folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Gelin Ücretsiz Telefonla Konuşturam Sizi :))

Gelin Ücretsiz Telefonla Konuşturam Sizi :))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtinyilmaz
    mtinyilmaz's avatar
    Erkek
    hacım ben cepte aradım

benim için programlanma devrelerini yakarım yanmiş devrelerimi bi tarafına sokarım :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

2 sorum olacak ;

1- ben cep tel, da aradam arıyor, hatta konuşuluyor, ararken programda 0,15E yazıyor, bunun parasını nasıl alıyorlar?

2-ben bununla yurt dışını ucuz yoldan arayabilirmiyim ? proxy falan kullansam mesela almanyadaymışım gibi olur mu?

3- bunlar bir çelişkimidir :)

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    cepte ararsında 0,150 € ya mal oluyor.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    her 60 dk da bir programı tekrar yüklesek baska mail adresi versek :D olmazmı a.q :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------
    her 60 dk da bir programı tekrar yüklesek baska mail adresi versek :D olmazmı a.q :D

olur 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

çok sağolasın..

ev telefonlarını beleşe arayabiliyoruz fakat cep telefonlarına belli bir kredi vermişler onun doğrultusunda arayab iliyoruz.cep telefonu kotasını bitirdim ama ev telefonundan hala bitiremedim.çok güzel paylaşım :) ellerine sağlık

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    ya millet yazıda ne yazıyor bi okuyun hele her yeni üyeliğe 60 dk veriyor yav üyeliğinizi yenileyin olur biter mail adreside değişiyor tabii bende sürüynen mail adresi olduğu için olmasada açarız be.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek

byhacktr bunu yazdı:
    ya millet yazıda ne yazıyor bi okuyun hele her yeni üyeliğe 60 dk veriyor yav üyeliğinizi yenileyin olur biter mail adreside değişiyor tabii bende sürüynen mail adresi olduğu için olmasada açarız be.

Sizin anlayışınızı seviim ben :D program uyarı veriyo zaten o ingilizce yazıyı anlasaydınız bilirdiniz;her üyelik 60snye değil,her arama 60snye yani beleş olarak konuşulan ev telefonlarında maximum arama süresi 1dk...1dk doldumu tekrar arayıp devam edersiniz konuşmaya :D 

Söz gümüşse, altın paradır...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    ---RudeboY--- bunu yazdı:

byhacktr bunu yazdı:

Sizin anlayışınızı seviim ben :D program uyarı veriyo zaten o ingilizce yazıyı anlasaydınız bilirdiniz;her üyelik 60snye değil,her arama 60snye yani beleş olarak konuşulan ev telefonlarında maximum arama süresi 1dk...1dk doldumu tekrar arayıp devam edersiniz konuşmaya :D 

hoca ben demin memleketi aradım 5 dakikada bir kesiliyor ve toplamda 60 dakika knuşma hakkı veriyor olay bu.

birde böle bi yazı gelmiş

dear rtemur,

your 12Voip registration details are:
    username : rtemur
    password : -------

you can now make free calls to several countries. these calls are limited to 1 minute per call.

if you want unlimited calls to our free destinations please go to our website and buy credit.
    click here to go to our website:
    http://www.12voip.com/en/buycredits.html

other useful links:

- how does 12Voip work? click here:
    http://www.12voip.com/en/instructions.html

- you can find our rates here: http://www.12voip.com/en/rates.html

- send textmessages (sms) to mobile phones using 12Voip: http://www.12voip.com/en/sms.html

- if you have any questions, visit our faq: http://www.12voip.com/en/faq.html

kind regards,
    12Voip customer services
    www.12voip.com

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ---RudeboY--- bunu yazdı:

byhacktr bunu yazdı:

yazıyı kim sallar olum 3 Dk konuştum ben 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 7256 Toplam Mesaj: 54