Garanti Bankası Aidat Kavgam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

benimde akbank öğrenci iken bi maille kart aidat olayını kaldırmıştı ama okul bitince hemen bu ay itelediler yine 80 tl.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Ben garanti kadar yavşak bir banka görmedim. Geçen birine havale yapmam gerekiyordu. Havale yapacağım hesap garanti idi. Bende de kart vardı önceden garanti bankasında bi hesap falan neyse dedim kartla yapiyim ücretalmaz en azından. ONA BİLE ÜRET KESTİLER HEMDE 5 TL. Ona biküfür saydım. Neyse hesaba fazla para yatırmıştım gerisini geri alayım napıcam bu bankada işim olmaz dedim. Şerefsizler bankadaki paranın hepsini çekmemede izin vermiyolar. İlla 0.01 kuruş bıraktırmaya çalışıyolar. En soınunda dedim sizinle mi uğraşcam tüm parayı eft yaptım iş bankasına tüm parayı bi bok yapamadılar. EFTden ayrı sokuyolar bu arada. Ama para bırakmaktan iyidir. Diğer türlü yıldan yıla sürekli hesap işletimi olacak...

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

bir kuruluşun hizmeti nekadar kaliteli ise karşılığıda bir okadar ağır olur.

adam hizmeti veriyor ama bu hizmet içinde seni biraz fazla sömürmesi gerekiyor.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı
    dertli bunu yazdı

Garanti calisaniyim. Anlatayim

Kredi karti sozlesmesinde artik garanti kart ucreti alinir diye yaziyor. Bu sebeple iade etmiyor.  Ancak maas musterilerinden bu para alinmiyor.  

Diger turlu herkesten bu parayi aliyorlar

Garantinin bu kadar musterisinin olmasida saglam olmasi. Diger bankalarla devamli calisanlar hep sikintida. Muhatap bulamiyorlar. Birde itibar var tabi. 

Paran varsa garanti hep yanindadir ancak bi gec odeme yap biter hersey.

Bende var tum kartlari hepsi beles 😀

Benim sözleşmemde bu madde yok.2013 yılında

Kredi kartını kullanmaya başladım. (tam hatırlamıyorum) 

Peki hocam bu yasa ne zaman çıktı, daha öncede aidatsız kartlar varmıydı ? Benim sözleşmem

otomatikmen mi yenilendi ? Daha önce bu ücretleri alırken sözleşmede olmayan bir ücreti

mi alıyorlardı ? Nedir aydıtlat bizi biraz.

Sozlesmede soyle yazar garanti sozlesmede deigisiklik hakkini sakli tutar gibi zengin bi cumle olur. 

Haci adamlarin bin tane avukati var bunlarla ilgilenen. Her turlu aliyorlar. Ancak senin tum hesaplarin burdadir. Islemlerini yaparsin kartlari duzenli kullanirsin o zaman geri odeme yaparlar.

Baska turlu sadece kredi kartin vardir. Hesabin felan yoktur o zaman aidati alir geri odemez. Karti iptal eder ikna etmezler ve iknaya calismazlar zayen faydasi yok diye

imzayı bıraktım basıyorum artık
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Ferrari  hızında gideyim ama tüplü murat 124 kadar yaksın istiyoruz ama olmuyor işte 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

kim ne derse desin. Enpara kadar kaliteli hizmet anlayışı üstün, müşteri temsilcileri çok zeki ve anlayışlı bi banka daha tanımadım. Okadar kibar ve yardımcı olmaya meyilliler ki cidden bazen şaşırmamak için kendimi zor tutuyorum. Üstelik hiç bir ücret almadan bunları yapıyorlar. İnsanın aklına şimdi çok güzel ama bi gün beni zikeceklermi lan diye gelmiyor değil...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kartı kapattılar paramı geri iade ediyorlar.20 Temmuzda görebilecekmişim.İçerde 6 liram kalmış.Onuda alacam lan bırakırmıyım. :)