Gaziantep‘De Büyük Patlama - Karakola Saldırı
-
tahref156 bunu yazdı
Bu oruspu çocuğu iktidarın Suriye'ye karışması ve Suriyenin de Pkk'ya destek vermesi bu olayın özetidir işte. Ben senin... töbe töbe yaf; küfür bile iktidara iltifattır. ABD'nin kuklası İktidar Suriye'ye destek vere vere Türkiye'yi heba edecek. Ulan ben senin amua koyayım sen nesin ki el alemin iç işlerine karışıyorsun. Sen önce bi ülkene sahip çık. Van'da deprem oldu pezeveng iktidar yardım etmekten acizdi, ama görüyorum ki Suriye'li 60 bin kişi ülkemizde barınıyor ve geçen çıkan isyanda Kolluk Kuvvetlerine saldırmışlardı. Ulan ne diye alıyorsun o pezevengleri. Sen böyle Suriye'nin işine karıştıkça el aleme dil uzattıkça Pkk daha da büyüyecek. Niye ? : Çünkü seni sevmeyen ülkeler türeyecek ve Pkk'ya destek verecekler. Yaf ne diyeyim ki. Ölenlere Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralılara da acil şifalar. '' Antepte bulunanlar kan vermeye çoktan gittiler zaten umarım ölen olmaz.
geçen antep de bu durum için eylemler olmuşdu galiba bu pezevenkler bunun için bomba patlatmasınlarmı?? pkk diyoruz ama ne bilim artık akılı düşünmez oldum el kaidenin saldırıları akılma geldi istanbulun göbeğinde bomba saldırıları ırak savaşı esnasın da türkiye izin vermiyecekdi abd nin girmesine incirlik üstünden bombalar patladı tasarı sonra geçti ne bileyim amk
-
Bu işin içinde olanların ben analarını sikeyim, şerefsiz yetişen beyinlerini sikeyim. Bunların beynine girem adamlarıda sikeyim bu ülkeyi bölmek isteyen adamlarıda sikeyim. Siktirin gidin artık.
-
YasamaK bunu yazdıtahref156 bunu yazdı
Bu oruspu çocuğu iktidarın Suriye'ye karışması ve Suriyenin de Pkk'ya destek vermesi bu olayın özetidir işte. Ben senin... töbe töbe yaf; küfür bile iktidara iltifattır. ABD'nin kuklası İktidar Suriye'ye destek vere vere Türkiye'yi heba edecek. Ulan ben senin amua koyayım sen nesin ki el alemin iç işlerine karışıyorsun. Sen önce bi ülkene sahip çık. Van'da deprem oldu pezeveng iktidar yardım etmekten acizdi, ama görüyorum ki Suriye'li 60 bin kişi ülkemizde barınıyor ve geçen çıkan isyanda Kolluk Kuvvetlerine saldırmışlardı. Ulan ne diye alıyorsun o pezevengleri. Sen böyle Suriye'nin işine karıştıkça el aleme dil uzattıkça Pkk daha da büyüyecek. Niye ? : Çünkü seni sevmeyen ülkeler türeyecek ve Pkk'ya destek verecekler. Yaf ne diyeyim ki. Ölenlere Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralılara da acil şifalar. '' Antepte bulunanlar kan vermeye çoktan gittiler zaten umarım ölen olmaz.
geçen antep de bu durum için eylemler olmuşdu galiba bu pezevenkler bunun için bomba patlatmasınlarmı?? pkk diyoruz ama ne bilim artık akılı düşünmez oldum el kaidenin saldırıları akılma geldi istanbulun göbeğinde bomba saldırıları ırak savaşı esnasın da türkiye izin vermiyecekdi abd nin girmesine incirlik üstünden bombalar patladı tasarı sonra geçti ne bileyim amk
Olur mu olur. Pkk yapmışsa zaten ben yaptım diyecektir. İktidar böyle davrandıkça batlayan bomba çok olur zaten. İktidar ben senin taa....
-
ölenlere Allah'tan rahmet dilerim yaralılara acil şifa verir inş. yaratan
arkadaşı aradım hastaneye gitmişler az önce eve dönmüşler epey kalabalıkmış hastane
-
bdp binalarını yakmayın diyenler var ortalıkta.
öncelik onların evini yakmaya başlamalı...
çocuk öldürenler katiller var ankarada terörist vekiller var.
dokunulmazlıkları kaldırın atın içeri *mına koyim.
akıl var mantık var : 1 gecede yasa çıkarabilen akepe. 1 gecede dokunulmazlıkları kaldıramıyor.
dokunulmazlıkları kaldıramayan akepe terör örgütünü bitiremez. ki bide gidip elin suriyesine savaş ilan ediyor mallar. önce ülkeni koru. başbakanın görev ve sorumlulukları vardır anayasada belirtilen. ee bu başbakan bu sorumlulukları yerine getiremiyor. ama gidip suriyeye savaş açıyor amerikan abilerine çok güveniyor ya. amerikan abileri haşa onlara göre Allah yerine geçmiş gördüğümüz üzere. amerikanın parasını alın bi yerinize sokun.
daha öncede dediğim gibi. van hakkari şırnak mardin ve şanlıurfa hattı boyunca çin seddi gibi bir sed kuracaksın. k. ıraktan giriş çıkışları kapatacaksın. sonra halkın içindeki teröristleri gel bakayım sen bu bayrağa kitaba ezana vatandaşa saygı gösterecekmisin göstermeyecekmisin bu devleti kabul ediyormusun etmiyormusun. yok etmiyorsa alacaksın kimliği elinden siktir git nerede yaşıyorsan yaşa diyeceksin. olay budur. çözüm budur. ama bu akepe başımızda olduğu sürece halkta böyle sessiz kaldığı sürece daha çok şehit veririz. daha çok vatandaşımızı kaybederiz.yıl 2012 olmuş biz hala terörle uğraşıyoruz bizim bilimde sanatta gelecek nesiller için daha ileride olmamız gerekirken bu lanet terörle uğraşmaya devam ediyoruz.
yarında bir insanımız ölecek ve yine üzüleceğiz. yine yazacağız yine yine yine...hea birileri çıkıp bıçakkkkkkk kemiğe dayandı demesin ben onlara bıçağı alın götünüze sokun diyorum çünkü yalansöylüyorlar
kaygusuz tarafından 21/Ağu/12 12:17 tarihinde düzenlenmiştir -
pkk saldırıyı üstlenmemiş
zaten böyle bişeye götü yemez. ilk hedef suriye ozaman
-
solstice bunu yazdı
olay pkk'ya yaptirildi suriyeye girebilmek icin ustlenmemeleri istendi.
-
CellyM bunu yazdısolstice bunu yazdı
olay pkk'ya yaptirildi suriyeye girebilmek icin ustlenmemeleri istendi.
Hoca ne kadarda emin konuştun. Valla bence bu olay Suriye'nin işi. Göz dağı verdi bir nevi. Hava saldırısın da da şehitlerimiz vardı Suriye yapmamışmıydı. Türkiyem sadece kınamıştı; Mavi marmara olayı gibi...
-
http://www.facebook.com/photo.php?v=414159361976381
Akp li vekiller linç edilmekten son anda kurtulmuş