Garanti Bankasından Herkese 10 TL NAKİT Şartsız
-
-
kampanya şartlarınıda paylaşsaydınız keşke
- Davet eden müşterinin ödül kazanabilmesi için; davet ettiği arkadaşlarının son 6 ay içerisinde (kampanya başlangıç tarihi olan 17 Aralık 2015 öncesi son 6 ay) İnternet veya Cep Şubesi’ne ilk kez giriş yapıyor olması, giriş yaptığı tarih itibarıyla 15 gün içinde ancak, en geç kampanya bitiş tarihi olan 25 Ocak 2016 tarihine kadar olmak üzere promosyon kodunu başarılı şekilde girmiş olması gerekmektedir.
- Davet alanın ödül kazanabilmesi için; son 6 ay içerisinde (kampanya başlangıç tarihi olan 17 Aralık 2015 öncesi son 6 ay) İnternet veya Cep Şubesi’ne ilk kez giriş yapıyor olması, giriş yaptığı tarih itibarıyla 15 gün içerisinde ancak, en geç kapmanya bitiş tarihi olan 25 Ocak 2016 tarihine kadar olmak üzere, davet için gönderilen promosyon kodunu başarılı şekilde girmiş olması gerekmektedir.
- Davet eden ve davet alan müşterilerin kampanyadan yararlanabilmesi için Vadesiz TL hesaplarının olması gereklidir. Vadesiz TL hesabı olmaması durumunda; davet eden müşterinin en geç davet ettiği arkadaşının promosyon kodunu gireceği günün sonuna kadar, davet alan müşterinin ise; promosyon kodu girişini gerçekleştireceği günün sonuna kadar Vadesiz TL hesabını açtırması gerekmektedir. Ertesi günü veya daha sonrasında açılan hesaplar için ödül kazanımı olmayacaktır.
-
Seni Garanti Bankası İnternet ve Cep Şubesi’ni kullanmaya davet ediyorum! Hemen İnternet veya Cep Şubesi’ne giriş yap, bana ait F595626A promosyon kodunu Ayarlar adımından “Promosyon Kodu Giriş” alanına gir, hem sen hem ben 10 TL kazanalım. Giriş için: www.garanti.com.tr/arkadasinigetir
-
:| Ferit tam bir oc.
-
valla ben 30 milyon kere giriş yaptım bu kampanya benim için yaş bulmakta zor ilk defa giren
-
promosyonum D05076C8
-
promosyon kodum D2AA84AD
-
Promosyon Kodum : FB1F8615
-
Promosyon Kodu: F4F5ED1C
-
RETRET bunu yazdı
:| Ferit tam bir oc.
feriti nerden billiyon la :D