General Mobile One Geliyor
-
mkyb bunu yazdıAloryan bunu yazdı
Beyler bnde eşime aldım ama görüntülü görüşme direk yok programlarla ancak bunun bi çözümü varmı direk görüntülü aramanın
Onun patenti Samsung'a ait. Maalesef olmaz Dediğin. Harici program yüklemen laziM.
pantenti samsunga mı ait? eski nokia telefonumda görüntülü konusabiliyordum ama ilk cıktığı sıralarda
-
RotKerim bunu yazdımkyb bunu yazdıAloryan bunu yazdı
Beyler bnde eşime aldım ama görüntülü görüşme direk yok programlarla ancak bunun bi çözümü varmı direk görüntülü aramanın
Onun patenti Samsung'a ait. Maalesef olmaz Dediğin. Harici program yüklemen laziM.
pantenti samsunga mı ait? eski nokia telefonumda görüntülü konusabiliyordum ama ilk cıktığı sıralarda
görüntülü konuşma nokia ( eskilerde ) ve samsung da var sadece. Samsung wave seriside destekliyordu.
Fakat diğer hiç bir telefonda ben görmedim.
-
Telefon 1 haftadır elimde ve gayet memnunum. Görüntülü konuşma patenti samsunga ait diyorsunuz ama bildiğim kadarıyla gm discovery (ilk çıkanlar)'de var goruntulu konusma.
Artık facebook, skype, hangouts akacağız napalım. Çok kullandıgım bir şey değil nasılsa.Şarj suresi harika. 2 gün gidiyor. Kamera da süper, kasa kalitesini üst düzey beklemeyin zaten 700 tl'lik telefondan.
bu telefon için özel yapılmış kılıf vs bulamadım, bulan varsa linkini atabilirse sevinirim :)
-
dbcooper bunu yazdı
Telefon 1 haftadır elimde ve gayet memnunum. Görüntülü konuşma patenti samsunga ait diyorsunuz ama bildiğim kadarıyla gm discovery (ilk çıkanlar)'de var goruntulu konusma.
Artık facebook, skype, hangouts akacağız napalım. Çok kullandıgım bir şey değil nasılsa.Şarj suresi harika. 2 gün gidiyor. Kamera da süper, kasa kalitesini üst düzey beklemeyin zaten 700 tl'lik telefondan.
bu telefon için özel yapılmış kılıf vs bulamadım, bulan varsa linkini atabilirse sevinirim :)
az daha bekle 15-20 güne zebil gibi dolar ortalık kılıf vs.
-
Android M güzel olmuş gibi. Google Voice gelmiş. Arkaplanı siyah yapma gelmiş.
-
https://www.youtube.com/watch?v=rgN5NwaJkPE
Adamlara montajcı falan dedik ama yurtdışına açılmışlar.
-
Bu alette NFC var mi hocam saglikli bi bilgi buladim (mobildeyim)
-
yeni telefon alacaktım bekleyeyim bunu :D
-
kuytul bunu yazdı
yeni telefon alacaktım bekleyeyim bunu :D
Hocam telefon çıkalı 4-5 ay oldu sanırım :D
-
networkunde ve hoparlöründe sorun var.
servise giderse düzeliyor. haberiniz olsun.