folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Gazeteye Yazdığım Kürt Açılımıyla İlgili Köşe Yazım

Gazeteye Yazdığım Kürt Açılımıyla İlgili Köşe Yazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ne kadar tecruben varki yaziyosun.Stajyer falanmisin.
    tecrübeye gerek varmı? yazdığı yazı zaten tecrübesinide zekasınıda aklınıda göseriyor zaten.. çokj iyi yazmışsın kardeşim ama bir çok insan KÖR! hala bunun farkında dğeil binmiş bir delinin sırtıa gidiyorlar off off yine zouldu sinirlerim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

pkk'nın yapılmasını istediği herşeyi yapmak yenilgi sayılmaz.

Asıl yenilgi zaten yapman gerekenleri pkk söyledikten sonra yapmaktır .

Aklı selim insanlar yıllardır haykırıyor dağdakilere ayrılan vakit ve nakit dağa çıkışı engellemeye yönelik harcansaydı pkk biterdi.

başarılı devrimlere ve başarısız devrimlere bir bak..halk desteğini almadan hiçbir şey yapılamaz.

ordaki halkın desteğini kim aldı? yada kim alacak?

yazını yorumlamaya gelince..

taraf olmak demek körü körüne bir ideolojiyi savunmak demek değildir.

bir konuyu ele alıp sadece bir kesime  suçlamada bulunup yapılan hataları görmezden gelmek yazının gerçekçiliğini bozar.

geçmişteki hataları örnek vererek bu durumu çözümlemişsin.

ama böyle büyük sorunları tek bir makaleye sığdırmak çok zordur hatta imkansızdır ...

biraz daldan dala gibi olmuş bir çok  eksik var. 

Birde Hür kürdistan diye bir şey varmı bir istek varmı? bunu en iyi oradaki halk bilir hiç gittinmi? kaç kez konuştun?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek
    var hacı var..bölgeden istiyosan ben o bölgedenim ve kürdistan hayali bayrağıyla diliyle toprağıyla en büyük hayalleri!!!!!!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

elevator bunu yazdı:

pkk'nın yapılmasını istediği herşeyi yapmak yenilgi sayılmaz.

Asıl yenilgi zaten yapman gerekenleri pkk söyledikten sonra yapmaktır .

Aklı selim insanlar yıllardır haykırıyor dağdakilere ayrılan vakit ve nakit dağa çıkışı engellemeye yönelik harcansaydı pkk biterdi.

başarılı devrimlere ve başarısız devrimlere bir bak..halk desteğini almadan hiçbir şey yapılamaz.

ordaki halkın desteğini kim aldı? yada kim alacak?

yazını yorumlamaya gelince..

taraf olmak demek körü körüne bir ideolojiyi savunmak demek değildir.

bir konuyu ele alıp sadece bir kesime  suçlamada bulunup yapılan hataları görmezden gelmek yazının gerçekçiliğini bozar.

geçmişteki hataları örnek vererek bu durumu çözümlemişsin.

ama böyle büyük sorunları tek bir makaleye sığdırmak çok zordur hatta imkansızdır ...

biraz daldan dala gibi olmuş bir çok  eksik var. 

Birde Hür kürdistan diye bir şey varmı bir istek varmı? bunu en iyi oradaki halk bilir hiç gittinmi? kaç kez konuştun?

birincisi yarası olan gocunur derler elavator yazıda daldan dala zıplama var demişsin tamam görüşün ki bana göre yok ama buna kızmam fakat her yerde geze BOP haritalarında hür kürdistan yazıyorsa ve bu kürtdistan haritasına göre göç oluşuyorsa ırakta bölgesel hükümet kuruluyosa gerçeği anlamak için biriyleriyle konuşmak gerekmez ama sen bunu anlayamazsın dediğim gibi yarası olan gocunur  

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

ByTechno bunu yazdı:
    var hacı var..bölgeden istiyosan ben o bölgedenim ve kürdistan hayali bayrağıyla diliyle toprağıyla en büyük hayalleri!!!!!!!!

yok demedim (genel anlamda)..illaki vardır sonuçta dağa çıkanlar o kesimden işte.

ama kalkıp genelleme yapmak yanlış olur.

inan kardeşi dağda olduğu halde bölünmeyi istemeyen aileler var ..ki bunların ailelerinde gidip şehit düşenler var.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

elevator bunu yazdı:

ByTechno bunu yazdı:

yok demedim (genel anlamda)..illaki vardır sonuçta dağa çıkanlar o kesimden işte.

ama kalkıp genelleme yapmak yanlış olur.

inan kardeşi dağda olduğu halde bölünmeyi istemeyen aileler var ..ki bunların ailelerinde gidip şehit düşenler var.

peki bana yazıda kürt halkını genellemeye alıp hakaret ettiğim bir yer söyle_?

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

yanlıztürk ..

yazının konusunu değil yazılış şeklini eleştirdim giriş gelişme sonuç itibarı ile ..
    konudan konuya atlamışsın dedim..

sense yarası olan gocunur demişsin ..oo bravo dememmi lazımdı?

böyle devam et ozaman.

edito.. ya ben sana hakaret etmişsin falan demedim bir daha oku ..önce kendi fikrimi söyledim konu ile ilgili sonrada makalendeki hataları söyledim ama anlamıyorsunki.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

elevator bunu yazdı:

yanlıztürk ..

yazının konusunu değil yazılış şeklini eleştirdim giriş gelişme sonuç itibarı ile ..
    konudan konuya atlamışsın dedim..

sense yarası olan gocunur demişsin ..oo bravo dememmi lazımdı?

böyle devam et ozaman.

hayır ama kaçkürtle kouştun nerdne bilyiosun kürtdistanı istediklerini diyen sensin ki ben yazıda kürtlerin hepsi kürdistanı istiyor da demedim direk bunları diyosun ben demeden sen yazıyosan bi yaran var dmektir elavator

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

yazımı tekrar okumanı tavsiye ediyorum..

o sadece bir soru makale ile ilgili değil sözün başındaki "birde" kelimesinden anlaman gerekir aslında.

nerden vardın bu kanıya yani? oradaki halkı görmeden konuşmadan bu konuyla ilgili makale yazarsan bir köşe yazarı çıkar(senin tabirinle gocunan)

derki boş konuşma kaç kişiyle konuştunda bunları yazıyorsun banane k.ıraktaki kürtlerden ülke kurmuşlarsa der. ..

bize faydasımı var der ..

Türk cumhuriyetlerinin size ne faydası varki onların bize faydası olsun der..

teorik olarak bir sürü laf yersin altta kalır ezilirsin makale hayatında sona erer bilgisiz kulaktan dolma suni yorumcu diye fişlenirsin.

anladın?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    anlamadım :)  biri öyle der biri şöyle der diye doğruları yazmayalımmı kürt açılımı BOP projesinin bir ayağıdır ben bunu söyledim sen  kürt  açılımını AKP nin açılımımı  sayıyosun AKP size hak özgürlük vermek istediğindenmi yaptı sanyosun :) ayrıca yazıda bir tane kürtlere hakaret eden cümle yok :)

Toplam Hit: 4189 Toplam Mesaj: 30