folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gazzeyi Türkiyeye Verelim

Gazzeyi Türkiyeye Verelim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hM bunu yazdı:
    -----------------------------

ibosoft bunu yazdı:
    niye zorunamı gitti dostum ayrıca sizin gibilerin siyasetinide gördük o yüzden allah akıl fikir versin diyorum

amin cümlemize allah akıl fikir versin!!! hem hiç de zoruma giden bi konu yok. sakin olursan daha mantıklı cümleler kuracaksın. biraz sakin. ok?

edit: hem şunu da aklının bi kenarına yaz demişti dersin. çok değil 2-3 seneye bi kriz bekleniyor. o zaman millet kime yazar kasa fırlatacak, kimi fırlatıcak göreceğiz

çalışmalara başlayın anca yetiştirirsiniz

hadi iyi geceler 

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    LYCRa bunu yazdı:

yakın tarihi gel sana derslerimde öğreteyim. girebilirsin derslerime

thko thkp-c dev-sol hizbullah 

hizbullah neyse de "t" ile başlayanlara da çok güldüm :))) devam etme xtlan.. çünkü doğru dürüst yazamıyorsun ve radikal islamla alakası olamayan sol eğilimli grupları arap diyarlarında eğitiyorsun çok gülünç :DDD 

Türkiye Halk Kurtuluş Partisi-Cephesi /// Devrimci Halk Kurtuluş Partisi-Cephesi karıştırmamak lazım.. gerçi ikiside aynı b.kun suyu.. Olsun isimler farklı thkp-c daha milliyetçi duruyo ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    ibosoft bunu yazdı:

ruh ikizini bulmuşsun

Filistinin işgali ve o zamandan bu zamana kadar israilin kutsal saydıkları toprakları almak için sözde terör adı altında gizliden gizliye amerikan vari bi şekilde filistindeki müslüman halkı katletmesi nasıl ki bosna hersek te olduysa ayne devam ediyor sen amerikalıların filistinlerin üzerinden sözde terorist kamplarıyla kafayı bozmuşun

sozde teror dedigin olaylar yuzunden Turkiye de 3 kez darbe yapildi.Ulkeyi ne duruma soktugunu anlamiyacak kadar dar goruslusun seninle tartismanin manasi yok.Tarih boyunca da neler yaptiklari malum.yaptiklarinin cezasini cekiyorlar...

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    fazla bilgimin olmadigi konularda konusmak istemem yakin tarih hakkinda da fazla bi bilgim de yok ama bnmde gorusum ne halleri warsa gorsunler! burda hmn yanimizda bulunan soydaslarimiza yardim etmek varken neden her firsatta bizi sirtimizdan vurmak isteyenlere yardim edelim ki?.....

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiLoZoF
    FiLoZoF's avatar
    Erkek

xtlan iyisin hoşsunda şimdi seni kırmak değil amacım burda birilerinin borusunuda ötürmüyorum ama farkettiysen hep aynı şeyleri sölüyorsun yani başladımız yere dönüyoruz hep hiç farklı bir fikir ortaya çıkmıyor bir kere yardım diye bişey olmadını sokun artık kafanıza yardım yoktur çıkar vardır eğer bir ülke birisine bişeyler yapıyorsa muhakkak karşılını alarak yapar kukla yönetimlerden bahsetmişsin yukarda mesajlarımdan birisinde bahsettim sanırım biz gelişmekteyiz anlayacağın daha yaptırım gücümüz yok e hal ve durum böle olunca bişeyler kazanmak için bazı açıklar verip istediğğimizi elde ediyoruz yani bir nevi kumar oynuyoruz böle olması doğal bunu kabullenmemiz lazım milletimiz kuru siyaset yapıyor görmek istediğini görüp kızgınlıkla kaplanmış düşünceler fışkırtıyor ama sakin olup sonuca ulaşmak lazım devlet işlerinde inatçılık olmaz onun yerine alternatif yollar bulunur sizde biraz öle düşünün kriz gelecekmiş denilmiş belki gelicek ama bunu şimdiden nasıl gördüklerine hayret ediyorum madem görüyorlar 2 3 yıl çok büyük bir süre muhakkak çözümünüde bulurlar lütfen yorum yaparken birazcık düşünün hükümette bulunan insanlar aptalmıdır ki sizin düşünsünüzü düşünemeyecek. Bu konuda da ne kadar fazla laf edilirse o kadar batıyoruz bilmem farkındamısınız birde hiç kimse kimsenin kararına saygı duymuyor hemen

kızıp bağırıyor yapmayın bunlar olmayacak şeyler madem bir konu açılmış sonucuna varalım yoksa amacımız birbirimizi kırıp ezip küçük düşürmek mi? hiç sanmıyorum.

saygılar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    olmaz.. Türkiye oraya girerse siyasi oyunlar güçlenecek bizi içten çok daha rahat yiyebilecekler.. ben olsam göndermem kimseyi..! her ne kadar bizim toprağımızda olsa bu süreçte gönderilmez oraya.. biraz daha ortalık yatışınca belki...

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hMhM
    hMhM's avatar
    Erkek
    ibosoft bunu yazdı:

ruh ikizini bulmuşsun

Filistinin işgali ve o zamandan bu zamana kadar israilin kutsal saydıkları toprakları almak için sözde terör adı altında gizliden gizliye amerikan vari bi şekilde filistindeki müslüman halkı katletmesi nasıl ki bosna hersek te olduysa ayne devam ediyor sen amerikalıların filistinlerin üzerinden sözde terorist kamplarıyla kafayı bozmuşun

biz oraya gidince elin arap'ı için ölen türk çocuklarının hesabını kim verecek ibo?

ben şunu savunuyorum. devletlerin dostu yoktur. dostluk ancak çıkarlara dayanır. yok şunu koruyalım bunu koruyalım dersek işimiz var. robin hood muyuz amk? ha dersiniz türkiye oraya girecek acaip para kaldıracak, oraya gidince süper güç olacak tamam o zaman gitsin. yoksa bize ne israil'in filistinle savaşmasından. biz ülkemizde ki sorunları çözdük de bi de o araplar kaldı...

kenarda köşede takılırım ben
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    filozof sana hak verdiğim konular yok degil ama dikkat edersen konunun ayni yere donmesi sanirim insanlarin buraya girmesiylede alakali bir sey.5 sayfa sey yazilmis birisi girip ilk sayfayi okuyup cevaplaya butonuna basinca aradaki 4 sayfa bosa gidiyor ve yazdiklarina cevap vermek zorunda kaliyor insan.2 paragraf yazilan yazinin icinden sadece 1 cumle secilip onun uzerine kendini bilmez yorumlar yapiliyor.Simdi burada kimse kimsenin fikirine karisamaz bak sen ne guzel dusuncelerini yazmissin birileri katilir birileri katilmaz normal seylerdir bunlar.ama ortaya cikip hede hodo konusursan illaki benim dedigim dogrudur kes kesini otur oturdugun yere tarzinda konusursan komik duruma dusersin. bu lafim da sana degildi umarim anlamissindir. dikkat edersen zaten cogu insanin tahribata girmesinin sebebi bir seyler paylasmak, ogrenmek falan degil kavga etmek. bazen insan kendisini tribunde hissediyor. en basit bir konuda bile birileri cikip insanlara fikirlerini zorla kabul ettirmeye calisabiliyor.hal boyle olunca bazi seyleri 3-5 kez aciklamak zorunda kalabiliyorsun.

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    kim bu teklifi yapmıssa; gazzeyi alırım ebeynin amua zokarım.
Toplam Hit: 4713 Toplam Mesaj: 50