Gazze'ye Giden Gemiler
-
merakla bekliyorum valla nolcak diye
-
organize eden grup şu meşhur deniz feneri'nin kankası oluyormuş.
-
2 tane israil gemisi bunları takipteler. Aircraft, helikopter benzeri şey de görmüşler. Yabancı adam, şaşırdığını söylüyor bu kadar erken davrandıkları için israil tarafının. Ama ilerlemeye devam ediyorlarmış.
-
muhder bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Alakası yok hacım..
-
seadog bunu yazdı:
muhder bunu yazdı:
-----------------------------alakası yok mu?
biraz araştır derim
deniz feneri patladıktan sonra bu grubun nasıl ivme yakaladığını ya da yakalattırıldığını
-
aynı kararlılığı ve azimi Doğu Türkistan için göstermeyen milleti ve hükümeti kınıyorum. oraya giden gemileri de Desteklemiyorum..!
-
umarım oradaki insanlar için faydalı bir yardım olur. zira israilin zıvanadan çıkması sana bana değil yine oradaki insanlara bedeller ödetir. ayrıca bu yardım sırasında zihinsel masturbasyon yapan arapçılarada ses çıkarmıyorum. sonunu görelim bakalım.
-
hayir yani ne var ellemeyin versinler yardimlarini dönsünler.. silah filan mi getiriyorlar saniyor bu israil.. öyle olsa bile sanki kontrol etmicekler gemileri..
-
muhder bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
muhder bunu yazdı:
-----------------------------alakası yok mu?
biraz araştır derim
deniz feneri patladıktan sonra bu grubun nasıl ivme yakaladığını ya da yakalattırıldığını
-----------------------------Hocam araştırmaya gerek yok işin içindeyim.
Deniz feneri ilk olarak kanal 7 gibi milli görüş camiyası tarafından kuruldu. Daha sonrasında akp kurulduğu zaman o günün deniz feneri ve kanal 7 yöneticileri akp oluşumunu destekledikleri için bu kurumlarda akp oluşumunun hakimiyeti altına girdi ve bu oluşumda bulunmayan yani saadet partisinde kalan çalışanlarıda tasviye ettiler.
Daha sonrasında ise milli görüş camiyası bu krumların yerine tv 5 , ihh ve cansuyunu kurdular.
Kısacası ihh nın deniz feneriyle uzaktan yakındna bir alakası yoktur.
-
seadog bunu yazdı:
Hocam araştırmaya gerek yok işin içindeyim.
Deniz feneri ilk olarak kanal 7 gibi milli görüş camiyası tarafından kuruldu. Daha sonrasında akp kurulduğu zaman o günün deniz feneri ve kanal 7 yöneticileri akp oluşumunu destekledikleri için bu kurumlarda akp oluşumunun hakimiyeti altına girdi ve bu oluşumda bulunmayan yani saadet partisinde kalan çalışanlarıda tasviye ettiler.
Daha sonrasında ise milli görüş camiyası bu krumların yerine tv 5 , ihh ve cansuyunu kurdular.
Kısacası ihh nın deniz feneriyle uzaktan yakındna bir alakası yoktur.
-----------------------------Arkadaş güzel bir şekilde özetlemiş. Siz gölge etmeyin, biz başka ihsan istemeyiz.