folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Garantili Kız Tavlama Sanatı - Suat Yağmuroğlu ( E-Book) (: Müridlerin İşine Elbet Yarar !

Garantili Kız Tavlama Sanatı - Suat Yağmuroğlu ( E-Book) (: Müridlerin İşine Elbet Yarar !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Sizi yalnızlıktan kurtaracak bir kız arkadaş bulmanız için gerekli reçeteleri bu kitapta bulacaksınız. 1975′te ilk basımı yapıldığında, kız arkadaşsız genç kalmamıştı. Denenmiş bir kitaptır bu; etkisi kesin.

Kaldı ki, kız arkadaşınız olsa da fark etmez; gülüşe gülüşe, zevkle, birlikte okursunuz. Üstelik, 900′lü telefonlardan kat kat ucuz!

Gerçekten “kitsch” (tuhaf ve saçma sanatsal yapıt) terimini hak eden; ciddiyetiyle komik bir kitap. Tuhaf severlere.

Boyut: 872 KB

copy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    kızlarla kafayı bozmak.

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    HoRbY bunu yazdı:
    -----------------------------
    Garantili Kız Tavlama Sanatı bu başlıgı ne zaman görsem Rahmetli Kemal Sunal geliyor aklıma :)
    Alaaaah tamam. 2 mahalle ötede bi kız gördüm. Hüsnüye'ye güzellikte 5 çeker. Onu sana ayrlarım ama bi 10 kağıdını alirim :DDD Tokatçı Şevkete hhastayım yaa.

sanılanın aksine...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Biz ne uğraşacaz ya,onlar bizi tavlamak için uğraşsın artık :)) Bak neslimizde tükenecekmiş :))

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

HolySeclorum bunu yazdı:
    Biz ne uğraşacaz ya,onlar bizi tavlamak için uğraşsın artık :)) Bak neslimizde tükenecekmiş :))
    aslında neslimizi tüketmemek için lazım olur :P 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    bizim oralarda bi laf vardır elin şeyiyle gerdeğe girilmez diye :|

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    ayrıca 1975 teki sözler davranıslar günümüzde geçmeeeezz :) ayrıca o is yetenek isi xD öle kitapla olmaz xD

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    İçinden geldiği gibi davran olmassa zten olmaz:D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek

daha önce verilmişti forumda

ama yaz gelio işe yarar :-)

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu gibi paylaşımlar Türk gençliğini daha yanlış şeylere tahrik edebilir kız tavlayayım derken başına iş de alabilirler :D daha önce yaşanmış şeyler bunlar :)

bu gibi kitaplar sadece Türkiyede üretiliyor galiba :D

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Haklısın!Ben hiç avrupada erkeklerin kızların peşinden koştuğunu görmedim.Asıl kızlar vermek için koşuyo orda:D

https://t.me/pump_upp
Toplam Hit: 8679 Toplam Mesaj: 28