Gazzeyi Türkiyeye Verelim
-
yakın tarihi gel sana derslerimde öğreteyim. girebilirsin derslerime
thko thkp-c dev-sol hizbullah
hizbullah neyse de "t" ile başlayanlara da çok güldüm :))) devam etme xtlan.. çünkü doğru dürüst yazamıyorsun ve radikal islamla alakası olamayan sol eğilimli grupları arap diyarlarında eğitiyorsun çok gülünç :DDD
-
bu kadar bildigin demek ki. soylemek istedigin dhpk-c ise benim soylemek istedigim o degil.thkp-c biraz arastirirsan thkp-c daha sonra dev-sol ondan sonrada 90larda dhkp-c oldu. cok zor degil arastirmasi. deniz gezmis ve arkadaslarinin sadece nerede egitildigini ogrensen yeterli benim icin.bu yasede de cok sey bildigini sanip aslinda kulakdan dolma kahvedeki mehmet aga agzi ile yorum yapan insanlar statusunden kurtulmus olursun esenlikler dilerim....
-
xtlan bunu yazdı:
-----------------------------bu kadar bildigin demek ki. soylemek istedigin dhpk-c ise benim soylemek istedigim o degil.thkp-c biraz arastirirsan thkp-c daha sonra dev-sol ondan sonrada 90larda dhkp-c oldu. cok zor degil arastirmasi. deniz gezmis ve arkadaslarinin sadece nerede egitildigini ogrensen yeterli benim icin.bu yasede de cok sey bildigini sanip aslinda kulakdan dolma kahvedeki mehmet aga agzi ile yorum yapan insanlar statusunden kurtulmus olursun esenlikler dilerim....
-----------------------------dostum deniz gezmiş gibi insanlar oralarda, silah eğitimi felan aldıkları doğrudur.Zaten Türkiye'de thko yu kurdu.Fakat aldığı eğitimi kime karşı kullandıkları bellidir.
( inadına küçük harfle yazacam ) israil ve abd işbirlikçilerine karşı kullandılar.
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------
xtlan bunu yazdı:
-----------------------------bu kadar bildigin demek ki. soylemek istedigin dhpk-c ise benim soylemek istedigim o degil.thkp-c biraz arastirirsan thkp-c daha sonra dev-sol ondan sonrada 90larda dhkp-c oldu. cok zor degil arastirmasi. deniz gezmis ve arkadaslarinin sadece nerede egitildigini ogrensen yeterli benim icin.bu yasede de cok sey bildigini sanip aslinda kulakdan dolma kahvedeki mehmet aga agzi ile yorum yapan insanlar statusunden kurtulmus olursun esenlikler dilerim....
-----------------------------dostum deniz gezmiş gibi insanlar oralarda, silah eğitimi felan aldıkları doğrudur.Zaten Türkiye'de thko yu kurdu.Fakat aldığı eğitimi kime karşı kullandıkları bellidir.
( inadına küçük harfle yazacam ) israil ve abd işbirlikçilerine karşı kullandılar.
-----------------------------
olay deniz gezmis degil zaten ontedi.filistinin nasil iki yuzlu bir devlet oldugu. hem sagci hem solcu teroristleri kendi bunyesindeki kamplarda yetistirip ulkemizde ic karisiklik yaratmak icin yollayacak kadar siyasi iradeden yoksun olmasi. kendi topraklarini yuksek ucret karsiligi israile satarken israilden iyisi yoktu simdimi kotu oldular noktasi ve tarihte bize yaptiklari hainlikler. yoksa deniz gezmis ile alakali bir konu degil sadece konu mankeni oldu bu baslikda -
xtlan doğru diyorsun ama şunu hiç düşünmüyorsun bölgede Türkiye nin söz sahibi olması sayfalarca anlatmaya çalıştığın durumu kontrol altına alıp ilerisi için
bir yatırım olmaz mı? sonuçta 2 devletinde iç işlerine karışacaksın bu çok büyük bir olay kendi elleri ile iç işlerine giriyorsun ;)
-
Onlar arkamizdan vurdular diyorlar.Doğrudur fakat adamlar ingizliz casuslarının kalleş oyunlarına geldiler.ayrıca onlar musluman yani onlar bizim kardesimiz sayılır.Suan israil kopeginin zulmu altında ezilmekteler.Onlara sahib cikmak zorundayiz fakat sartlar pek musait degil, ki suan kuzey irak pkk meselesi var eger biz bu işi ustlenirsek israil ve amerika uzerimize iyiden iyiye coker...Hayırlısı
-
filozof o konuda haklisin. ama olaya sadece fantastik yaklasmamak lazim. bizim oraya girip yonetimi ele almamiz ve israil icislerine karisabilmemiz su an icin pek mumkun gozukmuyor bana.birilerine yardim edecek kadar gucumuz var ise benim kendi tercihim, k.irakdaki turkmenlere veya karabaga yardim edilmesi dogrultusunda olmasini isterim...kendi soydaslarim aci cekerken baska milletleri dusunemem sanirim.
-
kimse merak etmesin orda Türkiyeyi söz sahibi yapmazlar.Türkiye en agır durumda onları alır kahrını ceker yükünü ceker biraz götleri düzelince zaten ya araplar kendi satar bizi yada israil abd elimizden alır
-
xtlan katılıyorum 400 sene boyunca Türkler tarafından yönetilmiş bi toplumun 1. dünya savası sırasında ingilizlerle birlik olup arkadan vurmuş olması yeterlidir..Dedemin dedesini öldüren araplarla bugün işbirliği yapmak garip olur..
Aziz Nesinin de dediği gibi başı sıkıştığı zaman Müslüman Müslümana yardım etmeli derler.Zayıf anımızda arkadan vururlar bu nasıl kardeşliktir.
"Allahın sopası yoktur." , "Türkün Türkten başka dostu yoktur."
Saygılar.. -
xtlan zaten şuandaki politika bu terör adı altında k.ırak a girip hem soydaşlarımızı hemde k.ırağı Türk yönetimine sokmak yani 1 taşla 2 kuş hatta 3 kuş 1 soydaşlar
2. terör 3.ırak ... hükümetin düşüncesi bana kalırsa bu abd askerlerinin önünden gidip sonrada abd askerisinin başarısı dedirtmemek için hükümet terörü öne atıp
bunu abd ye kabul ettirip 1 taşla 3 kuş vurma çabasındalar benim düşüncem bu.