Gelin Ücretsiz Telefonla Konuşturam Sizi :))
-
laa fatura gömülmesin sonradan a.qm ?
-
ByALeX bunu yazdı:
-----------------------------
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar ben limiti doldukca kullanıcının yeni üyelelik açtım tam 5 tane sonuncuda doldu yeni bitane açayım dedim hata verdi.
Modemi açtım kapadım gene hata verdi
cookie temizledim gene hata verdi
Yerel IP yi değiştirdim gene hata verdiNapmam lazım acep?

kaldır programı bir de regeditten kayıtları sil bir de böyle dene istersen. -
yaw bu fatura bizi girerse babamda bana girer valla kurdum konuşuyom eğer bişi olursa peder beni oyar bişi diyin bişi olmaz demi araken sadece this call is free yazanları arıyom 5 dk sonra kendisi kapanıyo zaten fatura matura girmesin bize yaw
-
hacı ben mrk ettim cep aradıktan sonra acaba yazdığı parayı nerden alıyor aradığın cep faturaya yansıya biliyorsa ev telefonlarınında yansıyabilmesi ihtimal ben şahsen daha aramadım biyeri ama bana bu cep telefonundan aradığında kesilen para beni işkillendirrdi faturası gelen varsa solesi,nde bare ona göre konuşalım :)
-
sınırsızlarada girerse türk telekomun a.k bidebiz sınırlıyız..tek dileğim askerdeği halaoğluyla konuşmak bağıra bağıraaaaa
-
beeyler ben bunun paralısını almayı düşünüyorum 10 € 3 ay arayabiliyormuşsun sınırsız öyle yazıyor peki cep telefonuda dahilmi bu ücrete bele cep telefonu arama?? Eğer öyleyse oo manyak olur.
-
İndirmeyin lemmmmmmm faturaya giriyooomuşşşşşşşşşşşşş
şaka şaka ama insanın içinde Tek Soru Var GiReRsE ?
Amannnn dünyaya Kac kez Gelcez sömürrrrrrr :D:D
-
+90 la cep telefonu da aranıyor daha yeni aradım
-
ses cok gec gidiyor tek dezavantaj bu!..
-
arkadaşlar bunu üç defadan fazla bilgisayara silip kurunca artık üyelik vermiyo program. hertürlü yöntemi denedim başka türlü bir yol bulan arkadaşlar verirse iyi olur :D yurrt dışı konuşmaları cazip : =))
Toplam Hit: 7262 Toplam Mesaj: 54