Geleceğe Yönelik Tavsiye..? [Fikri Gelenler İçeri]
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------ismi neden almakistiyosun ki ?
donaldın yeri yaz geç :D
-----------------------------aslında ciddi konuşmak istiyorum ama baya espritüelsin sen sanırım.
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Hacıoğlu lahmacun gibi çok rağbet gören türk firmaları da var. Sen bu gevurlara 500.000 dolar gönderirsen YTL dolar karşısında birkaç kuruş daha geriler :)
hiç gerek yok yani.
kokainman nickli üyeye de sor kizilkayalar hamburger için isim hakkı verebilir anlaşırsanız, korkma ben gördüm kokain cekmior =)
-----------------------------haha :) hepinizin yorumlarını okudum teşekkür ederim.. Fakat ingilizler kendi gelenklerini kültürünü heryerde devam ettirmek isteyen bir topluluk örneğin barlarda bile Efes değil de kendi Efesleri olan Guiness i tercih ediyorlar.. Eğer tutmama riski az olsa dedğiniz şeyler çok mantıklı fakat ben tanınmış bir isim hakkı alarak bu riski en aza indirmeye çalışııyorum.. ve olurda batarsam sanırım bu bir intihar sebebi olr..
konuyla hic alakasi yok, ama Guinness Irlanda birasidir. ingilizler cok sever. tum dunyada hayrani coktur.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Guinness_(bira)
-
aga ne düşünüyon ac fast food patso varken ne yapacan ellin gavurlarını ha maliyetide yok fazla yanınada kumpir atarsın yada gözleme bitti
aynı senin dediğin gibi bi olay benim bi arkadaşın başına geldi edirnede okurken gözlemenin içine kumpir garnitürleri satan biyer vardı okulun karsısında adam aynı fikri çaldı 6 ayda tüm masrafları sıfırladı çıkard. (e birazda şans lazım)
bilenler bilir üsküdar patso tek geçerim yaf nerdeyse her aksam ordayım
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------manyaki bunu yazdı:
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Hacıoğlu lahmacun gibi çok rağbet gören türk firmaları da var. Sen bu gevurlara 500.000 dolar gönderirsen YTL dolar karşısında birkaç kuruş daha geriler :)
hiç gerek yok yani.
kokainman nickli üyeye de sor kizilkayalar hamburger için isim hakkı verebilir anlaşırsanız, korkma ben gördüm kokain cekmior =)
-----------------------------haha :) hepinizin yorumlarını okudum teşekkür ederim.. Fakat ingilizler kendi gelenklerini kültürünü heryerde devam ettirmek isteyen bir topluluk örneğin barlarda bile Efes değil de kendi Efesleri olan Guiness i tercih ediyorlar.. Eğer tutmama riski az olsa dedğiniz şeyler çok mantıklı fakat ben tanınmış bir isim hakkı alarak bu riski en aza indirmeye çalışııyorum.. ve olurda batarsam sanırım bu bir intihar sebebi olr..
-----------------------------konuyla hic alakasi yok, ama Guinness Irlanda birasidir. ingilizler cok sever. tum dunyada hayrani coktur.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Guinness_(bira)
-----------------------------Cahilliğim için k.bakma..