General Mobile Discovery Şarj Sorunsalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

al götur garant,ye ben de gm discovery yi brick yapmıstım götürdüm 1 gün sonra gittim aldım 1 kurus vermedim teli vermek için bekelrken 2 kişi geldi senin gibi şarj soketini bozmuslar adamlardan aldılar teli dediler ki tel 4 gb anakartı değiştiriyoruz bu durumda ucretsizdir bu işlemininz ama isterseniz 60 tl verin 16 gb takalım olsun bitsin yada 4 gb takalım para vermeyin yani işi,n özü ücretsiz yaptılar ayrıca discovery için çok saglam falan diyolardı 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

al götur garant,ye ben de gm discovery yi brick yapmıstım götürdüm 1 gün sonra gittim aldım 1 kurus vermedim teli vermek için bekelrken 2 kişi geldi senin gibi şarj soketini bozmuslar adamlardan aldılar teli dediler ki tel 4 gb anakartı değiştiriyoruz bu durumda ucretsizdir bu işlemininz ama isterseniz 60 tl verin 16 gb takalım olsun bitsin yada 4 gb takalım para vermeyin yani işi,n özü ücretsiz yaptılar ayrıca discovery için çok saglam falan diyolardı 

izmirdeyim kargo ıle bır keresınde verdım telpaya gına geldı. goturuyorum cankayaya smdı 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 5636 Toplam Mesaj: 43