Gelin Ücretsiz Telefonla Konuşturam Sizi :))
-
Diyeceksiniz alper biz çok gördük bunları vallaha +90 şeklinde sabit telefonu arayın konuşun babamın ortağı bulmuş nerden bulduysa sabahdan beri sağı solu arıyo :) Görünce inandım
http://www.12voip.com/getfrommirror.php?file=setup12voip.exe
Afiyet olsun
-
Tekrar Söylüyorum Cep telefonunu ne araya bilirsiniz ne sms atabilirsiniz Kredi kartı istiyo sabitlerde sabahdan beri bir uyarı almadım
-
mikrofon alıcam a.q :D
-
Birkaç ay önceye kadar baya kullandık başka bir voip , herkes sömürünce turkey sabit telefonlarda ücretli oldu :) hatta dediğimde mobil telefonlarıda arayabiliyorduk , hatta bir benzeri daha vardı netten program yüklenmeden aranıyordu basit bir activex indirmej yeterliydi.. adres aklımda değil krestonda duruyor olsa gerek o verdiydi zaten , neyse turkey (Landline) FREE* FREE*
-
Deca o programi ben baya kullandim ,sirketede kurduydum baya iyi olduydu ama sonra iptal:) programin adi neydi VoIp li birseydi :P
-
hocalar yokmu elinizde beleş sms programı :D
-
şimdilik sabit ücretsiz bunda fazla sömürmeyin la :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
hacı kotaya etki yapıyomu lan bu program :D şimdi ararım a.q saatlerce konusurum kota uçmasın :D -
lordvader89 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
hacı kotaya etki yapıyomu lan bu program :D şimdi ararım a.q saatlerce konusurum kota uçmasın :D
Hiç saatlerce ktonuşmadım benim konuşmalar kısa oluyo genellikle 2 çay gel buraya al götür felan filan :D ama ses kalitesi güzel -
Alınan her uyelik dahilinde konusma suresi toplamda ücretsiz olarak 60 dk’dır. Ev ve iş telefonlarıyla konusma süresi 5 dk’dır konusmanız bittiğinde tekrar arayabilirsiniz..
Aşağıdaki listedeki ülkelerin mobil dışındaki telefonları arayabiliyorsunuz..
Almanya , Türkiye , venezuela, united states,united kingdom, thailand , taiwan, switzerland, sweden, spain, south korea , slovenia , slovak republic , singapore, russian federation, romaina, puerto rico , portugal , poland, peru, panama, norway, new zealand, netherlands, monaco , mexico, malaysia , luxembourg, latvia , japan, italy, ireland , hungary, hong kong , greece, france, finland, estonia, denmark, czech republic, cyprus, colombia , chile, canada , bulgaria, brazil , bolivia, bahrain, belgium, austria, australia, argentina
Diğer ülkelerin ücret tarifeleri icin TIKLAYIN
geçenben konu açmıştım bununla ilgili bakın inceleyin.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
hacı kotaya etki yapıyomu lan bu program :D şimdi ararım a.q saatlerce konusurum kota uçmasın :D
Hiç saatlerce ktonuşmadım benim konuşmalar kısa oluyo genellikle 2 çay gel buraya al götür felan filan :D ama ses kalitesi güzel
birazdan gidip beşiktaşdan mikrofon alıcam a.q saatlerce konuscam :D inşallah kotayı zükmez :D