Garantili Kız Tavlama Sanatı - Suat Yağmuroğlu ( E-Book) (: Müridlerin İşine Elbet Yarar !
-
ders1-kendine güvenin olacak
ders2-eğer yakışıklı değilsen açığını kapatacaksın:kas geliştir,değişik giyin,popüler ol,karizma yap vs vs
ders3-cinsellik konusunda en ufak sorunun olmaycak
ders4-kendisne aşık olduğun için değil,not verdiğin için iltifat edeceksin(en azından bu görüntüyü verceksin)
ders5-otoriter olmayı bileceksin,öle ezik gibi altta olmaycaksın
daha fazlası var, kıza göre değişir,her kız aynı değildir.bu konuda sıkıntısı olan varsa yardımcı olabilirim (pm)
-
gizli-kod bunu yazdı:
-----------------------------ders1-kendine güvenin olacak
ders2-eğer yakışıklı değilsen açığını kapatacaksın:kas geliştir,değişik giyin,popüler ol,karizma yap vs vs
ders4-kendisne aşık olduğun için değil,not verdiğin için iltifat edeceksin(en azından bu görüntüyü verceksin)
daha fazlası var, kıza göre değişir,her kız aynı değildir.bu konuda sıkıntısı olan varsa yardımcı olabilirim (pm)
-----------------------------adam kitaptan daha iyisini söyledi 5 maddeyle :D
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
gizli-kod bunu yazdı:
-----------------------------ders1-kendine güvenin olacak
-----------------------------adam kitaptan daha iyisini söyledi 5 maddeyle :D
-----------------------------bişeyde ben ekleyim bunlara. söylediğin yalana önce kendini inandıracaksınki karşındakini de inandırabilesin.
-
Abi biraz bilimsel şeyler okuyun ya xd
-
eskiden bunun sitesi de vardı salakkiznasiltavlanir diye :) ne gunlerdi be. acaba bu kitabın korsanı var mı :)
-
:) Ne adamsınız ya
-
Star bunu yazdı:
-----------------------------eskiden bunun sitesi de vardı salakkiznasiltavlanir diye :) ne gunlerdi be. acaba bu kitabın korsanı var mı :)
-----------------------------Eskiden hatırlıorm,o sitenin sahibi bu siteden biriydi de hatırlayamadım şimdi ismini,hatta admindi die aklımda kalmış tabi külliyen yalan da olabilir emin değilim (: hatta tüm database'si arşivimdeydi tbt ile de paylaşmıştım da site kapandıktan sonra..Kaybolalı çok oldu..Eski yazdığım başlığı bulsam benim de işime yarayacak :)