General Mobile 6 - Yeni Android One Telefon
-
Olmamış. 700 lirada fazla para vermem şahsen. Oda saf Android diye.
General Mobile 6 Özellikleri : 2 yıl boyunca Google güncelleme garantisi
MediaTek MT6737T işlemci
3 GB RAM ve 32 GB Depolama ayrıca hafıza kartı desteği mevcut
5 inç 720p IPS ekran
3.000 mah değiştirilebilir hızlı şarj destekli batarya
13 MP arka, 8 MP ön kamera
USB-C desteği
FM Radyo
Ayrıca telefonda Volte ve VoWifi desteğide mevcut. -
Ön güzel olmuş samsung un 2017 A serisi gibi Huawei p10 gibi olmuş.
Arka ise hala kötü.
-
Gm5 plus modeli aldık , herşeyi elimizde kaldı
iki usb c Kablosu verdi girişleri gevşedi
kulaklık öldü
arka kapak rengi attı - çatır çıtır ediyor dokununca
malzeme kalitesi leş idi kısaca
bununda aynı olacağı kanaatindeyim
-
Ozellik bakımından hic bi fark yok ilk telin kaymagini yiyolar
-
mediatek T bi işlemci at , 3000mah bi batarya yap ,
5 inç ekran koy ama 720x1280 294ppi olsun bide bu
bletooth olsun ama 4.0 olsun :S
bide 2 yıl google güncellemesi ve bu donanıma
vay aq
-
Gm 4 aldım Gm5 Çıkar çıkmaz saldırıp onuda aldım. PİŞMANLIK had safhada.! Almayın uzak durun.!
GM 4 Dokunmatik arada algılamıyordu şarj soketi bozuldu araştırdım kronik bir sorun gönderdim garanti dışı dediler.
GM5 plus kullanıyorum şu anda şarj yarım gün gidiyor donmaya başladı kendiliğinden reset atıyor.
General Mobile Pişmanlıktır...
-
General Mobile'ın telefonları büyük ihtimalle stres testine girmiyor. İlk kutudan çıktığında güzelken ilerleryen zamanlarda sorunlar başlıyor. Strest testi ne diye soranlara :
-
yaklaşmayın bile. önceki telefonlarında olduğu gibi kronik sorunları olacak ilgilenmeyecekler. telefon üretmiyorlar ki stres testi yapsınlar :D
-
4g den 5 plus a geçmeye gerek görmemiştim muhtemelen telefon arıza filan yapmazsa 6g ye De geçmem. General mobile lın 2 güzel yanı var 1 Android one projesi, 2 bozulduğunda profilo avm gidip anında telefonu yaptırıp almak. Gerçi Samsung fa filan da var ama bence Samsung gereksiz pahalı (çok özellikli s6 s7 gibi modellerinden bahsetmiyorum)
-
Abi şu tuşları ekrana kpymasınlar artık ya da alt tarafı (tuş mudur parmak izi okuyucu mudur onun olduğu yer )kalın yapmasınlar artık. Sony de böyle yapıyor.
-
5 para etmez telefonlar serisi ..