Gearbest Yılbaşı İnanılmaz Fiyatlar
-
Lenovo 'nun akıllı bilekliği iyimiş kaçırdık :( yeni kupon var mı onun için ?
GeFORC3 tarafından 08/Ara/17 09:34 tarihinde düzenlenmiştir -
GeFORC3 bunu yazdı
Lenovo 'nun akıllı bilekliği iyimiş kaçırdık :( yeni kupon var mı onun için ?
varmış hocam ama fiyatı 18,99a düşüyor. Diğer kod bitmiş.
https://tr.gearbest.com/smart-watches/pp_604055.html?wid=90?wid=90&lkid=12248464
Kod: Bfriday199
-
Evy hocam :) Xiaomi band 2 için var mı peki ? varsa hangisini tavsiye edersin ?
-
mjx bugs 3 için indirim kodu var mı peki ?
-
arkadaşlar kara cuma da siparişini verdiğim ürün hala müşteriden alındı diye görünüyor kargo takipte.
RU132057830NL
bir sorun mu var? baya geçti üzerinden postnl aldım bir de daha kısa zamanda gelsin diye.
-
csfrt bunu yazdı
arkadaşlar kara cuma da siparişini verdiğim ürün hala müşteriden alındı diye görünüyor kargo takipte.
RU132057830NL
bir sorun mu var? baya geçti üzerinden postnl aldım bir de daha kısa zamanda gelsin diye.
1 Aralık'ta kargoya verilmiş gözüküyor. Yılbaşına denk geldiği için yoğunluktan 1 aydan aşağı bekleme hocam kargoyu.
-
erick bunu yazdıenesshn18 bunu yazdı
Link: https://goo.gl/h5LzFL

Orijinal Xiaomi Huami AMAZFIT A1603
Fiyat: 26,99$
İndirim Kuponu: Bfriday218 Kuponun Aktifleşeceği Saat: 2017/11/24 07:00
Bende bundan aldım bakalım gelince paylaşırım izlenimlerimi:)
Kargolarim bugün geldi. İnterbymng ile teslim ettiler. Tam olarak 13. Gününde geldi ve gümrük vergisi almadılar. Alışveriş yapanlardan farklı olarak sigorta eklemiştim 1,54$ fark ile.
Ben de korkmustum vergi talep edecekler diye fakat istemediler. Sigortanin etkisi nedir bilemiyorum yine de dip not olarak burada bulunsun.
ürünler güzel ve kullanışlı. Arayan kişiyi göstermiyor ama onun dışında sağlıklı çalışıyor.
-
3 parça geldi bana bugun tornovida seti dahil gayet ufak tatlış tam istediğim gibi
-
csfrt bunu yazdı
RU132057830NL
ben onlara inanmıyorum pre advised diyor bence toplu olarak bekletiyorlar.takip kodları basıldı ama hareketlilik yok daha.12 gündür bir ürün öyle pre advised de olmaz
-
erick bunu yazdıerick bunu yazdıenesshn18 bunu yazdı
Link: https://goo.gl/h5LzFL

Orijinal Xiaomi Huami AMAZFIT A1603
Fiyat: 26,99$
İndirim Kuponu: Bfriday218 Kuponun Aktifleşeceği Saat: 2017/11/24 07:00
Bende bundan aldım bakalım gelince paylaşırım izlenimlerimi:)
Kargolarim bugün geldi. İnterbymng ile teslim ettiler. Tam olarak 13. Gününde geldi ve gümrük vergisi almadılar. Alışveriş yapanlardan farklı olarak sigorta eklemiştim 1,54$ fark ile.
Ben de korkmustum vergi talep edecekler diye fakat istemediler. Sigortanin etkisi nedir bilemiyorum yine de dip not olarak burada bulunsun.
ürünler güzel ve kullanışlı. Arayan kişiyi göstermiyor ama onun dışında sağlıklı çalışıyor.
Hocam bugun benimkide geldi ve gerek kutu tasarimina gerek urune bayildim. Cok kaliteli ve sarji herseyi acik olmasina ragmen bitmiyor.