Gelin: En Kötü Diziyi Seçelim.(:
-
Şu Reşat Nuri Güntekin'in kitabı vardı adını unuttum..Kanal D'de diziye çevirmşler annem onu izliyo bi kç kez izlemek zorunda kaldm ama insanın psikolojisini sikip atan bişe...hiç hoş bişe yok millet acı çekmek için izliyor olmalı..ayrıca K.V Tr tarihinin en provakatif dizisidir..o çıktı çıkalı sokaklar caddeler polatlarla mematilerle doldu..ben yerli olarak bi bıçak sırtını izliyorum :D .. ama kafama kazınan en hoş dizi The Orange Country'dir E2 de haala çıkıyor tavsiye ederm..
-
OKS Annelerinde Dershane Öğretmenini Oynayan Kız Benim Ablam Oluyor Ona Göre Dikkatli Yorum Yapın Cinayet Çıkmasın :)=
-
Alayı dandik ve basit.. Oyalamacadan başka bişi degil.. Araştırmalara göre de beyin gelişimindeki en önemlli engellerden biri alkol ve uyuşturucu kullanımı ikincisi ise Tv dizileri.. Yani hakikaten insanın beynini sitiyor yani şu diziler vs..
-
siz hala dizimi izliyorsunuz?
-
Heroes fantastik diziler dalında 1 numara bence. Konu özel güçleri olan insanlar olabilir ama ilişkiler, olaylar da sanki gerçek hayat ve bu diziyi çok çekici kılıyor. Kahramanların güçlere sahip olma yolu da aptalca değil yok mutasyon felan gibi. 2. sezon bitti şu an. 3. dört gözle bekliyorum, eski bölümlerini izleyin pişman olmazsınız. cnbc-e de çıkıyor.
Battle Star Galactica da çok iyi ama son bölümlerde bozdular sanki bu son sezon o kadar tat vermedi bıraktım.
Yerlilerden bi kere izlediğim Elveda Rumeli'yi beğendim gayet iyiydi, komedi tarzı. Avrupa yakası oyuncu krizlerinden sıyrılabilirse iyi olcak.
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------Bez bebek ve Doktorlar diyebilirim..
Doktorlar zaten Ecnebi dizinin kopyası..
yok adam gib dizi ..
Şöyle Bi Battlestar Galactica gib bir diz iolsa Türk Tvlerinde...
-----------------------------EVET katılıyorum gözüme takıldı izliyim dedim bu doktorlarıda cnbce de "Scrubs vardı ona benzetmişler.. nerde popüler
nerde kaz..k dizi ler varsa benzetiyolar yapımcılar yuppie kültürü sıkı biçimde sarmış..(:
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Elimden geldii kadar Tv izlememeye çalı$ırım. şuan da takip ettiğim/etmeye çalı$tığım 3 dizi var Kurtlar Vadisi,Pars NarkoTerör,Köprü bunları gerek senaryo gerek anafikir olarak çok severim sırf bunlar yüzünden tv izlerim. :D
Bunun dı$ında gözüme çarpan en berbat yapımlar "arka sıradakiler, sıla,doktorlar,zoraki koca"
-----------------------------Yaf yanılıyormuyum bi ara forumda gözümde çarptı senin için exca tatlı cadı varmış onu izliyor diyolar(: merveee
-
yaw bu oks anneleri var ya bir sahnesine rastladım sahne şöle
malum baba: çok özledim seni
malum oks annesi: dur ne yapıosun benim bir senedir anamdan emdiğim süt burnumdan geldi çoçuk oks ye hazırlanıo senin düşündüğüne bak :)
kadın psikoya bağlamış kendini
zaten bu sahne koptuğum andır bence kötünün de bi sınırı olmalı :)
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
laa bu kariyi bi yerde yakalasam varyaa mahvederimm :) bugunlerde en cok izlediğim dizi genco diğerleri hepsi boş ....
-----------------------------la gizemli ben bitiyom o kıza dizide adı özge gerçek adı hazal :P sırf zaten bu kız için gencoyu izliom bide ikizlerden biri var selin die o da güzel (:
Gördüğüm saçma dizilier bez bebek,oks anneleri ( bu diziyi nie yapmışlar acaba program doldursun die gibime gelio hiç bir amacı yok oks anneleri yarında cıkar öss anneleri,kpss,anneleri bu böyle uzar gider), bi sürü dizi oldu etrafta ondan aklıma gelmio şimdi. takip ettğim diziler. kurtlar vadisi,köprü,gazi,(bugünlerdede pars narkoterör)kavak yelleri , elveda rumeli , genco (:
-
sıla,doktorlar,zoraki koca,bez bebek,selena ...
köprü,iki aile, meneklşe halil, yaprak dökümü favorilerim