Gaziantep‘De Büyük Patlama - Karakola Saldırı
-
whopper bunu yazdı
2.patlama yokmuş beyler
İnşallah yoktur trt haberine göre vamrış
-
ErotikPanda bunu yazdıwhopper bunu yazdı
2.patlama yokmuş beyler
İnşallah yoktur trt haberine göre vamrış
Çıkmıştı haber şimdi yalanlandı ilçe başkanı tarafından.
-
FOXXLY bunu yazdı
yazıyorum yazıyorum siliyorum.
bu işe karışan bütün orospu çocuklarının anasını avradını sikiyim.
----------------------------------------------------------------------------------------
-
helal olsun anteplilere yaksınlar orospu çocuklarını
-
Gaziantep Şehit Kamil Hastanesi'ndeki yaralılar için kan ihtiyacı olduğu gelen bilgiler arasında. Kan bekleyen hastanelerin arasında Dr. Ersin Akarsu, Medical Park, Primer, 25 Aralık ve Üniversite Hastanesi olduğu belirtildi.
http://www.facebook.com/photo.php?v=188734617926927
SeRDaR tarafından 20/Ağu/12 22:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Küfür etmek istemiyorum.
Eminim sizde farketmişinizdir giderek artıyor olaylar. Ve artık sadece doğuda değil. Türkiye'nin her tarafına yayılıyorlar. Bizse meclisde BDP denen PKK yandaşı partinin barınmasına izin veriyoruz. Halk seçti diye bir saçmalık sakın söylemeyin. Onlara oy veren herkes de PKK yandaşıdır. Partinin milletvekilleri ve savunucuları neden hala barınıyor anlamıyorum.
PKK ile BDP buluşuyorlar. O partidekilerde bir PKK'lı. Uçakları gönderip buluşma noktasını yerde bir etselerdide manşetlerde BDP milletvekilleri öldü denilse. Ulan işte o gün bayram günüm olur. En başta meclisteki PKK yandaşlarını gönderimek, Apo denen piçi gebertmek, sınırdaki izinleri alıp gerekli tüm saldırıyı yapıp asıl yuvalarını yok ettikten sonra etrafa yayılan piç kurularını toplamak bu kadar zor mu?
-
Bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye sevk edilirken, öfkeli kalabalık sakinleştirilmeye çalışılıyor.
Gaziantep'te ikinci bir patlamanın daha meydana geldiği belirtiliyor.Gaziantep'te çok sayıda yaralı var, acil kan bağışı isteniyor
Gaziantep'te gerçekleşen patlamada yaralananlar için yetkililer acil kan arayışına girdi.
Bölgeye yakın olan devlet hastanelerine ve özel hastanelere sevk edilen onlarca yaralı için acil kan ihtiyacı doğduğunu ifade eden yetkililer, duyarlı vatandaşlardan acil kan bağışı yapmalarını istiyor.
Şahinbey Kaymakamlığı, 2. patlam olduğu yönündeki haberlerin doğru olmadığını açıkladı.
Ayrıntılar geliyor.-------------------------------------------
Gaziantepli müritler arabaya atlayıp hastanaye gidin lütfen.
-
Gaziantep'te polis karakolu yakınında meydana gelen patlamanın ardından bölgede toplanan öfkeli kalabalık, BDP Şehitkamil İlçe başkanlığı binasını ateşe verdi.
Tüm şehirlerdeki binaların yakılması dileğiyle.
-

-
Bende Gaziantep'te Yaşıyorum .
Gazi şehrimiz ilk defa böyle kalleş bir örgüt saldırısına uğramıştır.
Bu Orospu Çocuklarının İnsallah Sonu Gelir . AKEPE' sağolsun bu günleri yaşatıyor.