Gearbest Yılbaşı İnanılmaz Fiyatlar
-
bana matkap lazım ama uygun birşey bulabilirmiyim bugün. tavsiye link yollarsanız sevinirim
-
Linkler referanslı link. Belli olmasın diyede kısaltmışsın. Referanslardan komisyon kazan bir şey demiyorum ama böyle yapman yanlış. Öbür konudada çok tepki gelince referanssız link eklemeye başlamıştın.
-
mkyb bunu yazdı
Linkler referanslı link. Belli olmasın diyede kısaltmışsın. Referanslardan komisyon kazan bir şey demiyorum ama böyle yapman yanlış. Öbür konudada çok tepki gelince referanssız link eklemeye başlamıştın.
Evet hocam en altta dip not olarak düştüm zaten. Gece 2 de geldi kodlar ve 4 e kadar bunları paylaştım saatlerine kadar yazdım çok uğraştırdı öyle olunca referanssız olanları ekleyemedim. Ama konunun en altına not düştüm referanssız almak isteyen olursa ?lkid ile başlayan kısmı silip satın alabilir diye.
Herhangi bir art niyetim yok yanlış anlaşılmasın. Diğer konuda son sayfalara düştüğü için burda yeni konu açarak herkes görsün kaçırmasın güzel fırsatları diye açtım
Ayrıca belli olmasın diye kısaltmadım hocam böyle bir ithamda bulunmanız hiç hoş değil. Diğer konuma bakarsanız referanssız olan linkleride kısaltıyorum ben. Konuda uzun uzun linkler görüntü kirliliğine yol açıyor
enesshn18 tarafından 24/Kas/17 12:40 tarihinde düzenlenmiştir -
https://tr.gearbest.com/smart-watches/pp_644492.html?wid=90
bunun icin indirim kuponu var mi ?
-
underzero bunu yazdı
https://tr.gearbest.com/smart-watches/pp_644492.html?wid=90
bunun icin indirim kuponu var mi ?
Malesef hocam bunun kuponu şu an için yok ama bunun yerine Xiaomi Amazfit ve Huawei öneririm. 1. Sayfada var çok daha kaliteli
-
ilk saat icin kodu denedim bu ürün icin degildir dedi
-
underzero bunu yazdı
Hocam yanlarında aktifleşme zamanları var onları biraz küçük yazmışım kusura bakmayın. Hangi saatte aktif olacaksa o zaman alabilirsiniz.
-
underzero bunu yazdı

biz olsak ban atarsın under...
-
DevilKingtr bunu yazdıunderzero bunu yazdı

biz olsak ban atarsın under...
Hocam kuponun hemen altında saat 16.00 Da aktifleşeceği yazıyor. 16.00 da alabilirsiniz. Ayrıca konunun sonuna durumu yazdım anlattım sizde satın alıyorsunuz ama bir yandan da sitem ediyorsunuz.
Dip not :Daha fazla hesaptan kastım gearbest üzerindeki hesaplardan bahsediyorum
-
Tamam iste indirim baslangic saati : 2017/11/24 01:00 yaziyor.
Gece 01:00 de aktif olmus olmasi gerekiyor :S
--
tamam simdi oldu turuncu modeli secmistim onun icin gecerli olmamis :) siyah modeli secince kabul etti
underzero tarafından 24/Kas/17 13:19 tarihinde düzenlenmiştir