Geleceğe Yönelik Tavsiye..? [Fikri Gelenler İçeri]
-
Franchis ne la :hönk:
egerki fast food acmak isedigin yer dedigin gibi islek bir yer ve kendi yerinse,kendin markalas arkadasim!
en akillisi bu olur!ne o öyle,marka icin 500 bin dolar!a.q
McQueen al sana marka!
hem ingilizlere yönelik hemde alici bir isim!fast food yapmak istedigin yeri cok güzel restore et ve disarida görülecek reklamlarin dört dörtlük olsun!
siktiret franchis felan :)
-
Hacıoğlu lahmacun gibi çok rağbet gören türk firmaları da var. Sen bu gevurlara 500.000 dolar gönderirsen YTL dolar karşısında birkaç kuruş daha geriler :)
hiç gerek yok yani.
kokainman nickli üyeye de sor kizilkayalar hamburger için isim hakkı verebilir anlaşırsanız, korkma ben gördüm kokain cekmior =)
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Hacıoğlu lahmacun gibi çok rağbet gören türk firmaları da var. Sen bu gevurlara 500.000 dolar gönderirsen YTL dolar karşısında birkaç kuruş daha geriler :)
hiç gerek yok yani.
kokainman nickli üyeye de sor kizilkayalar hamburger için isim hakkı verebilir anlaşırsanız, korkma ben gördüm kokain cekmior =)
-----------------------------haha :) hepinizin yorumlarını okudum teşekkür ederim.. Fakat ingilizler kendi gelenklerini kültürünü heryerde devam ettirmek isteyen bir topluluk örneğin barlarda bile Efes değil de kendi Efesleri olan Guiness i tercih ediyorlar.. Eğer tutmama riski az olsa dedğiniz şeyler çok mantıklı fakat ben tanınmış bir isim hakkı alarak bu riski en aza indirmeye çalışııyorum.. ve olurda batarsam sanırım bu bir intihar sebebi olr..
-
eğer reklamını iyi yaparsan, iyi güler yüzlü elemanlar alırsan.
Ürünlerin iyi ortamın güzel sempatik bişi olcak. Ticaret abi ticaret...
ciddi bişey istiyosan kafa yorman lazım. Ki senin elindeki fırsat bende olacak... :)
-
hocam bende bodrumdayım haberin ola :D . ayrıca barlar sokağının başında macdanılds var fast food bence tutmaz.3-4 dükkanda bide dönerci var fast food yalan olur bence.
-
Mekan Turgutreis'te.. Orda tek bir fast-foodcu yok eğer 3 ayda açılmadıysa ki sanmıyorum..
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------eğer reklamını iyi yaparsan, iyi güler yüzlü elemanlar alırsan.
Ürünlerin iyi ortamın güzel sempatik bişi olcak. Ticaret abi ticaret...
ciddi bişey istiyosan kafa yorman lazım. Ki senin elindeki fırsat bende olacak... :)
-----------------------------...napardın ? :)
-
Conquer bunu yazdı:
-----------------------------Franchis ne la :hönk:
egerki fast food acmak isedigin yer dedigin gibi islek bir yer ve kendi yerinse,kendin markalas arkadasim!
en akillisi bu olur!ne o öyle,marka icin 500 bin dolar!a.q
McQueen al sana marka!
hem ingilizlere yönelik hemde alici bir isim!fast food yapmak istedigin yeri cok güzel restore et ve disarida görülecek reklamlarin dört dörtlük olsun!
siktiret franchis felan :)
-----------------------------
ewt mantıklı ama her hamburgerden bi farkı olması lazım ki tutsun.. Benim de açıkçası hayatımda hiç hamburger yapmışlığım yok hani şöle gzl olr fln :) Mekan ı gayet gzl döşeyebilrim ve reklamıda yaparm tanıdık bol.. ama bunu nasıl halletcem? -
200000 dolarla iş yapılır mı hacı ? :D
-
ismi neden almakistiyosun ki ?
donaldın yeri yaz geç :D