Garantili Kız Tavlama Sanatı - Suat Yağmuroğlu ( E-Book) (: Müridlerin İşine Elbet Yarar !
-

Sizi yalnızlıktan kurtaracak bir kız arkadaş bulmanız için gerekli reçeteleri bu kitapta bulacaksınız. 1975′te ilk basımı yapıldığında, kız arkadaşsız genç kalmamıştı. Denenmiş bir kitaptır bu; etkisi kesin.
Kaldı ki, kız arkadaşınız olsa da fark etmez; gülüşe gülüşe, zevkle, birlikte okursunuz. Üstelik, 900′lü telefonlardan kat kat ucuz!
Gerçekten “kitsch” (tuhaf ve saçma sanatsal yapıt) terimini hak eden; ciddiyetiyle komik bir kitap. Tuhaf severlere.
Boyut: 872 KB
-
kızlarla kafayı bozmak.
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------
Garantili Kız Tavlama Sanatı bu başlıgı ne zaman görsem Rahmetli Kemal Sunal geliyor aklıma :)
Alaaaah tamam. 2 mahalle ötede bi kız gördüm. Hüsnüye'ye güzellikte 5 çeker. Onu sana ayrlarım ama bi 10 kağıdını alirim :DDD Tokatçı Şevkete hhastayım yaa. -
Biz ne uğraşacaz ya,onlar bizi tavlamak için uğraşsın artık :)) Bak neslimizde tükenecekmiş :))
-
HolySeclorum bunu yazdı:
Biz ne uğraşacaz ya,onlar bizi tavlamak için uğraşsın artık :)) Bak neslimizde tükenecekmiş :))
aslında neslimizi tüketmemek için lazım olur :P -
bizim oralarda bi laf vardır elin şeyiyle gerdeğe girilmez diye :|
-
ayrıca 1975 teki sözler davranıslar günümüzde geçmeeeezz :) ayrıca o is yetenek isi xD öle kitapla olmaz xD
-
İçinden geldiği gibi davran olmassa zten olmaz:D
-
daha önce verilmişti forumda
ama yaz gelio işe yarar :-)
-
bu gibi paylaşımlar Türk gençliğini daha yanlış şeylere tahrik edebilir kız tavlayayım derken başına iş de alabilirler :D daha önce yaşanmış şeyler bunlar :)
bu gibi kitaplar sadece Türkiyede üretiliyor galiba :D
-
Haklısın!Ben hiç avrupada erkeklerin kızların peşinden koştuğunu görmedim.Asıl kızlar vermek için koşuyo orda:D
Toplam Hit: 8679 Toplam Mesaj: 28