Gelin: En Kötü Diziyi Seçelim.(:
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
OKS Annelerinde Dershane Öğretmenini Oynayan Kız Benim Ablam Oluyor Ona Göre Dikkatli Yorum Yapın Cinayet Çıkmasın :)=
Ablan dahi olmasa, bahsettiğin şekilde bir yorum yapılması doğru olmaz :/ -
kotusirine bunu yazdı:
-----------------------------Yaf yanılıyormuyum bi ara forumda gözümde çarptı senin için exca tatlı cadı varmış onu izliyor diyolar(: merveee
Acemi Cadı ydı o kaldırıldı gitti (: ehehe Merve Boluğur du değerli Oyuncusu -
Swool bunu yazdı:
HolyDemon bunu yazdı:
OKS Annelerinde Dershane Öğretmenini Oynayan Kız Benim Ablam Oluyor Ona Göre Dikkatli Yorum Yapın Cinayet Çıkmasın :)=
Ablan dahi olmasa, bahsettiğin şekilde bir yorum yapılması doğru olmaz :/
-----------------------------Şimdi müdahele etmicektim ama(:
söz konusu Burda tartışılan oyunculuk kötü bi oyunculuk sergiliyor akrabalık dereceni neden ön plana çıkardın anlmadım
Yani dikkatli olun o benim ablam laf yok! (: gibimi?
-
kotusirine bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
HolyDemon bunu yazdı:
Ablan dahi olmasa, bahsettiğin şekilde bir yorum yapılması doğru olmaz :/
-----------------------------Şimdi müdahele etmicektim ama(:
söz konusu Burda tartışılan oyunculuk kötü bi oyunculuk sergiliyor akrabalık dereceni neden ön plana çıkardın anlmadım
Yani dikkatli olun o benim ablam laf yok! (: gibimi?
Dengesiz birisinin abuk subuk bir lafı yüzünden ortalık karışmasın diye uyarıda bulunmuş. Koruma iç güdüsü :) -
doktorlar , oks anneleri , sıla , binbir gece başta olmak üzere biton saçma dizi var :)
yaw diziyi devam ettirmek için bitaraflarını yırtıyolar , konu biter dizi biter , bunun böle olması lazımken habire yeni bi entrika
hele bi bıçak sırtı varki ulan o oyuncu kadrosuyla öle saçma dizi olur mu ya :)
ama kavak yelleri rulzz..
aslı rolünü oynayan pelin süper ya , kızı yolda felan görsem yapışcam yakasına benle evlen diye :D :D
-
Bıçak Sırtı ( konusu ve oyuncu kadrosu itibariyle ) ve Avrupa yakası (tabi ki burhan itibariyle ) hariç dizi izlemem .. o yüzden bu ikisi hariç hepsi :)
-
By_Gizemli bunu yazdı:
laa bu kariyi bi yerde yakalasam varyaa mahvederimm :) bugunlerde en cok izlediğim dizi genco diğerleri hepsi boş ....
----------------------------Biz bunu jezreella taksimde gördük galiba dizi çekimimim ne vardı fistanda olabilir yanımdaki :S ulan hafıza gitti iyice
-
en berbat kurtlar vadisi, en sevdiğim dizi ise Arka Sokaklar
-
kotusirine bunu yazdı:
-----------------------------EVET katılıyorum gözüme takıldı izliyim dedim bu doktorlarıda cnbce de "Scrubs vardı ona benzetmişler.. nerde popüler
nerde kaz..k dizi ler varsa benzetiyolar yapımcılar yuppie kültürü sıkı biçimde sarmış..(:
--------------------------doktorlar Scrubs ın deil ER ın klonu. Ayrıyeten afedersiniz scrubs ın boku olamaz o doktorlar
-
dizi izlemem, diziler ve tvdeki salak saçma yarışma programları kadar boş ve gereksiz yayında yok
Koyun oraya bi teknoloji programı adam gibi güncel teknolojileri tanıtın tv üzerinden haftalık dersler yapın
Yok fikret onu yapmış, babası bu mikmiş, acun kutuyu açmış öteki üstüne oturmuş, allam her sabah iş yerindekilerin şu muhabbetleri öldürüyo beni