folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Gearbest Yılbaşı İnanılmaz Fiyatlar

Gearbest Yılbaşı İnanılmaz Fiyatlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeFORC3
    GeFORC3's avatar
    Erkek

Lenovo 'nun akıllı bilekliği iyimiş kaçırdık :( yeni kupon var mı onun için ?

GeFORC3 tarafından 08/Ara/17 09:34 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    GeFORC3 bunu yazdı

Lenovo 'nun akıllı bilekliği iyimiş kaçırdık :( yeni kupon var mı onun için ?

varmış hocam ama fiyatı 18,99a düşüyor. Diğer kod bitmiş.

https://tr.gearbest.com/smart-watches/pp_604055.html?wid=90?wid=90&lkid=12248464 

Kod: Bfriday199

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeFORC3
    GeFORC3's avatar
    Erkek

Evy hocam :) Xiaomi band 2 için var mı peki ? varsa hangisini tavsiye edersin ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

mjx bugs 3 için indirim kodu var mı peki ?

SYL 184
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

arkadaşlar kara cuma da siparişini verdiğim ürün hala müşteriden alındı diye görünüyor kargo takipte.

RU132057830NL

bir sorun mu var? baya geçti üzerinden postnl aldım bir de daha kısa zamanda gelsin diye.

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    csfrt bunu yazdı

arkadaşlar kara cuma da siparişini verdiğim ürün hala müşteriden alındı diye görünüyor kargo takipte.

RU132057830NL

bir sorun mu var? baya geçti üzerinden postnl aldım bir de daha kısa zamanda gelsin diye.

1 Aralık'ta kargoya verilmiş gözüküyor. Yılbaşına denk geldiği için  yoğunluktan 1 aydan aşağı bekleme hocam kargoyu.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek
    erick bunu yazdı
    enesshn18 bunu yazdı

Link: https://goo.gl/h5LzFL

Orijinal Xiaomi Huami AMAZFIT A1603

Fiyat: 26,99$

İndirim Kuponu: Bfriday218   Kuponun Aktifleşeceği Saat: 2017/11/24 07:00

Bende bundan aldım bakalım gelince paylaşırım izlenimlerimi:)

Kargolarim bugün geldi. İnterbymng ile teslim ettiler. Tam olarak 13. Gününde geldi ve gümrük vergisi almadılar. Alışveriş yapanlardan farklı  olarak sigorta eklemiştim 1,54$ fark ile. 

Ben de korkmustum vergi talep edecekler diye fakat istemediler. Sigortanin etkisi nedir bilemiyorum yine de  dip not olarak burada bulunsun.

ürünler güzel ve kullanışlı. Arayan kişiyi göstermiyor ama onun dışında sağlıklı  çalışıyor.

Bir var,Bir yok..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

3 parça geldi bana bugun tornovida seti dahil gayet ufak tatlış tam istediğim gibi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    csfrt bunu yazdı

RU132057830NL

ben onlara inanmıyorum pre advised diyor bence toplu olarak bekletiyorlar.takip kodları basıldı ama hareketlilik yok daha.12 gündür bir ürün öyle pre advised de olmaz

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    erick bunu yazdı
    erick bunu yazdı
    enesshn18 bunu yazdı

Link: https://goo.gl/h5LzFL

Orijinal Xiaomi Huami AMAZFIT A1603

Fiyat: 26,99$

İndirim Kuponu: Bfriday218   Kuponun Aktifleşeceği Saat: 2017/11/24 07:00

Bende bundan aldım bakalım gelince paylaşırım izlenimlerimi:)

Kargolarim bugün geldi. İnterbymng ile teslim ettiler. Tam olarak 13. Gününde geldi ve gümrük vergisi almadılar. Alışveriş yapanlardan farklı  olarak sigorta eklemiştim 1,54$ fark ile. 

Ben de korkmustum vergi talep edecekler diye fakat istemediler. Sigortanin etkisi nedir bilemiyorum yine de  dip not olarak burada bulunsun.

ürünler güzel ve kullanışlı. Arayan kişiyi göstermiyor ama onun dışında sağlıklı  çalışıyor.

Hocam bugun benimkide geldi ve gerek kutu tasarimina gerek urune bayildim. Cok kaliteli ve sarji herseyi acik olmasina ragmen bitmiyor. 

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
Toplam Hit: 25765 Toplam Mesaj: 166
blackfriday black friday gb