General Mobile Discovery Şarj Sorunsalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

Bugün de ben verdim garantiye. 2 saatte geri aldım. 60tl ücret ile 14gb anakart taktirdim eger para vermeseydim 4gb takicaklardi. 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek

Arkadaşların dediği gibi önceden para istiyorlardı fakat şimdi garanti kapsamında yapıyorlar.telpaya postaylada gönderebilirsin yada leventteki merkezlerine git e postama gün içinde bakmam lazım çok acil de ağla biraz 2  saate yaparlar.

Birde gitmeden önce telefon hafızasında ne varsa hepsini yedekle çünkü soket anakarta bağlı ve anakart değiştiği için bütün bilgiler gidecek

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

amk an ıtıbarıyle benım telefonda socket nedenıyle sarj almıyor servıse goturmekle ugrasmayacagım telpa rezıl durumda gıden gelmıyor. telefoncuya yaptıracagım yarın   ne kadara yapıyorlar bılgınız var mı 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

amk an ıtıbarıyle benım telefonda socket nedenıyle sarj almıyor servıse goturmekle ugrasmayacagım telpa rezıl durumda gıden gelmıyor. telefoncuya yaptıracagım yarın   ne kadara yapıyorlar bılgınız var mı 

hocu istanbuldaysan eğer merkeze git 60tl verip 16gb taktırt 2 saat alıyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

nasıl sarj soketı ıle 16gb olmasını anlayamadım ? anakartı mı degıstır dıyorsun 60 tl e 

otaraflara ekımden once gelmem 

hipokondriyak tarafından 03/Eyl/14 01:57 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nizamoglu_45
    nizamoglu_45's avatar
    Erkek

benim sorunumda 4 ay kadar önce power tuşu bozuldu telpaya gönderdim, granti kapsamında 20 günde tamir ettiler. ama geldiğinde açma kapama ve ses tuşlarının yakınında ekranda gökkuşğı gibi 2 cm hafif renk dalgalanması vardı. normal telefoncuya gösterdim serviste tamir anında yapıştırıcının ekrana içten bulaştığını ve dokunmatiğin değişmesi gerektiğini söylediler. ne yalan söylim bi 20 gün daha telefonsuz kalmayı göze alamadım. garanti kapsamında yapıcaklarıda meçhul, öyle kullanıyorum pek rahatsızlıkta yok şimdilik. şarj sorunu benimde olmaya başladı ara sıra.

yürümeye devam et, yol insanı terbiye eder..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

nasıl sarj soketı ıle 16gb olmasını anlayamadım ? anakartı mı degıstır dıyorsun 60 tl e 

şarj soketi değişimi yok ki, anakart direk.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

60 tl anakart mı olur telefonun para eden yerı anakrtı ıslemcısı . bırde standartı ne ısı o olmalı parcalar arası uyumsuzluk olabılır. telapnın servıs boktan netten baktım 30 ıle 50 lıra arası degıstırıyorlar yazıyorlar. benım derdım hemen olsun 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

60 tl anakart mı olur telefonun para eden yerı anakrtı ıslemcısı . bırde standartı ne ısı o olmalı parcalar arası uyumsuzluk olabılır. telapnın servıs boktan netten baktım 30 ıle 50 lıra arası degıstırıyorlar yazıyorlar. benım derdım hemen olsun 

Hocu 2 ay önce değiştirdim 2 aydır çalışıyor :) sorun yok. 2 saat sürdü toplam değişim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

aslında kronik sorun değil sadece sokete destek yapmamışlar samsung ve kaliteli markalar şarj soketlerini metal bi parça ile sabitliyorlar bunlar sabitlememiş ve şarjda telefonla oynayınca kırılıyor yani tamam adi yapılmış ama düzgün kullanırsan bozulmuyor .

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
Toplam Hit: 5635 Toplam Mesaj: 43