General Mobile 6 - Yeni Android One Telefon
-
bence olmuş, yani pek çok kişiye hitap eden cihaz üretiyor adamlar. servisi çok kaliteli, gm5 plus kullanıcısıyım taş gibi cihaz, defalarca yere düşürdüm bişey olmadı. şarjı da çok iyi gidiyor, kasma bişey yok. benim için tek eksik yönü zenfone 2 den sonra kullanmaya başladığım için zenfone daki kamera özelliklerini arıyorum :D
-
Yalnız ilk çıkan General Mobile Discovery markalı telefon Gionee firmasının. Üstüne marka basılmış bir cihaz.
mkyb tarafından 01/Mar/17 12:09 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdırakkoc bunu yazdı
Hocam güzel bir root ile android deneğimine devam etmek için almayı düşünüyorum.
(Malesef artık şahsi telefonumda iphone'cular furyasına katılmak zorunda kaldım.) NFC var mı acaba ?
Root atarsan telefon güncelleme alamaz hocam.
güncelleme, akbil yerine telefon kullanmamı sağlamaz, root sağlar.
-
@rakkoc
Hocam senin işinin ne ile ilgili olduğunu biliyorum ancak bu telefonun olayı Android One olması ve sürekli güncelleme alması. Root atınca bu telefonun bi esprisi kalmıyor başka modellere yönel derim.
https://www.youtube.com/watch?v=MGhWpPHuMqs
Bu arada siyah iç çerveler beyaz modelde çok itici duruyormuş.
-
arka kapak cam olmasa bile camsı bi yüzey üstü gorilla glass 5 ile çok iyi dururdu
birde dokunmatik ekranın içine almayın şu tuşları
-
bulaşmayın gidin xiaomi yada lenovo alın
-
PanxeR bunu yazdı
arka kapak cam olmasa bile camsı bi yüzey üstü gorilla glass 5 ile çok iyi dururdu
Samsung bile dokunmatik tuşlara geçti artık zor bu saatten sonra.
-
720p ekranlı telefona 2.000 lira istemek ;
-
mkyb bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Samsung bile dokunmatik tuşlara geçti artık zor bu saatten sonra.
niye öyle? yani bunun makul bir gerekçesi var mı yoksa kendi rahatlıkları için i yapıyorlar? 2 tuşun parası neyse verelim eklesin ibneler.
-
Normal dokunmatik tuş yaparsa fazladan komponent ekleyecekler, tabi altına led ışıklandırma. 1-2 dolarlık zımbırtı gibi gözüküyor ama bir modelden milyonlarca üretildiğini düşününce firmalar sanal tuş yapalım yazılımla halleder geçeriz diyorlar.