Gazeteye Yazdığım Kürt Açılımıyla İlgili Köşe Yazım
-
ByTechno bunu yazdı:
-----------------------------
Esconda bunu yazdı:
Ne kadar tecruben varki yaziyosun.Stajyer falanmisin.
tecrübeye gerek varmı? yazdığı yazı zaten tecrübesinide zekasınıda aklınıda göseriyor zaten.. çokj iyi yazmışsın kardeşim ama bir çok insan KÖR! hala bunun farkında dğeil binmiş bir delinin sırtıa gidiyorlar off off yine zouldu sinirlerim
-----------------------------Bu yazilanlari herkes biliyor ve yazabilir.Bana sunu soyle herkesin dusundugunden ve yazilanlarindan farki ne.Bu farki ancakbir yazar ortaya cikarabili 17 yasindaki bir cocuk degil.kucumsemiyorum guzel yazi.Ama dusunce ve yazi olarak fark yok.
-
anlatım şeklin bozuk kısacası aradaki konuları bağlayamamışsın.(bu yüzden daldan dala gibi dedim)
dediklerini fikirlerini sorgulamaktan ziyade yazı tarzını inceledim .(bop a ben karşıyım)
Gidip köydeki kandırılmış beyni yıkanmış gençlere sorarsan tabiki kürdistandan bahsederler .
çünkü onlara herşey öyle anlatılmış ..kandırlışmışlar...
gel birde merkezdeki kürtlere sor devlet memuru kürtlere sor polis olsun subay olsun milletvekili olsun işadamı olsun ..
ünv öğrencisi olsun ..spor yorumcusu yöneticisi olsun sor bakalım onlara birşey isteyeceklermi?
neden istemezler ? çünkü cahil değiller okumuş görmüşler ..
anladıysan kendine iki tokat at anlamadıysan bir konu söylersin sana bir ara makale nasıl yazılır gösteririm.
-
tittinin titttisi tanıdığıdır gazetede yazmıştır :)
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------ByTechno bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
Ne kadar tecruben varki yaziyosun.Stajyer falanmisin.
tecrübeye gerek varmı? yazdığı yazı zaten tecrübesinide zekasınıda aklınıda göseriyor zaten.. çokj iyi yazmışsın kardeşim ama bir çok insan KÖR! hala bunun farkında dğeil binmiş bir delinin sırtıa gidiyorlar off off yine zouldu sinirlerim
-----------------------------Bu yazilanlari herkes biliyor ve yazabilir.Bana sunu soyle herkesin dusundugunden ve yazilanlarindan farki ne.Bu farki ancakbir yazar ortaya cikarabili 17 yasindaki bir cocuk degil.kucumsemiyorum guzel yazi.Ama dusunce ve yazi olarak fark yok.
-----------------------------madem herkesin düşüncesi buysa neden açılım devam ediyor bırak sende şimdi hayatta en uyuz oldum şey çocukmuş arada kaç yaş var 2 yaş ben çocuksam sen adammısın
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------önemli olan yazının nerde çıktığı değil yazının içeriğidir nerde çıktından sana ne birader siz herkonuyuböyle saptıracakmınız
-
tespitler doğru. katılıyorum sana..
ama sana benden tavsiye; imla kurallarına, anlam bütünlüğüne, düşünce akışına biraz daha özen gösterirsen yazdıkların çok daha etkili olabilir. mesela yeni bi paragrafa "ama" bağlacıyla başlanmaz. bunun gibi. yazın için tebrikler kardeşim
-
god bunu yazdı:
-----------------------------tespitler doğru. katılıyorum sana..
ama sana benden tavsiye; imla kurallarına, anlam bütünlüğüne, düşünce akışına biraz daha özen gösterirsen yazdıkların çok daha etkili olabilir. mesela yeni bi paragrafa "ama" bağlacıyla başlanmaz. bunun gibi. yazın için tebrikler kardeşim
-----------------------------saolasın hoca
-
Bugun Dagdan inenlere af getiren zihniyet yarin istedikleri devleti kurmalarina izin verir..
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------Lütfen bu tür konulara yorum yapma sen hatta girme bile. Amacın belli senin. Makleye yorum yapacağına saçma sapan şeyler söylüyorsun.