Gelecekten Gelen Telefon : Vivo Apex
-
Parmak izi ekrana gömülü ve gerçek çerçevesiz ekranlı ilk model. Ne iPhone X çakmaları gibi çentikli nede, parmak izi arkada. Telefon şuanda test aşamasında. Firma 2018'in sonlarına doğru seri üretime geçip piyasaya süreceğiz demiş. Bilmeyenler için Oppo ve OnePlus'ın kardeş firmasıdır Vivo. Huawei'den sonra dünyanın en çok cihaz satan üreticilerinden.
-
süper olmuş.
yeni akım çerçevesiz ekran kamera olayı ayruca güzel.
-
Hocam konu başlığın aklıma çok deli bir fikir getirdi, sağolasın :)
-
vay bee kamera çok iyi yerde
-
şarjı 53ten 27ye düştü video boyunca :D
-
karabuyucu bunu yazdı
Buraya yaz da unutma :D
-
noname bunu yazdıkarabuyucu bunu yazdı
@NoName ``D
Adamın ses tonu, ve anlatım şekli, Bir tek beni mi geriyor. 7` lık videonun, 5nci dakikasına kadar dayanabildim. @@,)
-
RitmFarbRacourci bunu yazdınoname bunu yazdıkarabuyucu bunu yazdı
@NoName ``D
Adamın ses tonu, ve anlatım şekli, Bir tek beni mi geriyor. 7` lık videonun, 5nci dakikasına kadar dayanabildim. @@,)
Beni pert etti.
-
ShockMan bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdınoname bunu yazdıkarabuyucu bunu yazdı
@NoName ``D
Beni pert etti.
ilginç birşey, şu Ses Tonu kullanımı, ve anlatım şekli.
Şimdi yine .... topa tutacaklar olacaktır da ``/) , şu 4 akademik İsmin ekranlardaki halleri ve ses tonları, beni acaip etkiliyor.
İsmin hatırlayamadığım akp`li AnaYasa profesörü. buna birara Yumurta atmışlardı. Korumaları şemsiye ile korumaya çalışmışlardı.
Prof Dr Ahmet ŞimşirGil,
Prof Dr İlber Ortaylı,
Prof Dr Celal ŞenGör.
Bunlardan ilki, Anayasa profesörü, çok ince sesli, ve konuşurken ıyk,miyk sesler çıkarıyor. Çok ilginç, normalde ismini de hatırlarım , ama nasıl olumsuz duygular besliyorsam, hafızam silmiş gibi. @@,) sahte bir tarafı var gibi.
Aynı şekilde, bu Prof Dr Ahmet ŞimşirGil de, sahte bir tarafı var gibi. Herhangi birşeyi anlatırken, birşeyler saklar gibi. Olayı olduğu gibi anlatmıyor sanki.
diğeri, Prof. Dr. İlber ortaylı. Bilgisine derin saygım var ama, and sesini kullanmayı hiç bilmiyor gibi. Arada bir Alaycı bir gülüşle, değişiklik katıyor. arada bir göz kırpıyor, filan. Diğer zamanlar, bildiğin hep aynı tonda, motor gibi. arada bir yüksel, incel, ne bileyim viraj al ^^D
Aralarında en çok sevdiğim hoca, Prof Dr. Celal Şengör. Slayt, Dia(?), artık adı her neyse, değişik şeyler materyaller hazırlayıp gelmesi, O yaştaki bir insan ve Kilo`daki insan için, hayret verici. Sadece, yaptığı uçak taklidi bile, ^^D dehşet. Ekrana filan gidişi, kemeri düzeltişi, çizim yeteneği: Adam E`cole yaa @@,) ^^D)
-
joe_black bunu yazdı
şarjı 53ten 27ye düştü video boyunca :D
Normal. Adamlar direk videoyu tek seferde çekip bitiriyor mu sanıyorsun hocam ? Arada yanlış söylenip kesinlen ve tekrar çekilen yerler falan var.
-
Videodaki elman deli etti beni. Boş boş konuşuyor gavat. Ulan şu telefonu kullan kurcuklarken oraya buraya gir bı oyna lanet olsun sokayım yorumuna ya. Şu telefonu kullan göster özelliklerini de yaz bı kenara bakalım. :D baya kişi uyuz olmuş acshdvdhdhd
Telefon baya hoş ama. Kaç liro derler acep
dcpromo tarafından 06/May/18 13:27 tarihinde düzenlenmiştir