General Mobile 6 - Yeni Android One Telefon
-
mkyb bunu yazdı
720p ekranlı telefona 2.000 lira istemek ;
öyle deme ama 1500 tl lik parmak izi okuyucu sensör koymuşlardır :D
-
acikistihbarat bunu yazdımkyb bunu yazdı
720p ekranlı telefona 2.000 lira istemek ;
öyle deme ama 1500 tl lik parmak izi okuyucu sensör koymuşlardır :D
o telefona 2000 tl verene kadar 2300 e note 5 alırsın 1400 e c7 32 gb alırsın iphone6 16 gb alırsın
2 tane samsung c5 alırsın a5 2017 alırsın ohooooooo kafayı yemişler la bunlar.
-
-
slanger bunu yazdı
ben gm5 plus kullanıyorum eski telefonum da discovery. eskisi de duruyor discovery'nin hafızası 4gb o işkenceydi sadece :d
Aynısına katılıyorum, ilk telefonum gm dicovery idi 1 kere garantiye gitmedi, kronik mronik hiçbir sorunu olmadi. Gm5plus aldım ilk çiktiği gün şu ana kadar sadece kulaklık sorunu oldu 1 taraf bozuldu. 4gb discovery yetersiz kaldığı için kapasitesi değiştirmek zorunda kaldım. Yoksa 2-3 sene daha giderdi diye düşünüyorum. Mal çok iyi değil bence ama birazda kullanan kişi ile alakalı olabilir. O kadar yere düşürdüm iki telefonu da daha ekran kırılma olayını yaşamadım :)
-
Yalnız ilk çıkan Discovery General Mobile tarafından ürettirilmedi. Gionee diye bir firmanın telefonu. Bu telefonu kullanıpta şarj soketini kırmayan yok denecek kadar azdı.
GM 6'ya gelecek olursak 1.000 lirayı kesinlikle hak etmiyor. General Mobile'ın telefonlarının olayı ucuza çok şey vaat etmesiydi ancak Xiaomi'nin telefonları bunu kırdı. 1.000 liraya Xiaomi'nin şahane telefonları var.
Ha ben garantisi sağlam istiyorum derseniz Lenovo'nun ürettiği Motorola telefonlar var.
Geriye sadece Android one projesinde olmalarından dolayı 2 yıl güncelleme garantisi kalıyor ki bu sizin benim için önemli. Sokaktaki adam Whatsapp'a giriyor mu diye bakar güncellemeleri önemsemez.
-
satmaz bu telefon hadi 600₺ falan olsa ikinci hattım için kenarda dursun diye alırdım