Gazzeyi Türkiyeye Verelim
-
xtlan haklı. bırakın 70leri 80leri, 1.dünya savaşına gidin atalarımız osmanlı'yı arkasından vuran araplardır. bunlara gvenilmez. ayrıca ontedi deniz gezmiş eğitimini israil ve abd işbirlikçilerine kullandı demişsin. peki o olaylarda ölenler, vatanımızın evlatları, israil ve abd işbirlikçileri miydi? sağdan soldan adamları filistinde eğittiler, türkiyede birbirlerine kırdırdılar. ölenlerin anası ağladı sen ben değil.
-
filozof acikcasi ben bu hukumetten veya baska bir hukumetten uzun vadede, dis politika konusunda bir plan beklemiyorum.elbetteki uzun vadeye dayandirilmis dis ve ic politikalarimiz var ama bunlar hukumetler ustu dinamik guclerin planlaridir. gelmis ve gelecek hukumetlerde herzaman bana gore birer kukladan ibaret :)
-
temennim beterini gormeleridir. bende haine uzatacak el yoktur. onlar bizim kardesimiz falanda degildir. bizim kardeslerimiz k.ırakta katledilenlerdir, karabagdakilerdir. sizin fantastik türkler yardım eder dusunceniz cok eskide kaldı. biraz aklınızı gunumuze uyarlayınız. artık siyaset kılıc uzerinden yapılmıyor vede dunyanın super guclerinden biri degiliz. onlar eskide kaldı. gotune don alcak paran yokken kime neyin yardımına gidiyosun. senin memleketinde işsizlik sorunu bittimide kalles arapların işsizligini cozmeye gidiyosun. senin halkının bir kuru ekmege muhtaclıgı bittimide baskasına aş goturuyosun. kendi memleketindeki iç karışıklıgı hallettinde filistinin iç işinimi hallediceksin.
israil bolgede henuz bir devlet konumunda deilken yahudileri ezen horgoren itip kakan araplar ve filistinlilerin bugun israil durumu tersine cevirdiginde aglamaya hakları yoktur. onlara hersey mustehaktır. israile topraklarını satanlarda filistinlilerdir, kuruldugunun ertesi gun israile savas acıp 1günlük devlete yenilip madara olanlarda araplardır. bugun ne buldularsa ettiklerindendir. malum etme bulma dunyası. bize yaptıklarının acısını beteri ile cekmelerini dilerim.
-
xtlan bunu yazdı:
-----------------------------
filistinlilere guvenip is mi yapilir.60 70 ve 80 ler boyunca ulkemizdeki teror orgutleri hep filistinde el fetih kamplarinda egitilip ulkemize salinmistir.bir kampta sagcilari bir kampta solculari egitip egitip ulkemize salip ic savas durumuna sokan bu adamlar degilmi.israile kurulum asamasinda yuksek paralar kasiliginda topraklarini satarlarken israilden iyisi yokdu ne zaman israil devlet kurdu israil kotu oldu. bunlarla birakin ortak bir sey yapmayi su icmeye bile gidilmez.tarihde yaptiklari ihanetlerin cezasini cekiyorlar. icimde beter olsunlar demekden baska bir sey gelmiyor malesef...
-----------------------------sen ne biliyosun 70 leri 80 leri sendemi o kamplarda onlarla birlikte yetiştin böyle nokta vuruşuyla eleştiriyosun???
-
xtlan bunu yazdı:
filozof acikcasi ben bu hukumetten veya baska bir hukumetten uzun vadede, dis politika konusunda bir plan beklemiyorum.elbetteki uzun vadeye dayandirilmis dis ve ic politikalarimiz var ama bunlar hukumetler ustu dinamik guclerin planlaridir. gelmis ve gelecek hukumetlerde herzaman bana gore birer kukladan ibaret :)
-----------------------------kukla yaa işinize gelmeyen kukla2 dönem önceki hükümet donunuza kadar alırken millet kendini yakıp yazar kasa fırlatırkende kuklaydılar... Allah size akıl fikir versin
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------xtlan bunu yazdı:
-----------------------------kukla yaa işinize gelmeyen kukla2 dönem önceki hükümet donunuza kadar alırken millet kendini yakıp yazar kasa fırlatırkende kuklaydılar... Allah size akıl fikir versin
-----------------------------inşallah sana da verir. iki mesajında birbirinden saçma. burdaki herkes kampların olduğunu biliyor sen anca ilkokul 2. sınıf çocuğunun yapabileceği bi şekilde "gittin mi" şeklinde çemkiriyorsun. siyaset yasak olmasa bu hükümet hakkında da konuşurdum ama yasak işte!
-
ibosoft ac biraz kitap oku bir seye cevap yazarken hic olmassa googleda biraz arastirma yap.bu bilgiler dunyanin ve yasamin sirlari degil.hemen herkes biliyor.deniz gezmiste konu mankeni oldu bu konuda sevenleri kusura bakmasin ama mahkeme kararlarini ne icin suclandiklarini okursan anlarsin.o adamlarin nerelerde egitim gorduklerini sende ogrenip sende nokta vurusu yapabilirsin.
2. konuya gelince ben o cumleyi akp hukumeti icin soylemedim zaten dikkatli okuduysan yazdiklarimi gecmis ve gelecek tum hukumetleri kast ettim. tabiki hukumetler belli bir noktadan sonra kukladirlar.bu gibi ciddi konularda hukumetlerin karar verdigini saniyorsan buyuk bir yanilgi icerisindesin...
-
niye zorunamı gitti dostum ayrıca sizin gibilerin siyasetinide gördük o yüzden allah akıl fikir versin diyorum
-
ibosoft bunu yazdı:
niye zorunamı gitti dostum ayrıca sizin gibilerin siyasetinide gördük o yüzden allah akıl fikir versin diyorum
-----------------------------amin cümlemize allah akıl fikir versin!!! hem hiç de zoruma giden bi konu yok. sakin olursan daha mantıklı cümleler kuracaksın. biraz sakin. ok?
edit: hem şunu da aklının bi kenarına yaz demişti dersin. çok değil 2-3 seneye bi kriz bekleniyor. o zaman millet kime yazar kasa fırlatacak, kimi fırlatıcak göreceğiz
-
ruh ikizini bulmuşsun
Filistinin işgali ve o zamandan bu zamana kadar israilin kutsal saydıkları toprakları almak için sözde terör adı altında gizliden gizliye amerikan vari bi şekilde filistindeki müslüman halkı katletmesi nasıl ki bosna hersek te olduysa ayne devam ediyor sen amerikalıların filistinlerin üzerinden sözde terorist kamplarıyla kafayı bozmuşun