General Mobile One Geliyor
-
MemBaran bunu yazdı
Kalitesi ve teknik servis kısmı bence berbat...
dis 1 kullanıyorum. teefon kendi kendine kapandı ve açılmadı servise gitti anakart değişti hiç uğraştırmadılar para istemediler. arka kapak çentik yerlerinden kırılıyor kullanılan kalite konusunda katılırım( cepte kullandım korumasız ondan da olabilir). gm one için konuşma sesi karşıya az gitiyo cızırtılı diyolar kronik mi donanımsal mı acep?
-
Ahize sesi evet az ayarı full yapınca normal. Cızırtı vs duymadım.
-
rocketadam bunu yazdıMemBaran bunu yazdı
Kalitesi ve teknik servis kısmı bence berbat...
dis 1 kullanıyorum. teefon kendi kendine kapandı ve açılmadı servise gitti anakart değişti hiç uğraştırmadılar para istemediler. arka kapak çentik yerlerinden kırılıyor kullanılan kalite konusunda katılırım( cepte kullandım korumasız ondan da olabilir). gm one için konuşma sesi karşıya az gitiyo cızırtılı diyolar kronik mi donanımsal mı acep?
bence gm teknik servisi şuan popüler olan tüm telefon firmalarından iyi. 1 saat içinde geri veriyorlar telefonu tamir edip. sorgusuz. rootlama vb. durumlarda garanti sorunu yaratmıyor.
-
la gidin m4 aqua alin , t60 alın
-
PanxeR bunu yazdı
la gidin m4 aqua alin , t60 alın
M4 Aqua : Tum incelemelerde kamerasına berbat dıyorlar.
T60 : hiç Güncelleme almayacak Turkcell bloatware yuvası.
-
Beyler bnde eşime aldım ama görüntülü görüşme direk yok programlarla ancak bunun bi çözümü varmı direk görüntülü aramanın
-
Çift hat degilmiş beyler :|
-
2.eli çok sıkıntı yapmayanlar 2.el g2'lere baksın daha sağlıklı sonuç alırlar.
-
Aloryan bunu yazdı
Beyler bnde eşime aldım ama görüntülü görüşme direk yok programlarla ancak bunun bi çözümü varmı direk görüntülü aramanın
Onun patenti Samsung'a ait. Maalesef olmaz Dediğin. Harici program yüklemen laziM.
-
gm discovery 1 de var ama demekki patenti almaları lazım :S