Gelecekten Gelen Telefon : Vivo Apex

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Parmak izi ekrana gömülü ve gerçek çerçevesiz ekranlı ilk model. Ne iPhone X çakmaları gibi çentikli nede, parmak izi arkada. Telefon şuanda test aşamasında. Firma 2018'in sonlarına doğru seri üretime geçip piyasaya süreceğiz demiş. Bilmeyenler için Oppo ve OnePlus'ın kardeş firmasıdır Vivo. Huawei'den sonra dünyanın en çok cihaz satan üreticilerinden.

https://www.youtube.com/watch?v=sYvH7Y16iUM

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

süper olmuş.

yeni akım çerçevesiz ekran kamera olayı ayruca güzel.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Hocam konu başlığın aklıma çok deli bir fikir getirdi, sağolasın :)

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

vay bee kamera çok iyi yerde

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

şarjı 53ten 27ye düştü video boyunca :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    karabuyucu bunu yazdı

Buraya yaz da unutma :D

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    karabuyucu bunu yazdı

@NoName ``D

Adamın ses tonu, ve anlatım şekli, Bir tek beni mi geriyor. 7` lık videonun, 5nci dakikasına kadar dayanabildim. @@,)

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    noname bunu yazdı
    karabuyucu bunu yazdı

@NoName ``D

Adamın ses tonu, ve anlatım şekli, Bir tek beni mi geriyor. 7` lık videonun, 5nci dakikasına kadar dayanabildim. @@,)

Beni pert etti.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    noname bunu yazdı
    karabuyucu bunu yazdı

@NoName ``D

Beni pert etti.

ilginç birşey, şu Ses Tonu kullanımı, ve anlatım şekli.

Şimdi yine .... topa tutacaklar olacaktır da ``/) , şu 4 akademik İsmin ekranlardaki halleri ve ses tonları, beni acaip etkiliyor.
    İsmin hatırlayamadığım akp`li AnaYasa profesörü. buna birara Yumurta atmışlardı. Korumaları şemsiye ile korumaya çalışmışlardı.
    Prof Dr Ahmet ŞimşirGil,
    Prof Dr İlber Ortaylı,
    Prof Dr Celal ŞenGör.

Bunlardan ilki, Anayasa profesörü, çok ince sesli, ve konuşurken ıyk,miyk sesler çıkarıyor. Çok ilginç, normalde ismini de hatırlarım , ama nasıl olumsuz duygular besliyorsam, hafızam silmiş gibi. @@,) sahte bir tarafı var gibi.

Aynı şekilde, bu Prof Dr Ahmet ŞimşirGil de, sahte bir tarafı var gibi. Herhangi birşeyi anlatırken, birşeyler saklar gibi. Olayı olduğu gibi anlatmıyor sanki.

diğeri, Prof. Dr. İlber ortaylı. Bilgisine derin saygım var ama, and sesini kullanmayı hiç bilmiyor gibi. Arada bir Alaycı bir gülüşle, değişiklik katıyor. arada bir göz kırpıyor, filan. Diğer zamanlar, bildiğin hep aynı tonda, motor gibi. arada bir yüksel, incel, ne bileyim viraj al ^^D

Aralarında en çok sevdiğim hoca, Prof Dr. Celal Şengör. Slayt, Dia(?), artık adı her neyse, değişik şeyler materyaller hazırlayıp gelmesi, O yaştaki bir insan ve Kilo`daki insan için, hayret verici. Sadece, yaptığı uçak taklidi bile, ^^D dehşet. Ekrana filan gidişi, kemeri düzeltişi, çizim yeteneği: Adam E`cole yaa @@,) ^^D)

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

şarjı 53ten 27ye düştü video boyunca :D

Normal. Adamlar direk videoyu tek seferde çekip bitiriyor mu sanıyorsun hocam ? Arada yanlış söylenip kesinlen ve tekrar çekilen yerler falan var.  

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Videodaki elman deli etti beni. Boş boş konuşuyor gavat. Ulan şu telefonu kullan kurcuklarken oraya buraya gir bı oyna lanet olsun sokayım yorumuna ya. Şu telefonu kullan göster özelliklerini de yaz bı kenara bakalım. :D  baya kişi uyuz olmuş acshdvdhdhd

Telefon baya hoş ama. Kaç liro derler acep

dcpromo tarafından 06/May/18 13:27 tarihinde düzenlenmiştir

next next next install
Toplam Hit: 5407 Toplam Mesaj: 35
vivo