folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Garanti Bankasından Herkese 10 TL NAKİT Şartsız

Garanti Bankasından Herkese 10 TL NAKİT Şartsız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    ran bunu yazdı

Cebinizden kart parası oalrak yılda 30  40 TL aldı. şimdi 10 TL bizi kökten kurtaracak. bir banka kart parası alıyorsa uzak duracaksın.

Bütün bankalar artık müşterilerine aidatsız kart da veriyor isteyen alabilir kanunen zorunlluk oldu zaten hocam

aidatlı kartınız varsa kapattırın değiştirirn yani zor değil 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nrddnshn
    nrddnshn's avatar
    Erkek

E778301F PROMOSYON KODU

Zayıfa acımak doğaya ihanettir..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dizzy
    Dizzy's avatar
    Erkek

Seni Garanti Bankası İnternet ve Cep Şubesi’ni kullanmaya davet ediyorum! Hemen İnternet veya Cep Şubesi’ne giriş yap, bana ait C311EF6B promosyon kodunu Ayarlar adımından “Promosyon Kodu Giriş” alanına gir, hem sen hem ben 10 TL kazanalım. Giriş için: www.garanti.com.tr/arkadasinigetir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

Seni Garanti Bankası İnternet/Cep Şubesi'ne davet ediyorum! Hemen giriş yap, E612BA5F promosyon kodunu gir, hem sen hem ben 10 TL kazanalım.Giriş için: www.garanti.com.tr/arkadasinigetir

le le le sakine
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Erkek

www.garanti.com.tr/arkadasinigetir

Promosyon Kodu: CE0FEDCF

https://www.youtube.com/c/hobitadilat
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Promosyon kodu: E7BD8689

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kofcu
    kofcu's avatar
    Erkek

ne olduğunu pek anlamadım ama:

Seni Garanti Bankası İnternet ve Cep Şubesi’ni kullanmaya davet ediyorum! Hemen İnternet veya Cep Şubesi’ne giriş yap, bana ait D1CEE0D3 promosyon kodunu Ayarlar adımından “Promosyon Kodu Giriş” alanına gir, hem sen hem ben 10 TL kazanalım. Giriş için: www.garanti.com.tr/arkadasinigetir

benim P.K: D1CEE0D3

ben de sevgiden yanayım...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Şu başlıktaki şartsız kelimesi kalksa güzel olur.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

İşte bankalar nasıl para kazanıyor sorusunun yanıtlarından birisi. 10'ar lira için burada 20-30 kişiyi davet edip sisteme bağladınız. Kullanmayacağı varsa da o sisteme bir defa kaydı yapıldı. Daha sonra yok işlem ücreti yok hesap ücreti yok bilmem ne parası diye o 10 lirayı 50 lira olarak koparacaklar. Siz de 10 lira kazandık diye avunacaksınız. 

Tıpkı indirim yapıyoruz ya da bedava kargo veriyoruz ya da 5 gb alan veriyoruz diye kişi bilgilerinin kullanımını yasal temele oturtup sözleşmeleri toplayan firmalar gibi.

25 kuruş indirim yapılacak diye money card gibi kartları su gibi dağıtıyorlar. Halbuki o kartlar senin istatistiğini toplayıp sonrasında hangi rafları öne dizeceğiz hangisine ne koyacağız sorusunun yanıtı için kullanılacak. Bunları kişi başı 25 kuruş gibi bal çalmalarla neredeyse bedavaya getiriyorlar. Araştırma yaptırmaya kalksalar o kadar veriyi 25 kuruş yerine 250 liraya toplayamazlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Austen bunu yazdı

İşte bankalar nasıl para kazanıyor sorusunun yanıtlarından birisi. 10'ar lira için burada 20-30 kişiyi davet edip sisteme bağladınız. Kullanmayacağı varsa da o sisteme bir defa kaydı yapıldı. Daha sonra yok işlem ücreti yok hesap ücreti yok bilmem ne parası diye o 10 lirayı 50 lira olarak koparacaklar. Siz de 10 lira kazandık diye avunacaksınız. 

Tıpkı indirim yapıyoruz ya da bedava kargo veriyoruz ya da 5 gb alan veriyoruz diye kişi bilgilerinin kullanımını yasal temele oturtup sözleşmeleri toplayan firmalar gibi.

25 kuruş indirim yapılacak diye money card gibi kartları su gibi dağıtıyorlar. Halbuki o kartlar senin istatistiğini toplayıp sonrasında hangi rafları öne dizeceğiz hangisine ne koyacağız sorusunun yanıtı için kullanılacak. Bunları kişi başı 25 kuruş gibi bal çalmalarla neredeyse bedavaya getiriyorlar. Araştırma yaptırmaya kalksalar o kadar veriyi 25 kuruş yerine 250 liraya toplayamazlar.

Bankalar büyük şerefsizdir tamam ama konunun bence onla alakası yok.

Bu kampanyayı insanları İnternet şubesini kullanmaya teşvik etmek için yapmışlar belli.

Bunun sebebide kağıt masrafından yırtmak olabilir. 

Ordan burdan alacakları yok yani bu 10 liracığı. Reklam olayıdır bu.

Toplam Hit: 7074 Toplam Mesaj: 41
garanti banka 10 tl bedava