Gelecekten Gelen Telefon : Vivo Apex
-
RitmFarbRacourci bunu yazdınoname bunu yazdıkarabuyucu bunu yazdı
Hocam konu başlığın aklıma çok deli bir fikir getirdi, sağolasın :)
Buraya yaz da unutma :D
@NoName ``D
Adamın ses tonu, ve anlatım şekli, Bir tek beni mi geriyor. 7` lık videonun, 5nci dakikasına kadar dayanabildim. @@,)
Ses tonu,
pek ingilizceyi anlamayınca dokunmuyor,küfür edemedim bu konuda muzdaribim.
-
iPhone X ile yanyana koyunca bile ben burdayım diyor. iPhone X'in çerçeveleri ve çentiği daha itici gözükmüş yanyana durunca.
-
Gördüğüm kadarı ile bana imajdan başka birşey katmayacak ancak çok şey alacak o yüzden 5S ile devam. Telefon can çekişmeye başladı ancak 1 sene daha götürürse pıttığını yerim yıllardır bir kere yarı yolda bırakmadan çekti tüm yükümü. Bundan sonra alacağım telefondan da aynını bekleyeceğim.
Bana kalsa en güzel telefon şu internete girmeyen tuşlu uzun batarya ömürlü telefonlar çünkü uzun yıllar aynı performanslarını sürdürüyorlar. Akıllı telefonlarda da o şekilde olan var mı tavsiye edebileceğiniz?
Kast ettiğim uzun ömürlülük 1-2 yıl değil ama en az 3-4 yıl. Hatta mümkünse daha uzun olursa tadından yenmez. Moda takıntım yok hiçbir zaman.
-
Telefon 12 Haziran'da piyasada.
-
Moustafa bunu yazdı
Gördüğüm kadarı ile bana imajdan başka birşey katmayacak ancak çok şey alacak o yüzden 5S ile devam. Telefon can çekişmeye başladı ancak 1 sene daha götürürse pıttığını yerim yıllardır bir kere yarı yolda bırakmadan çekti tüm yükümü. Bundan sonra alacağım telefondan da aynını bekleyeceğim.
Bana kalsa en güzel telefon şu internete girmeyen tuşlu uzun batarya ömürlü telefonlar çünkü uzun yıllar aynı performanslarını sürdürüyorlar. Akıllı telefonlarda da o şekilde olan var mı tavsiye edebileceğiniz?
Kast ettiğim uzun ömürlülük 1-2 yıl değil ama en az 3-4 yıl. Hatta mümkünse daha uzun olursa tadından yenmez. Moda takıntım yok hiçbir zaman.
O zaman paraya kıyıp şuanda en pahalı olan cihazı alacaksın hocam. Samsunglara bulaşma zira güncelleme desteğini çabuk kesiyorlar. Custom rom desen oda Exynos işlemcide sıkıntı. Android alacaksan ilk 2 yıldan sonra romlarla haşır neşir olmak zorundasın. iPhone öneriyorum senin kullanım çeşidine. Yeni çıkacak çerçevesiz iPhone SE 2018'i bekle derim.
-
Güzel telefon. 5. Dakikadan sonra bende dayanamadım adama kapattım :) gereksiz bir insan bulmuşlar
-
ahh ahh TahribatPhone üretildi mesajları görsek da iyi ama hep kapitalizme calısıoruz hep...
-
Ön kamera iyi gibi duruyo ama alsak yarın bozulur bu şey niye çıkmıyo hemen bozuldu deriz. Biraz da kalın gibi sanki.
-
Mühendislik böyle bir şey.
-
vivo dünyakupasına sponsor olduğuna göre atılım gerçekleştirecek hazır olun