folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Gazeteye Yazdığım Kürt Açılımıyla İlgili Köşe Yazım

Gazeteye Yazdığım Kürt Açılımıyla İlgili Köşe Yazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Samsunda yerel gazetede yazdığım köşeye yazısını koyuyorum

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:
    -----------------------------

Samsunda yerel gazetede yazdığım köşeye yazısını koyuyorum

ok

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    koy :|

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    çok güzel

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

BOP’un Kürt Adımı

Bu açılımla şehitlerimize ihanet ediliyor gibi geliyor bana çünkü 30 yıldır askerlerimizin polislerimizin ve diğer görevlilerimizin canını yakan ocaklara ateş düşüren anneleri evlatsız çocukları babasız bırakan Pkk’nın istediği doğrultuda yapılan her şey ülkemizin Pkk’ya yenildiğini gösterir. Bizim ülkemizin kürt sorunu yok, bizim halkımızın böyle bir açılıma ihtiyacı da yok. Devletin açılım yapmak istediği Kürtler Dtp’li Kürtlerdir yani Pkk’nın sözcüsü zamanında dağa çıkmış  olan Kürtlerdir  . Devlet  eğer ki açılım yapmayı istiyorsa bu oluşumlara uzak kürt halkıyla yapmalıydı. Dtp ile yapılmış her ortak hareket Pkk ya yenildiğimiz manasına gelir.

Ama bana göre Bugün devletimizin doğuya uyguladığı tek yanlış uygulama  vardır ve yıllardır bu uygulama sürmektedir Oda doğuyu sürgün yeri olarak kullanmak. Bizim açılım paketini bırakıp bu sistemi değiştirmemiz lazım bakın tarihten örnek vermek gerekirse Osmanlının sürgün yeri Fizan’ dır Fizan şuanki Libya devletinin içindedir ve Libya halkı Türkleri fazla sevmez bunun bir sebebi budur dolayısıyla biz aynı hatayı yine yaptık maalesef ki tarihten ders almadık Bu ülkede tabelalarda Kürtçe isim yazması köylere Kürtçe isim verilmesi Kürt halkını Türk halkıyla birleştirmez çünkü bir kürtün sorunu tabelada ki dil değildir olmamalıdır bizi bir birimize bağlayan din dil ve bayraktır işte bundandır ki bunu bilen dış güçler  100 yıldır bunu koparmaya çalışıyor. Olaylara tarafsız bakmak lazım gelişmeleri dikkatli izlemek lazım şuan yapılacak olanlar 1990 lı senelerde söyleniyor ve o zaman sayın rahmetli Alparslan Türkeş buna gayet net bir cevap veriyor. Maalesef ki bugün hayatta değil  bu konuda ağırlığı olan  diğer bir kişi ise  Muhsin Yazıcıoğlu’ydu. Yazıcıoğlu ise bu olaylardan  kısa bir süre önce şüpheli bir şekilde öldü.  Bu iki liderin izni olmadan bu açılım dedikleri maddeler kabul ettirilemezdi Şuan Kürt açılımıyla gelecek maddeler 10 – 15 yıl önce ortaya çıkmamıştır bu maddeler Musul’u almamıza engel olan, devleti zor durumda bırakan İngiliz Yandaşı Şeyh Sait’in maddeleridir. Fakat bu açılım maddelerini Şeyh Sait’te yapmadı. Bu maddeler 100 yıl önce İngiltere ve Amerika tarafından belirlendi  ama 100 yıldır gerçekleştirilemedi çünkü önünde engel olan kişiler vardı ondan dolayı bugüne kadar beklendi diğer bir tabirle şartlar olgunlaşana kadar. Yani Kürt açılımıyla yapılacak her adım BOP projesinin bir ayağıdır.  Anadilde eğitimden tutun Pkk’ ya gelecek affa kadar her madde BOP’taki Free Kürdistan (Hür Kürdistan) devletinin kurulmasına bir adım daha atmaktır. Daha önceki yazımda da söylemiştim bizim attığımız bu adımları İran çoktan attı ama Pjak silah bırakmadı  bizde bu adımları atacağız ve bekleyeceğiz neyi bekleyeceğimize gelirsek BOP’ un devamını olaya birde evrensel  bakalım bugün Bulgaristan’da Yunanistan’da Almanya’da Avusturya’da ABD’de kendi içlerindeki halklara ülke bütünlüğünü bozacak şekilde özgürlük  veriliyor mu?  Verilmiyor çünkü buna gerek yok bir halk içinde bulunduğu ülkeye tabidir. Eğer böyle bir şey dünyada yapılıyor olsaydı Bugün Büyük Devletler kalmazdı parça parça küçük devletler oluşurdu.

Bu olay ne demokratikleşme adımıdır ne Pkk’yı silahsızlandırma adımıdır olay açık ve nettir ki Büyük Ortadoğu Projesi  devam etmektedir.  Bu açılım sürecinde maalesef ki gözü yaşlı annelerimiz babasız kalan kardeşlerimizin acıları daha da büyüyecek ve asla dinmeyecektir. Apo’ya Sayın diyen kişilerle sözde sorunu çözmeye çalışanlar elbet bir gün vicdan muhasebesine takılacaktır. Devletten özür bekleyen Pkk’lılarsa şunu bilmeliler   Biz kaybetmedik  binlerce şehiti boşuna vermedik binlerce askerimiz polisimiz boşuna gazi olmadı  devlet özür dileyecekse bu özrü açılım safsatasıyla kemiklerini sızlattığı şehitlerimizin ailelerinden dileyecektir

Metin Öz

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

isteyene sitesi

http://www.dengegazetesi.com.tr/author_article_detail.php?id=3052

hacı sen daimi yazar mısn?yaş kaç? 

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

evet 17 yaşındayım daimi yazarım yalnız gazetedeki yazı eski 3 ben onu düzneledim gönderdim onlar 3 gün önce attığım halini yayınlamışlar

edit: sitedeki resim 3 yıllık ondan siteyi koymamıştım o resimden utanıyorumda :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:
    evet 17 yaşındayım daimi yazarım yalnız gazetedeki yazı eski 3 ben onu düzneledim gönderdim onlar 3 gün önce attığım halini yayınlamışlar

bende samsunda oturuyom da bu yaşta daimi yazarlık garip geldi ne iş torpil falan ? :D 

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı:

yalnizturk bunu yazdı:

bende samsunda oturuyom da bu yaşta daimi yazarlık garip geldi ne iş torpil falan ? :D 

daimi derken maaş lı değil haftalık yazıyorum çıkartıyolar daha önce başka bi gazetede yazıyodum 3 yıl önce başladım bu gazetede yazılarımın çıkmaısndada saolsun babam yardım etti

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ne kadar tecruben varki yaziyosun.Stajyer falanmisin.

https://t.me/pump_upp
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    konu dağılmasın okumadanda yorum yapmayın arkadşlar

Toplam Hit: 4187 Toplam Mesaj: 30