folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Geleceği Görmek Hk.

Geleceği Görmek Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

okynz: Olasılıksız

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

somut olarak TBT da çok oluyor bu olay.. :D

Yakarız Bu Gezegeni...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

dejavu değilde bana genelde "halada oluyor" 25 yaşındayım bu arada. Mesala durup dururken aklıma bi isim gelirse yada bir olay gelirse o oluyor.

Ne akala denilesi bir örnek : Aysel Gürel ölmeden 1 hafta önce durup dururken aklıma aysel gürel nerdeki felan diye bi düşünce düştü. 1 hafta sonra ölüm haberini izledim tv de.

Ne alaka denilesi bir örnek daha : Perihan savaş nerlerde acaba diye düşünürken yaprak dökümü dizisinde çıktı karşıma..

Ne alaka deniseli bir örnek daha vereyim. PKK lı ş.refsizler dagdan nie inmezlerki hazır etkin pişmanlık diye bişi varken diye düşüdüm. uzun sürmeyen bi zaman diliminde çat adamlar indi dağdan. Bu gibi binlerce olay oluyor yıllardır. Şaka yada geyik değil çok ciddiyim ben..Aklıma bi isim veyahut bir olay gelirse max. 1 ay sonra ya o kişinin ölüm haberi yada olayın patlak verişi oluyor..

Aslında kullanımını ele geçirebilsem medyumluk branşında güzel kariyer yaparım ama hep olmuyor dediğim gibi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

geleceği hissetmek bazen mümkün olabiliyor, bu hafızanın beyinde depolanan birşey olmadığını gösteren en güçlü gözlemlerden biri.

detaylı bilgi için bkz. bergson'un hafıza, ruh, beden, zihin üzerine kuramları

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

mutasyona uğramış bir haşere tarafından ısırıldın mı?

psişik yeteneklerin var mı?

çevrendekiler sana ucube diyor mu?

hiç gerçek olduğuna inandığın bir rüya gördün mü?

:D

şaka bi yana bana da çok oluyor  :/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

FarkLı bir kuramda benden

Ruhumuza bu dünyaya gönderiLmeden önce bütün yaşamı izLetiLirmiş. Dejavu'Lar ise bu izLetiLmiş video tarzındaki görüntüLerden hafızada kaLanLar oLarak söyLeyenLer var.

Ayrıca beynin sağ ve soL LobLarının çaLışma hızLarındaki farktan doLayı, beynin bir Lobu oLaya x tarihini veriyor bir diğeri ise daha geç çaLıştığından doLayı oLaya (x+1) tarzında tarih veriyor. Sonra beyin oLayı tekrar inceLerken, oLay tarihinden 2 tane mevcut, biri x diğeri (x+1) o zaman ben bu oLayı daha önce yaşamıştım oLarak sonuç çıkarmasına sebep veriyor oLarak söyLeyende var.

GeneLde dejavuyLa iLk karşıLaşmaLar ergenLik çağında başLar. YorgunLukta, stress aLtında daha çok cereyan etmesi görüLür.

Biz ergenLik çağındayken topLuca biLe dejavuLar geçirmiştik :D. ArkadaşLarLa oturuyoruz, gitar faLan uğraşıyoruz hepimiz. Birşey oLmuştu dedim ki: "Ben bu anı daha önceden yaşamıştım" diye. Hemen yanımda oturan arkadaşım gözLerini bir kaç saniye sabit tuttuktan sonra bana doğru bakıp: "Bende bu anı daha önceden yaşamıştım" dedi bir diğeri ise: "hacı noLuyo bize in cin midir nedir?" diye tırsıntı sözLeri.. :D Yanımda hemen oturan arkadaşıma bakıyorum akvaryuma böyLe saLak saLak bakıyo :D. Dejavu geçirmemiş bir arkadaşım ise: "Hacı bazen oLuyomuş öyLe dejavu diyoLarmış adına" diyerek en son bizi aydınLatmasıyLa benim dejavu anımın sona ermesiyLe kaLmıştı anım :D

Herkez gibi bende ergenLik çağLarımda ağırLıkLı oLarak bir çok kez devaju yaşadım. Bazı arkadaşLarın anLattığı gibi söyLedikLeri sözLeri daha önceden biLebiLiyorum, şu böyLe yapıcak, bu böyLe takLa atıcak gibi değiL. BuLunduğum yerdeki şeyLerin çok önceLerdende orada oLması, biriLerinin yeni yaptığı hareketLerin söyLediği sözLerin söyLedikLeri anda, benim hafızamda daha önceden varLığı varmış gibi geLmekte. Hatta canLı bir yayını izLerken gerçirdiğim dejavuLar. Düşünüyordum ki haLa öyLe düşünüyorum. Yayın canLıydı.. Kaset yayın deiLdi. Acaba nasıL böyLe birşeyin oLması mümkündür acep diye düşünüyorum.

Lise son dönemLerimdeki yaşadığım bir kaç dejavuda akLımda. Şimdi dikkat ediyorumda bir çoğu sınav zamanLarımda başıma daha çok geLmiş. Ve kendimce, beyin LobLarınn çaLışma hızLarındaki farktan ve stress aLtındayken daha çok yaşandığını söyLeyebiLirim.

Hatta son dejavumu geçtiğimiz saLı yaşadığımıda beLirtmek istiyim :D

Sadece bi imza..
Toplam Hit: 6003 Toplam Mesaj: 47