Garantili Kız Tavlama Sanatı - Suat Yağmuroğlu ( E-Book) (: Müridlerin İşine Elbet Yarar !
-
garantili diyo ya ben de indirdim bakiim şöle bigöz atiim okucamdan değil okuyamıyorum ben bunları ama taktikler nasıl merak ediyor insan :D
önce göz teması kur sonra sana baktığında saatine bak o da saatine bakarsa ilgisini çekmişsindir tarzında .D
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------önce göz teması kur sonra sana baktığında saatine bak o da saatine bakarsa ilgisini çekmişsindir tarzında .D
-----------------------------
ilk defa duydum bunu xD -
Bu tip durumlarda takındığım tek feksefe, ''Beni beğenen böyle beğensin'' cümlesinden ibaret.
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------garantili diyo ya ben de indirdim bakiim şöle bigöz atiim okucamdan değil okuyamıyorum ben bunları ama taktikler nasıl merak ediyor insan :D
önce göz teması kur sonra sana baktığında saatine bak o da saatine bakarsa ilgisini çekmişsindir tarzında .D
Saat kullanmıyorum ayakkabıma falan baksam olur mu acaba :| -
bu verildi yaw
-
eğer bir kız size 6 cm veya 9 cm yakınınıza gelip sizinle muhabbet ederse sizden hoşlanıyor demektir..
Eğer İki erkek Seniz ve Bir kız varsa Konuşma esnasında Kızın Omuzlarına bakınız..Eğerki Omuz AÇısı Size Daha Yakın ise Ve ayakları Size Doğru bakıyorsa buda sizinle muhabbet etmekten hoşlandığını ama Diğer erkekle muhabbetten kurtulamadığını işaret etmektedir..
-
ne gerek var la kitaba onlar kendileri geliyo zaten :)
-
HolySeclorum bunu yazdı:
Saat kullanmıyorum ayakkabıma falan baksam olur mu acaba :|
-----------------------------olmadı tırnaklarına şöyle düzgünmü diye bak maksat bişeye bakmak sora bayanın ona bakması felan da denemedim bilmiyorum yane deneyin sora geln bana söyleyin işe yaradı yaramadı tarzında :|
bide edit yeni msj yazmaya üşendim ne tartışması yauw gül gibim geçinip gidiyoruz :|
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------olmadı tırnaklarına şöyle düzgünmü diye bak maksat bişeye bakmak sora bayanın ona bakması felan da denemedim bilmiyorum yane deneyin sora geln bana söyleyin işe yaradı yaramadı tarzında :|
-----------------------------Hadi bi girin birbirinize :)
bi kere de tartısmayın usaklar... :) Sakin !
toplayın da gelin.. :)))
-
spyrex bunu yazdı:
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------HolySeclorum bunu yazdı:
Hadi bi girin birbirinize :)
bi kere de tartısmayın usaklar... :) Sakin !
toplayın da gelin.. :)))
Tartışmadıkki yav :SCiddi sormuştum o da cevap verdi...