folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Gearbest Yılbaşı İnanılmaz Fiyatlar

Gearbest Yılbaşı İnanılmaz Fiyatlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

eken kameranın kod süresi doldu diyor hocam. var mıdır başka kod 

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

daha önce ep52 almamıştım oda çalışmıyor hocam.

Girdiğiniz kod bu ürün için değil.

Kodu yalnızca tekli alımlarda kullanabilirsin. 
    Kuponu iptal etmek için buraya tıkla

bu  hatayı ep52 içn veriyor. zaten fiyat da çok uygun değildi :)

BosphorusPasha tarafından 27/Ara/17 14:43 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

malesef stok bitmiş.   

SAAT 9 DA BAŞLAYACAK GÜZEL İNDİRİMLER İÇİN ŞU LİNKE BAKABİLİRSİNİZ

https://tr.gearbest.com/promotion-gearbest-turkiyede-special-1631.html?4545&lkid=12473040

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Gümrük??

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

şu 2 dolara aldığım tornavida setini n11 de 36 liraya sattıklarını gördüm :)

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

ya birşey soracağım....

ben bi ürünü sepete attıktan sonra eğer silersem ya da hemen almazsam flaş sale bitti yazıyor ve abartılmış bir fiyata geri dönüyor sepette. hemen anında almamız mı gerekiyor yoksa her seferinde private tabde yeni email ile yeni hesap açtıktan sonra mı almam lazım çok gıcık etti beni ya. 

Çok sıkılıyom
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bilgisayar ile ilgili bir şey var mı? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    Pikacu bunu yazdı

Bilgisayar ile ilgili bir şey var mı? 

Verdiğim linkte bilgisayarla ilgili birçok ürün var hocam bakabilirsin. Samsung evo 850 ssd bile var :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

ya birşey soracağım....

ben bi ürünü sepete attıktan sonra eğer silersem ya da hemen almazsam flaş sale bitti yazıyor ve abartılmış bir fiyata geri dönüyor sepette. hemen anında almamız mı gerekiyor yoksa her seferinde private tabde yeni email ile yeni hesap açtıktan sonra mı almam lazım çok gıcık etti beni ya. 

Açıklayayım hocam. Ürünü sepete ekleyip kupon girdiğiniz sayfada istediğiniz kadar tutabilirsiniz bu herhangi bir sorun teşkil etmiyor. İsterseniz silebilirsiniz de fakat o sayfada en altta bulunan ödemeye geç menüsüne tıkladıktan sonra artık ürünü almanız gerekir yoksa sistem sizi o avantajlı üründen bir kez faydalandı olarak değerlendirir ve girdiğiniz kuponu geçersiz sayar.(kupon girildiği anda fiyat uçar )

Ödemeye geç menüsüne tıklamadığınız sürece sepetinizde ürünler durabilir bu bir sorunteşkil etmez. Ödemeye geç deyip ürünü daha sonra almaya karar verdiyseniz eğer sistem size yarım saat süre tanıyor yarım saat içerisinde profilim sekmesinden siparişlerime girerek ödemeyi gerçekleştirip siparişinizi onaylatabilirsiniz fakat yarım saat boyunca ödemezseniz sistem bu siparişi iptal ediyor otomatik olarak ama aynı ürün için yine kod giremiyorsunuz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    enesshn18 bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı

ya birşey soracağım....

Açıklayayım hocam. Ürünü sepete ekleyip kupon girdiğiniz sayfada istediğiniz kadar tutabilirsiniz bu herhangi bir sorun teşkil etmiyor. İsterseniz silebilirsiniz de fakat o sayfada en altta bulunan ödemeye geç menüsüne tıkladıktan sonra artık ürünü almanız gerekir yoksa sistem sizi o avantajlı üründen bir kez faydalandı olarak değerlendirir ve girdiğiniz kuponu geçersiz sayar.(kupon girildiği anda fiyat uçar )

Ödemeye geç menüsüne tıklamadığınız sürece sepetinizde ürünler durabilir bu bir sorunteşkil etmez. Ödemeye geç deyip ürünü daha sonra almaya karar verdiyseniz eğer sistem size yarım saat süre tanıyor yarım saat içerisinde profilim sekmesinden siparişlerime girerek ödemeyi gerçekleştirip siparişinizi onaylatabilirsiniz fakat yarım saat boyunca ödemezseniz sistem bu siparişi iptal ediyor otomatik olarak ama aynı ürün için yine kod giremiyorsunuz.

belirttiğim yere ekleme yapayım ,evet belli bir süre tanıyor ve ilk başta seçmiş olduğunuz ödeme yönteminin dışına çıkamıyorsunuz yani ödemeye geç diyip, yöntemi de kredi kartı seçtiyseniz ,

tanınan süre içinde kredi kartı ile alışverişe zorlanıyorsunuz sonra ürün sepetteyken vazgeçtim paypal ile ödeyecem dedirtmiyor , ( ben yöntemi değiştir seçeneği görememiştim )

enesshn18  de bahsetmiş olduğu ufak detay yüzünden yarım gün uğraştırttı bu meret 

bu arada hocam gearbesttin türkiyede deposu yok mu benim ekranlı teyp teeee çinlerden geliyor ürün şuan Şencende  :)

tahmini gönderim süresi 6 gündü çinden geleceğini görünce ümidi kestim 25 günden aşağı gelmez şimdi :D

piiiranha9242 tarafından 28/Ara/17 01:00 tarihinde düzenlenmiştir

..Morali hep bozuk olan insan..
Toplam Hit: 25789 Toplam Mesaj: 166
blackfriday black friday gb