Gelecekten Gelen Telefon : Vivo Apex

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    noname bunu yazdı
    karabuyucu bunu yazdı

Hocam konu başlığın aklıma çok deli bir fikir getirdi, sağolasın :)

Buraya yaz da unutma :D

@NoName ``D

Adamın ses tonu, ve anlatım şekli, Bir tek beni mi geriyor. 7` lık videonun, 5nci dakikasına kadar dayanabildim. @@,)

Ses tonu,
    pek ingilizceyi anlamayınca dokunmuyor,

küfür edemedim bu konuda muzdaribim.

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

iPhone X ile yanyana koyunca bile ben burdayım diyor. iPhone X'in çerçeveleri ve çentiği daha itici gözükmüş yanyana durunca.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moustafa
    Moustafa's avatar
    Erkek

Gördüğüm kadarı ile bana imajdan başka birşey katmayacak ancak çok şey alacak o yüzden 5S ile devam. Telefon can çekişmeye başladı ancak 1 sene daha götürürse pıttığını yerim yıllardır bir kere yarı yolda bırakmadan çekti tüm yükümü. Bundan sonra alacağım telefondan da aynını bekleyeceğim.

Bana kalsa en güzel telefon şu internete girmeyen tuşlu uzun batarya ömürlü telefonlar çünkü uzun yıllar aynı performanslarını sürdürüyorlar. Akıllı telefonlarda da o şekilde olan var mı tavsiye edebileceğiniz?

Kast ettiğim uzun ömürlülük 1-2 yıl değil ama en az 3-4 yıl. Hatta mümkünse daha uzun olursa tadından yenmez. Moda takıntım yok hiçbir zaman.

Mustafa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefon 12 Haziran'da piyasada.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Moustafa bunu yazdı

Gördüğüm kadarı ile bana imajdan başka birşey katmayacak ancak çok şey alacak o yüzden 5S ile devam. Telefon can çekişmeye başladı ancak 1 sene daha götürürse pıttığını yerim yıllardır bir kere yarı yolda bırakmadan çekti tüm yükümü. Bundan sonra alacağım telefondan da aynını bekleyeceğim.

Bana kalsa en güzel telefon şu internete girmeyen tuşlu uzun batarya ömürlü telefonlar çünkü uzun yıllar aynı performanslarını sürdürüyorlar. Akıllı telefonlarda da o şekilde olan var mı tavsiye edebileceğiniz?

Kast ettiğim uzun ömürlülük 1-2 yıl değil ama en az 3-4 yıl. Hatta mümkünse daha uzun olursa tadından yenmez. Moda takıntım yok hiçbir zaman.

O zaman paraya kıyıp şuanda en pahalı olan cihazı alacaksın hocam. Samsunglara bulaşma zira güncelleme desteğini çabuk kesiyorlar. Custom rom desen oda Exynos işlemcide sıkıntı. Android alacaksan ilk 2 yıldan sonra romlarla haşır neşir olmak zorundasın. iPhone öneriyorum senin kullanım çeşidine. Yeni çıkacak çerçevesiz iPhone SE 2018'i bekle derim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emirhantutgun
    emirhantutgun's avatar
    Erkek

Güzel telefon. 5. Dakikadan sonra bende dayanamadım adama kapattım :) gereksiz bir insan bulmuşlar 

' Hayatta en büyük zevk , başkasının ' yapamazsın ' dediğini yapmaktır .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

ahh ahh TahribatPhone üretildi mesajları görsek da iyi ama hep kapitalizme calısıoruz hep... 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burakayser
    burakayser's avatar
    Erkek

Ön kamera iyi gibi duruyo ama alsak yarın bozulur bu şey niye çıkmıyo hemen bozuldu deriz. Biraz da kalın gibi sanki.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Mühendislik böyle bir şey. 

https://twitter.com/hinshal008/status/1008423498782420992

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

vivo dünyakupasına sponsor olduğuna göre atılım gerçekleştirecek hazır olun

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
Toplam Hit: 5431 Toplam Mesaj: 35
vivo