Gaziantep‘Te Kürtçe TV‘Ye Hayır
-
ayrılda gel Sol kulvardan ..
edit : bisi merak ettim simdi bu Face sayfasına katılırsak kürtçe TV kalkıcakmı antepde ?
hadi kalkıcak diyorsan düne kadar dinimize küfür eden serefsizler vardi Face de bunların sayfalarını kapatmak icin 100 lerce sayfa açıldı dinimize allaha küfür edenlerin sayfaları kapatılsın yonunde ve milyonlarca hayran lık sayfalar oldu sonuc ne oldu ? okadar insan boku bokune kasti kendini.. hala Dinimize küfür eden sayfalar Facede mevcut kapanmadı yani bir arada gordugum kadari ile Muslumanlar Face Takılmıcaktı birakicaklardı binlerce uye hesap dondurdu simdi ne oldu 1 hafta sonra %90 ı geri geldi Hesabini açti .. Siz Sorunları Face uzerinden Hal etmeye Calisin yada Forumlarda milleti Galyana Getirin.. sonra türk kürt olayları cıksın kavga etsinler Birbirlerine küfür Etsinler hakaret etsinler.. Sizin Gibi Adilerde Oturup İzlesin... bukadar birsey yazdim umarim Düsüncemi Anlamışsınızdır... oyle Forumda konu Acmak ile olmuyor .. Heleki oyle bi Duruma Gelmişki Halkımız Götune kazık Girse Face de Grup Acicak .... Ya Kısaca B.S.G diyorum... icRaatiniz Varsa Yapın Milleti Galyana Getirmeyin...
-
Mukan bunu yazdı:
-----------------------------
"Adamlar okulda kürtçe dil ile ders anlatmıyorlar ki. Kürtçe dilekçe vermiyorlar devlet dairesine. İsteyen onu izler, isteyen doğan gurubunu izler. Mantıklı olmak lazım."
Kürtüm diyorsan doğru yoldasın. İstediklerinizi kendiniz "Demokratik Özerklik" ve sonrasında "Tam Bağımsızlık" olarak açıkça ifade ediyorsunuz. Türküm diyorsan. Vatanına ihanet ediyorsun. Sizin bu "mantık"ınız "açılımınız" yüzünden hergün şehit veriyoruz. Sen terör sorunu olan bir ülkede liberalizm naraları atıp pantolonunu indirirsen. O boşluğu dolduracak bir oğlancı feodali elbet bulunur. Terör demokratik yollarla çözülmez. Silahla, despotlukla, asimilasyonla çözülür.
-----------------------------Türküm ve de vatana ihanet etmiyorum, vatanımı senden çok sevdiğime eminim. Şu an eskisi gibi bir açılım süreci işliyor mu? Hayır. Ben de önceden açılıma karşıydım. Ama bugüne kadar ki, hani demişsin ya asimilasyon gerekli diye, bugüne kadar hep bunlar yapıldı, bir arpa boyu yol gidilebildi mi? Hayır. Ne zaman pkk tasfiye edilmek istendiyse son yıllarda, ülkedeki ajanlar hemen yola taş koymaya başladı. Zaten T.S.K silahlı mücadele vermiyor mu dağlarda? Ne yani şimdi ben kürtleri asimile mi edecem? Ne diyim adama? Evinde kürtçe konuşamayacaksın mı diyeyim. Bu mantıkta insanlar var bu forumda. O zaman senin mantığına göre bir kürt gidip anıtkabirde kürtçe ağıt da yakamaz?
-
YaSevYaTerkEt Hocam Sonuna Kadar kayılıyorum.
Ulan Biz Antepli olarak İSTEMİYORUZ...
-
HoLyCat bunu yazdı:
edit : bisi merak ettim simdi bu Face sayfasına katılırsak kürtçe TV kalkıcakmı antepde ?
hadi kalkıcak diyorsan düne kadar dinimize küfür eden serefsizler vardi Face de bunların sayfalarını kapatmak icin 100 lerce sayfa açıldı dinimize allaha küfür edenlerin sayfaları kapatılsın yonunde ve milyonlarca hayran lık sayfalar oldu sonuc ne oldu ? okadar insan boku bokune kasti kendini.. hala Dinimize küfür eden sayfalar Facede mevcut kapanmadı yani bir arada gordugum kadari ile Muslumanlar Face Takılmıcaktı birakicaklardı binlerce uye hesap dondurdu simdi ne oldu 1 hafta sonra %90 ı geri geldi Hesabini açti .. Siz Sorunları Face uzerinden Hal etmeye Calisin yada Forumlarda milleti Galyana Getirin.. sonra türk kürt olayları cıksın kavga etsinler Birbirlerine küfür Etsinler hakaret etsinler.. Sizin Gibi Adilerde Oturup İzlesin... bukadar birsey yazdim umarim Düsüncemi Anlamışsınızdır... oyle Forumda konu Acmak ile olmuyor .. Heleki oyle bi Duruma Gelmişki Halkımız Götune kazık Girse Face de Grup Acicak .... Ya Kısaca B.S.G diyorum... icRaatiniz Varsa Yapın Milleti Galyana Getirmeyin...
-----------------------------Gerizekalı mal, yorumun varsa yaz, niye küfür ediyorsun, küfür istersen sana en orijinal küfürle cevap verirdim, ama sen küfür edilecek karaktere bile sahip değilsin.
Kaldıki bu adı geçen sayfa, o bölücü yapıyı kapattıracak değil, bunun senin gibi herkes farkında,
Burdaki amaç tepki göstermek, ses vermek
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Gerizekalı mal, yorumun varsa yaz, niye küfür ediyorsun, küfür istersen sana en orijinal küfürle cevap verirdim, ama sen küfür edilecek karaktere bile sahip değilsin.
Kaldıki bu adı geçen sayfa, o bölücü yapıyı kapattıracak değil, bunun senin gibi herkes farkında,
bölücü bi yapı olacağını nerden çıkarttın? -
Bandit bunu yazdı:
-----------------------------YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
bölücü bi yapı olacağını nerden çıkarttın?
-----------------------------Hocam Herşey ortada Bunu sana anlatmasını bekleme zaten biliyosundur. Dönen oyunları.
-
Kürtçe tv olsa ne yazar olmasa ne yazar ? Sen bu eylemi yapsan ne yazar yapmasan ne yazar ?
Elin adamı gelip gaziantep'de ingilizce ya da ibranice yayın yapsa bişey diyebilecek misin ?
Dil özgürlüğü der susup izlersin...
Stv ekibi kürtçe yayına geçip pkk propagandası yapacak hali yok herhalde. Zaten kafa itibariyle aynı düşüncede değiller..
İzleyen izler izlemeyen national geographic açar onu izler. kasma kendini bu kadar...
Her ülkenin resmi bir dili vardır; bizdeki türkçe olduğu gibi. Fakat hiçbir ülke diğer dillere herhangi bi yasak getiremez.
Türkiyenin başına terör belası hep bu kısıtlamalardan geldi zaten...
-
Anlaşılanm açılımdan hala nasibini olmayan angutlar var! Açılımın başarılı olduğunu savunan koyun sürüleri... Olup bitenleri saflardan bakarak değerlendiren dangalaklar var! Fethullahı sikim size birşey olmasın... İsrail'e otorite dediğinde nerdeydiniz ?
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------ozaman tepkini goster izleyelim G.antep de Yayın durdugu zaman buraya konu acarsın Bende kapak olur bir omur boyu konulara post atmam .. :)))
Boş işler ..
edit : qkk nin a.q .. buraya gelip türk kürt Ayrımı Yapanında qkk dan farkı yoktur gozumde.. sonucta qkk da bolucu.. buraya gelip Kürtlere karsı Konu Acanda Bolucudur... bu Vatan Ugruna hiçmi kan döken Kürt Vatandas olmadı .. Sehit Gazi olmadı Hepsi Türkmüydü ? Gelmissiniz Yok Antepde kürtçe Yayın istemiyoruz ozaman gidin Yayın Yapan kanalin binasını basin protesto Edin burada Sacma Sapan konu acarak Milleti Kiskirtmayın.. ha Bu arada Face book Sizin En büyük Destekciniz.. kosun Faceye Belki orada toplanirsaniz birseyler yaparsınız... :))))))
-
kasma kendini bu kadar...
Evet kimse kasmasın kendini.. Haburdan pkk lılar törenle geçerkende kasmayın.. Tadını çıkartın zevk almaya bakın.. acısız olacak!