General Mobile One Geliyor
-
RotKerim bunu yazdı
mustafa, shift delete incelemesinde bi wifi sorunundan bahsediyorlar, yani aynı uygulamayı aynı ağdan daha yavas indiriyomus galiba var mı öyle bişe?
Evet cihazda anlık wifi kesilmeleri var. Ayrıca ısınma sorunuda var. General Mobile bu sorunlar Google'a bildirildi, Google güncelleme çıkaracak diyor.
Ayrıca Youtube uygulamasında 501 gibi abuk bir hata çıkartıyor ve uygulamayı açmayabiliyor bazen.
Çift sim kart yok fakat ileride çift simli model çıkacak.
mkyb tarafından 21/May/15 00:11 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
mustafa, shift delete incelemesinde bi wifi sorunundan bahsediyorlar, yani aynı uygulamayı aynı ağdan daha yavas indiriyomus galiba var mı öyle bişe?
Evet cihazda anlık wifi kesilmeleri var. Ayrıca ısınma sorunuda var. General Mobile bu sorunlar Google'a bildirildi, Google güncelleme çıkaracak diyor.
Ayrıca Youtube uygulamasında 501 gibi abuk bir hata çıkartıyor ve uygulamayı açmayabiliyor bazen.
sıkıntı cıkaracak şekilde mi bu wifi sorunu sinirlendirip duvara vurdurur mu yani
-
Yok. Anlık olarak birden aklına eserse wifi ikonu kaybolup geri geliyor 1-2 saniyede. Fakat dosya indiriyorsan hata verebilir.
Edit : Bilmiyorum belki modem ile uyumsuzluk vardır. Alttaki arkadaş sorun yok demiş.
mkyb tarafından 21/May/15 00:23 tarihinde düzenlenmiştir -
RotKerim bunu yazdımkyb bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
sıkıntı cıkaracak şekilde mi bu wifi sorunu sinirlendirip duvara vurdurur mu yani
Hem işyerinde hemde evde Wifi kullanıyorum şu anlık bir sorun görmedim veya sorun anlık oldu ben farketmedim
-
gmd1 de wifiden anlık kopmalar yaşamaya başladım. internetle ilgili bi problem yok dediler. bikaç güne format atıcam telefona. burda görünce yazayım dedim. varmı acaba bu sorunu yaşayan son zamanlarda.
-
Bu arada sessiz bir yerde dikkat edince telefon fotoğraf çektikten sonra kameradan tık diye merceğin geri gitme sesi geliyor.
-
Isınma sorununu çözdüm. İşlemcinin 4 çekirdeğide sürekli 800 mhz ile çalışıyor telefon boştayken bile buda ısınma sorunu yapıyor. Yazılımsal bir olay sanırım. Zira kapatıp açınca normale dönüyor değerler.
-
Galiba güncelleme geldi müzik iş yerinde müzik dinlerken tel kapandı bi baktım toplar dönüyor dedim ne oluyor yazılım uygulanıyor filan dedi dedim tel format mı attı. Sonra açıldı veri kaybı filan yok sanırım güncellendi henüz gözle görülür birşey görmedim
-
oliWeR bunu yazdı
Galiba güncelleme geldi müzik iş yerinde müzik dinlerken tel kapandı bi baktım toplar dönüyor dedim ne oluyor yazılım uygulanıyor filan dedi dedim tel format mı attı. Sonra açıldı veri kaybı filan yok sanırım güncellendi henüz gözle görülür birşey görmedim
Android çökmüştür hocam.
Güncelleme olunca Google Play'den uygulama günceller gibi kendisi direk güncelliyorlar. Geçen geldi bi tane güncelleme. Video izlerken olan hataları vs düzelttik yazmışlar.
-
Çift dokununca ekran açılıyor mu