folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Garanti Bankasından Herkese 10 TL NAKİT Şartsız

Garanti Bankasından Herkese 10 TL NAKİT Şartsız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brainiac
    brainiac's avatar
    Erkek

kampanya şartlarınıda paylaşsaydınız keşke

• Davet eden müşterinin ödül kazanabilmesi için; davet ettiği arkadaşlarının son 6 ay içerisinde (kampanya başlangıç tarihi olan 17 Aralık 2015 öncesi son 6 ay) İnternet veya Cep Şubesi’ne ilk kez giriş yapıyor olması, giriş yaptığı tarih itibarıyla 15 gün içinde ancak, en geç kampanya bitiş tarihi olan 25 Ocak 2016 tarihine kadar olmak üzere promosyon kodunu başarılı şekilde girmiş olması gerekmektedir.
    • Davet alanın ödül kazanabilmesi için; son 6 ay içerisinde (kampanya başlangıç tarihi olan 17 Aralık 2015 öncesi son 6 ay) İnternet veya Cep Şubesi’ne ilk kez giriş yapıyor olması, giriş yaptığı tarih itibarıyla 15 gün içerisinde ancak, en geç kapmanya bitiş tarihi olan 25 Ocak 2016 tarihine kadar olmak üzere, davet için gönderilen promosyon kodunu başarılı şekilde girmiş olması gerekmektedir.
    • Davet eden ve davet alan müşterilerin kampanyadan yararlanabilmesi için Vadesiz TL hesaplarının olması gereklidir. Vadesiz TL hesabı olmaması durumunda; davet eden müşterinin en geç davet ettiği arkadaşının promosyon kodunu gireceği günün sonuna kadar, davet alan müşterinin ise; promosyon kodu girişini gerçekleştireceği günün sonuna kadar Vadesiz TL hesabını açtırması gerekmektedir. Ertesi günü veya daha sonrasında açılan hesaplar için ödül kazanımı olmayacaktır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Seni Garanti Bankası İnternet ve Cep Şubesi’ni kullanmaya davet ediyorum! Hemen İnternet veya Cep Şubesi’ne giriş yap, bana ait F595626A promosyon kodunu Ayarlar adımından “Promosyon Kodu Giriş” alanına gir, hem sen hem ben 10 TL kazanalım. Giriş için: www.garanti.com.tr/arkadasinigetir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

:| Ferit tam bir oc.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

valla ben 30 milyon kere giriş yaptım bu kampanya benim için yaş bulmakta zor ilk defa giren

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

promosyonum  D05076C8

Beleş wireless kahramanı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zbrct
    zbrct's avatar
    Erkek

promosyon kodum D2AA84AD

Ve sözün bittigi yerdeyiz.