Garanti Bankasından Herkese 10 TL NAKİT Şartsız
-
Sevgili müridler bugün garanti bankası online işleme girdiğimde benim karşıma bu çıktı. Haydi dedi uğur arkadaşlarına söyle online işleme giriş yapsınlar sende 10 tl kazan arkadaşında 10 tl kazansın bende dedim sizlerle paylaşayım referans link olarak geçecegini sanmıyorum çünkü benim kodumu girerseniz paranız geliyor. 10 TL lerinizi iyi kullanmalar. Konuyu takip edemezsem kusuruma bakmayın bu arada ben 1 kere kazanabiliyorum sanırım sizde 1 er kere kazanabileceksiniz herkesden değil. kazancınız sadece 10 tl iyi kullanmalar tekrar mürid kardeşlerim...
Seni Garanti Bankası İnternet/Cep Subesine davet ediyorum! Hemen giriş yap, F4D72D26 promosyon kodunu gir, hem sen hem ben 10 tl kazanalım. Giriş için : http://www.garanti.com.tr/arkadasinigetir
wordros tarafından 18/Ara/15 21:37 tarihinde düzenlenmiştir -
aynen. hem davet eden kazanıyor hemde davet edilen.
-
-
Seni Garanti Bankası İnternet ve Cep Şubesi’ni kullanmaya davet ediyorum! Hemen İnternet veya Cep Şubesi’ne giriş yap, bana ait C4A19F5C promosyon kodunu Ayarlar adımından “Promosyon Kodu Giriş” alanına gir, hem sen hem ben 10 TL kazanalım. Giriş için: www.garanti.com.tr/arkadasinigetir
saybirs tarafından 18/Ara/15 21:55 tarihinde düzenlenmiştir -
verdiğiniz promosyon kodlarını kabul etmiyor.
-
siyahbereli bunu yazdı
verdiğiniz promosyon kodlarını kabul etmiyor.
Günlük limit koymuşlardır belki 12 den sonra tekrar dene istersen siyahbereli mürid kardeşim
-
İsteyen olursa
D7D2A220
Bir kişi Max 50₺ alıyor imiş
Mobil için
ayarlar
promosyon girişi
birde
Davet alanın ödül kazanabilmesi için; son 6 ay içerisinde (kampanya başlangıç tarihi olan 17 Aralık 2015 öncesi son 6 ay) İnternet veya Cep Şubesi’ne ilk kez giriş yapıyor olması, giriş yaptığı tarih itibarıyla 15 gün içerisinde ancak, en geç kapmanya bitiş tarihi olan 25 Ocak 2016 tarihine kadar olmak üzere, davet için gönderilen promosyon kodunu başarılı şekilde girmiş olması gerekmektedir.
Yani dünden beri girdiyseniz olmuyor
piradomim tarafından 18/Ara/15 22:26 tarihinde düzenlenmiştir -
yok abi bu işte bi katakulle var. arkadaşa kodu yolladım hatalı diye döndü
ondakini ben istedim ben girdim hatalı kod diyor.
olay şu sanırım 6 aydır girmeyenler yararlanabiliyor. götoşlar kullanmayanları geri toplamak için böyle bişey yapmışlar. salla
siyahbereli tarafından 18/Ara/15 22:31 tarihinde düzenlenmiştir -
“Arkadaşını Davet Et” ve “Promosyon Kodu Giriş” adımı Cep Şubesi’nin güncel versiyonlarında yer almakta olup müşterilerin telefonlarındaki Cep Şubesi uygulaması güncel olmalıdır, bu adımlar Windows işletim sistemli telefonlarla uyumlu Cep Şubesi uygulamasında yer almamaktadır.
Benim kod aşağıdakiymiş :)
Seni Garanti Bankası İnternet ve Cep Şubesi’ni kullanmaya davet ediyorum! Hemen İnternet veya Cep Şubesi’ne giriş yap, bana ait FA3B1E8C promosyon kodunu Ayarlar adımından “Promosyon Kodu Giriş” alanına gir, hem sen hem ben 10 TL kazanalım. Giriş için: www.garanti.com.tr/arkadasinigetir
-
siyahbereli bunu yazdı
yok abi bu işte bi katakulle var. arkadaşa kodu yolladım hatalı diye döndü
ondakini ben istedim ben girdim hatalı kod diyor.
Hocam benim Anladığım dünden beri ilk kez girip direk kodu yazacak
-
Hep bankalar mı bizi kullanacak :) az da olsa onlardan bizden haksız yere aldıkları paralardan tırtıklamak bizim hakkımız alabilenlere hayırlı olsun sömürün mürid kardeşlerim