Gaziantep‘Te Kürtçe TV‘Ye Hayır
-
Bandit bunu yazdı:
-----------------------------
Kurtcebe bunu yazdı:
Peşmergeler bastı sayfayı o kadar çok seven varsa memleketini seven kürdo gelsin konuşalım yoksa neymiş madem o zaman konu TV den açıldıda bu kadar çok içini dökmeye çalışan açılımcı gelsin tartışalım yoksa cahil cühella üç beş tospağa yüzünden ban yeme niyetinde değilim.
memleketini seven kürdo burda buyur konuş... sen yaranı göster ben sana uygun bi ilaç bulurum ayıb ettin gulamin :)
-----------------------------Memleketimin kürdosu evrimini tamamla öyle gel yat aşşağı ;)
-
Kurtcebe bunu yazdı:
Bandit bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
Peşmergeler bastı sayfayı o kadar çok seven varsa memleketini seven kürdo gelsin konuşalım yoksa neymiş madem o zaman konu TV den açıldıda bu kadar çok içini dökmeye çalışan açılımcı gelsin tartışalım yoksa cahil cühella üç beş tospağa yüzünden ban yeme niyetinde değilim.
memleketini seven kürdo burda buyur konuş... sen yaranı göster ben sana uygun bi ilaç bulurum ayıb ettin gulamin :)
-----------------------------Memleketimin kürdosu evrimini tamamla öyle gel yat aşşağı ;)
göte gelince nasılda kıvırtıyorsunuz :D seviyesiz herif ben evrimimi tamamlayıp insan olurum ama senden ne insan olur ne maymun :) -
Bandit bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
Bandit bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
göte gelince nasılda kıvırtıyorsunuz :D seviyesiz herif ben evrimimi tamamlayıp insan olurum ama senden ne insan olur ne maymun :)
-----------------------------İnsanca tartışma safhasını siz çoktan geçtiniz ee öyle göte böyle y...k
-
ouww baba king:)
-
Bandit bunu yazdı:
ouww baba king:)
-----------------------------Ben baban değilim yavrum :)
-
helaaaaaaaaaaal olsun...
-
açılımınında tv'sininde ta a.k türkiyede bir tane dil var oda TÜRKÇE
-
herdilde kanal açılsın ancak TRT nin denetimi altında açılsın
-
bölücü propaganda yapmadığı sürece sıkıntı yok bence
kürtçe bu topraklarda yaşayan bi dil sonuçta
-
kardeşim ne var yani kürtçe yayın yapacaklarsa yapsınlar. yasaklayınca ne olacak. o zaman ayrımcılık yapmış olmuyormusun sen.