlığına 8.sezon sızdırıldı yazmış, hem bunu görüyorsunuz, hemde içeriği görüntüleyip adama küfür ediyorsunuz? Rahatsızmısız siz amk??
Bence sen rahatsizsin, ya da IQ'n negatif. Sizdirilmis diye haber olabilir, bolumler sizmis olabilir, baslik gayet muallak. Diziyle ilgili bir insan olarak gayet normal girmemiz. ulu orta dalga gecer gibi spoiler verilmesi normal degil.
bak AMpul kardeş, adam konuyu açmış ve link vermiş yani tıklamazsan o anasını siktiğimin sayfasına girmezsin ve okumazsın. Aşağıya da kaç satır cümle yazmış arasında ufak bir spoyler var görmen için tamamını okuman lazım metnin. Ayrıca bu metnin başına da spoyler gizli diye yazmış. Yani metni yanlışlıkla okuyupta spoyler alamazsın anladın mı aslan???
Keske ilk mesajin editlenmis oldugunu da farketseydin sherlock...
Konu ilk acildiginda kabak gibi spoiler vermisti konuyu acan arkadas. Tepkiler o yuzden...
bunu bilmiyordum. söylediğin iyi oldu clarkkent
-
şimdi ortada karışık bir durum söz konusu
spoiler vermek her yerde ban sebebidir belirtmeden verirseniz
fakat konu başlığı 8.sezon sızdı olunca spoiler içeride gibi bir anlam çıkıyor.
7. sezon çıkmadan tüm sezonu okudugum için senaryoyu olacakları bildiğim için yinede keyif aldıysam da teori üretemediğim için üzüldüm.
8.sezon finalini de bildiğimiz için artık teori üretemiyorum
azor ahai kim olacak tahta kim oturacak gibi.
amk bir dizi populer olunca bu kadar başına gelmeyen kalmıyor.
en büyük arzum devam dizilerinin bir an önce çekilmesi.