Gelin: En Kötü Diziyi Seçelim.(:
-
hşşşşşşşşşt. selana ya laf yok amk. gerçi selenanın amk da orda kızıl saçlı bi hatun var ona bitiom real bilir.
onun dışında tüm dizelerin ........ xD

-
STV de çok saçma sapan diziler var.Ben hiç izlemiyorum ama yakın çevremizden izleyenler oldugu için iyi biliyorum.Ayrıca doguyu anlatan Güya Agaları gösteren dizilerin tamamı saçma.Bir ara Dilan diye bir dizi vardı.Heralde en saçma dizilerin başında gelir.
-
kotu dizi dersek bize hitap edenler arasından olmalı bence(yas olarak)mesela bencede genco sacma ama bir elveda rumeli gibi dizi yok su kanallarda bide forever battlestar galactica:D
-
bence iyi diziyi seçelim izlediğim filmler;Kavak Yelleri , Arka Sıradakiler , Sınıf.
en kötü film:BEz Bebek.Sihirli Annem wardı bide amk iğrenç ötesi yaa işte böle perili cinli filmlerin hepsi saçma diğerleride emeğe saygı. -
izlediğim bir dizi oda arka sıradakiler başka bişi izlemiyom
-
Posmort3m bunu yazdı:
-----------------------------OKS Anneleri var :))) yaw bi keresinde izliyim dedim kadın herseyi oks ye baglıyor hay ben sizin dedim :))..
2.olarak Selena cok sacma acaip bişi..
Guzel Dizi olarakta Kurtlar Vadisi ve Kara Yılan...
-----------------------------
aynen ole ya çok saçma kadın kızı öss ye gircek die yağlı yiyecekler yedirmio:D -
Genco var bi tek gerisi yalan:| Selen seni seviyom:| Nurky sarkarsan yenge uçarım sana:)
-
yıllar sonra izlediğim tek dizi Kavak Yelleri. en saçma dizide bez bebek'tir heralde izlemedim ama sabah yemek yerken yanlışlıkla açmış bulundum :) OKS analarına gelince bide ÖSS babaları yapsalar tam olur :|
-
bez bebek
ve türevleri -
kurtlar vadisi
Toplam Hit: 12500 Toplam Mesaj: 53