folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Gaziantep‘De Büyük Patlama - Karakola Saldırı

Gaziantep‘De Büyük Patlama - Karakola Saldırı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    rebellisch bunu yazdı
    PyramiD bunu yazdı

Duygularınızla hareket etmeyi kesin, ölenlerin yakınlarına baş sağlığı diliyorum .

ne yapmamız gerektiğini de söyleseydin daha yararlı olurdu.

Sana burada laf ebeliği yapmak istemiyorum otur bir düşün "neden"diye.

Merhabaaaaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cecenya
    cecenya's avatar
    Erkek

değil akparti hiç bir siyasi parti bunu bitiremez.bu şerefsizleri ancak kim cıkardıysa o indirir kim yedirdiyse o ac bırakır kim giydirdiyse o cıplak bırakır kim donattıysa o yalınlaştırır.israilin yok edilmesi gerekiyor amerikayı 6 filoyu başımıza getirenlerin yok edilmesi gerekiyor yılanın başının ezilmesi lazım bitmesi için yoksa kuyruguna o kadar baski o her fırsatta dönüp sokacak.yılanın başını ezmek lazım tek yolu tek caresi bu..burada yahudiler olabilir ama lafım türkiye düşmanı olan siyonist köpeklere ha alınan varsada siktirsin gitsin zerre kadar s.... değiller kimse bana ırk düşmanıda demesin apoyu asmakla kesmekle bu iş bitmez israilin kafasını ezmekle ancak bu iş biter

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yüzde 50 uyanmasın diye Gaziantep'te ki patlama haberlerine yayın yasağı geldi... UYUYAN GÜZELLER UYUNMASIN !

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cecenya
    cecenya's avatar
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı

Yüzde 50 uyanmasın diye Gaziantep'te ki patlama haberlerine yayın yasağı geldi... UYUYAN GÜZELLER UYUNMASIN !

yayın yasagı yok hacı ben şu an haber kanallarında izliyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cecenya bunu yazdı
    YasamaK bunu yazdı

yayın yasagı yok hacı ben şu an haber kanallarında izliyorum

son gelişmeler var mı?? haberci arkadaşımın biri dedi ajaslara bunla ilgili yasak getirilmiş arıyorum şimdi cevap vermiyor 

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bakan açıklama bile yaptı ne yasağı ? 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

abicim bakanın açıklaması farklı olaylarla ilgili gelişmeler farklı belki geri adım atılmıştır bilemiyorum çocuk bir dönse

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

abicim bakanın açıklaması farklı olaylarla ilgili gelişmeler farklı belki geri adım atılmıştır bilemiyorum çocuk bir dönse

olayın gerçekleştiği ilk 1,5 saat içerisinde bi yasak geldi sanırsam. tvlerde haberler kesildi, öyle biliyorum duydum. 

ne diyon?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Bu oruspu çocuğu iktidarın Suriye'ye karışması ve Suriyenin de Pkk'ya destek vermesi bu olayın özetidir işte. Ben senin... töbe töbe yaf; küfür bile iktidara iltifattır. ABD'nin kuklası İktidar Suriye'ye destek vere vere Türkiye'yi heba edecek. Ulan ben senin amua koyayım sen nesin ki el alemin iç işlerine karışıyorsun. Sen önce bi ülkene sahip çık. Van'da deprem oldu pezeveng iktidar yardım etmekten acizdi, ama görüyorum ki Suriye'li 60 bin kişi ülkemizde barınıyor ve geçen çıkan isyanda Kolluk Kuvvetlerine saldırmışlardı. Ulan ne diye alıyorsun o pezevengleri. Sen böyle Suriye'nin işine karıştıkça el aleme dil uzattıkça Pkk daha da büyüyecek. Niye ? : Çünkü seni sevmeyen ülkeler türeyecek ve Pkk'ya destek verecekler. Yaf ne diyeyim ki. Ölenlere Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralılara da acil şifalar. '' Antepte bulunanlar kan vermeye çoktan gittiler zaten umarım ölen olmaz. 

🥒
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Onca ölünün ardından onlarca yaralımız var.Ve o yaralılar ıcerısınde engellı kalanlar,kolunu,bacagını,gozunu,elını,yuzunu... ve daha bırcok vucut fonksıyonunu kaybedecek olan ınsnalar da var....Burda 8 olu dıyoruz ama o ınsanlarda olmus sayılır bır anlamda ... :/

Şu mubarek ramazanda eylemler yaptılar,ramazan bıttı bayramda yıne eylemlere basladılar...Ya arkadas noluyoruz,fatıh hocanında dedıgı gıbı "Rahatlık mı batıyor Allah'ın yarattıgı bu kullara..." Ya bısey dıyemıyorum.Dusundukce bogazıma dugumlenıyor,yutkunamıyorum...

ulan en cok zoruma da,bu uc bes iti canlı canlı yakalayıp asmıyorlar ya su tv karsısında....! Ama haber kanalları "sırnakta catısmada 5 olu,hakkarıde 15 ölü,gaziantepte bılmem su kadar ölü,yaralı" demesini o kadar ıyı bılıyorlar kı...

Adamlar bombayı kurup patlatıyor ve ıcımızde dolasıyor...onuda gectım meclıste pkklılara destek verenlere "dokunulmazlık" verılıyor.

Adaletını sikim DÜNYA....

----------------------------------------------------------

Allah rahmet eylesin (Amin) ... Artık duymak,gormek ıstemıyoruz boyle bı olay! Allah'ım sen kötülere fırsat verme Ya Rabbim...(Amin)

apokontek tarafından 21/Ağu/12 02:31 tarihinde düzenlenmiştir

Allah büyüktür vesselam...
Toplam Hit: 9981 Toplam Mesaj: 70