General Mobile Discovery Şarj Sorunsalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

şimdi genel bi cevap veriyim :D ben hayvan gibi oyun oynarım telefonda bile + öküz gibi kullanırım telefonu. 1 yıldır discovery ile türlü türlü öküzlükler yapmıştım. 2 gün şarj etmeden geçirmiştim :D real racing 3 gta:Sa gta 3 gibi oyunları oynamıştım :D note3'e çok sımsıcak bakıyorum ama çok pahalı be. ama çok tatlı samsungun sensörleri romları çok tatlı geliyor bana

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

müdür önce bir tane büyük taşşaklı bir çok ürünün servisini yapan telefon bayiisine gideceksin.

adamı kafalayacaksın rica minnet bu ürün durduk yere şarj etmiyor diyip garantiye göndermelerini rica edeceksin.

onlar kendileri garantiye gönderince daha fazla ilgileniyorlar başıma geldi ondan diyorum.

yanlız yazdıkları not önemli. onlar çok iyi bilirler ne yazarsalar garanti karşılar diye.

şansını dene gönder para almamaları lazım.

durduk yere şarj etmiyor diye giderse yaparlar.

bazıları avr ölüden göt istiyor. yok ekran kırıldı garanti yaparı diyor. ama senın durum farklı şensını mutlaka dene.

para isterlerse ve yeni telefon alacak durumun  varsa bas parayı yaptır cihaz geldiğinde takasa gir sıfır cihazla üstüne bas parayı al gitsin.

malesef ucuz mal yavan oluyor ama anacak o fiyata süper cihazlar sınıfında o cihazı alabılıyoruz.

yapacak bişi yok kalite istiyorsan kalite alacaksın artık. ben gmd nin şarj soketine cık dikkat ediyorum hala taş gibi.

o cihazın zayıf noktasıda o yapacak bişi yok.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

müdür önce bir tane büyük taşşaklı bir çok ürünün servisini yapan telefon bayiisine gideceksin.

adamı kafalayacaksın rica minnet bu ürün durduk yere şarj etmiyor diyip garantiye göndermelerini rica edeceksin.

onlar kendileri garantiye gönderince daha fazla ilgileniyorlar başıma geldi ondan diyorum.

yanlız yazdıkları not önemli. onlar çok iyi bilirler ne yazarsalar garanti karşılar diye.

şansını dene gönder para almamaları lazım.

durduk yere şarj etmiyor diye giderse yaparlar.

bazıları avr ölüden göt istiyor. yok ekran kırıldı garanti yaparı diyor. ama senın durum farklı şensını mutlaka dene.

para isterlerse ve yeni telefon alacak durumun  varsa bas parayı yaptır cihaz geldiğinde takasa gir sıfır cihazla üstüne bas parayı al gitsin.

malesef ucuz mal yavan oluyor ama anacak o fiyata süper cihazlar sınıfında o cihazı alabılıyoruz.

yapacak bişi yok kalite istiyorsan kalite alacaksın artık. ben gmd nin şarj soketine cık dikkat ediyorum hala taş gibi.

o cihazın zayıf noktasıda o yapacak bişi yok.

hocam tek sorunum ben geçen cuma s3 mininin şarjını denedim tuhaf ki sadece o şarj sıkıntı yarattı. note3'ün kutudan çıkan şarjı s3'ün orjinal kutudan çıkan şarjı da kullandım bir ara sorun olmadı.o kadar da dikkat ediyordum düzgün takıp çıkartıyordum. sakınılan göze çöp batar olayı oldu. şarjım %11 telefona bakıyorum o bana bakıyor öyle bakışıyoz emektarla :D 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

bendeki gm'de dün bozuldu. sarj soketi oynuyodu bi kaç gündür zaten. sarj girişine bastırınca falan biraz sarj ediyodu. lastik yardımıyla 2 gün sarj ettim ama artık o da yemedi. tamamen bozulmuş durumda. kalan %14 sarjla yedekleme yapıp göndercem garantiye. sonra da anında elimden cıkartcam. s5 mini falan çıkarsa alcam hemen..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Eeğr servise göndericem falan diyosan arkadaşımın başınada geldi morganblack onu bir pm at o sana yardım eder :)

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

yine gmd ayarı bişey almaya kalksan 1.000 tl vermen gerekecek. servise gönder 50 tl ye hallediyorlar. para varsa o ayrı tabi.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

başka firma olsa cihazları geri toplatır.. garantiye yollatın hemen yapıyorlar..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bartimaeus
    Bartimaeus's avatar
    Erkek

Bizde de aynı sorum oldu. 4-5 gün önce garantiye verdik, yapıyorlar şimdi. Henüz para istemediler. Alsalar da en kötü 50 TL alırlar.

Git yaptır telefonunu boşver GMD her türlü iş görür hala. Diğer telefonlara para bayılma boş yere.. İlerde discovery işini görmeye devam etmezse aynı paraya daha yeni model alırsın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Discovery daha rahat 2 sene daha iş görür.Şarj soketi ve ölü pixel sorunları olmasa şahane telefon aslında.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

bu arıza neden garantiye girmiyor? kronik sorun değil mi?

Toplam Hit: 5637 Toplam Mesaj: 43