Gazze'ye Giden Gemiler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

mrphs bunu yazdı:
    -----------------------------

biz niye yapamıyoruz israilin yaptıgını. adamların astıgı astık kestiği kestik. biz pkklı oç larıyla mucadele ederken yok abd ne der yok ab yok insan hakları. apoyu bile asamıyoruz. adamların limanlarına gemi yanasıyo. gemiye dünyanın gözü önünde ates acabiliyolar. biz hala abidik seylerle tepkimizi göstermeye calısıyoruz

-----------------------------

yok aklı selim davranmalıymışızda yok tepkilerin dozunu kaçırmamalıymışızda sikerim seni görün diyecektim yanımda anam vardı Başbakn.yrd bi insan söylüyor bunu.. ulan adamlar senin vatandasına uluslar arası karasularda askeri operasyon düzenliyor senin vatandasın orda odunla tekmeyle tokatla kendini savunuyor sen yok aklı selim davranın tepkiyi abartmayın diyon. gitki sikerim ölün dememek için zor tutuyorum kendimi yüzüne karsı 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

20 - 30 gün sonra bunları hatırlamayacaksınız bile onun için şimdiden unutun gitsin, özelleştirmeye israil vatandaşlarına satmaya devam durmak yokkk yola devam aaaaaa aaaaa aaaaaa aaaaaaa ahaa aaaaaaa ahaaaa aaaaaaaaa...

ölenlere allahtan rahmet dilerim ne olursa olsun en azından denediler.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

http://www.livestream.com/insaniyardim

yaralılara müdahale ediyolar canlı. feci şeyler dönüyo silahlı askerler var bizdede yada bize eşlik eden diğer gemilerin askerleri.

yayın ingilizce su an

arkadaşlar 2-3 nolu salonlara geçin yaralıların olduğu yerde toplanmayalım şeklinde çağrılarda yapılıyo.

aaaarkadaşlar saaaakin olun saaakin olun.

beyaz bayrak kaldırıyoruz gene saldırıyolar şu an gemiyi ele geçirmiş durumdalar

konusmalar bunlar ..  :|

video paso başa sarıyo da bizimkiler gemiye çıkan elemanlara dalıyolar tekme tokat sopalarla.

helikopterle iple asker indiriyolar bizimkiler kafa göz giriyo valla.

(:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Ben hala akpli bir bakanın çıkıp güzel öldüler demesini bekliyorum bir açıklama yapan oldu mu bu konuda bilgisi olan var mı?

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
Toplam Hit: 13322 Toplam Mesaj: 85