Gerçek Güneş Gözlüğü Deyip Bizi Kekliyor Olabilirler Mi?
-
RitmFarbRacourci bunu yazdırahmandaburda bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdırahmandaburda bunu yazdı
***Cep Telefonunda, klavye olarak standart yada hangi klavyeyi kullanıyorsan, Alt Satıra geçmek için hangi bölgeye Dokunman gerekiyorsa, o tuşu kullanabilirsin Kopyaladığın linkin çalışabilir olması için.
(Aldım.)---
Nerede bulunduğuna ve Ne iş yaptığına göre de değişebiliyor. Ovada takılan güneş gözlüğü ile Dağın zirvesinde takılan güneş gözlüğü arasında da fark var. Tabi buradaki Polarize ve uv mu bilemiyorum, lâkin Koyuluk açısından kategorize edilmiş 1den 5e kadar. Renkleri de farklı oluyor.
(Yani dağın zirvesinde takılan daha koyu bi gözlük mu oluyor?, o gözlük ovaya inince göze zarar mı veriyor? yoksa ovada görmemizi engelleyecek kadar koyu oluyor da etrafı görmekte sorun mu yaşıyoruz)UV da benim hatırladığım sadece ışık Spektrum'unun belli bir DalgaBoyu alanı, ve bu alan da uv-a, b, c (?) gibi de bölünmüş kendi içinde. Yani, UV'da kendi içinde 2-3 kategoriye ayrılıyor kendi DalgaBoyunda. Aslında burada bir ışığın görünür-görünmez DalgaBoylarına ait Spektrum'unu paylaşsak daha iyi olur da. benim için şu an mümkün değil.
(Aldım, Fakat gözlükçü bana Günlük Kullanım adı altında gerçek güneş gözlüğü satıyor. Sanırım o konuyu biraz açtırmalıydım o zaman. Günlük Kullanım güneş gözlüğü Ova mı oluyor, dağ mı oluyor. Bunu açmak lazım sanırım, benim o kadar dikkatimi çekmemişti, Günlük Kullanım %100Ultra Viyole diyorlar benim aklım sayılara gidiyor.)****sadece mor ışıktan etkilenen insanlar yok. Kırmızı renkten de etkilenen insanlar var. Kalpleri görece sağda olan insanlar var. @@, ) belki yukarıda sözünü ettiğim durumu anlatmak için "%100" ifadesini kullanıyorlardır hâni daha kolay anlatabilmek için.
(Aldım) -
Yurtdışından alcan abi gözlüğü saati parfümü
-
rahmandaburda bunu yazdırahmandaburda bunu yazdı
***Cep Telefonunda, klavye olarak standart yada hangi klavyeyi kullanıyorsan, Alt Satıra geçmek için hangi bölgeye Dokunman gerekiyorsa, o tuşu kullanabilirsin Kopyaladığın linkin çalışabilir olması için.
(Aldım.)---
Nerede bulunduğuna ve Ne iş yaptığına göre de değişebiliyor. Ovada takılan güneş gözlüğü ile Dağın zirvesinde takılan güneş gözlüğü arasında da fark var. Tabi buradaki Polarize ve uv mu bilemiyorum, lâkin Koyuluk açısından kategorize edilmiş 1den 5e kadar. Renkleri de farklı oluyor.
(Yani dağın zirvesinde takılan daha koyu bi gözlük mu oluyor?, o gözlük ovaya inince göze zarar mı veriyor? {+++zarar vermiyor lâkin kullanamıyorsun. kör gibi dolaşmanın bi anlamı yok}yoksa ovada görmemizi engelleyecek kadar koyu oluyor da etrafı görmekte sorun mu yaşıyoruz {+++evet.})UV da benim hatırladığım sadece ışık Spektrum'unun belli bir DalgaBoyu alanı, ve bu alan da uv-a, b, c (?) gibi de bölünmüş kendi içinde. Yani, UV'da kendi içinde 2-3 kategoriye ayrılıyor kendi DalgaBoyunda. Aslında burada bir ışığın görünür-görünmez DalgaBoylarına ait Spektrum'unu paylaşsak daha iyi olur da. benim için şu an mümkün değil.
(Aldım, Fakat gözlükçü bana Günlük Kullanım adı altında gerçek güneş gözlüğü satıyor. Sanırım o konuyu biraz açtırmalıydım o zaman. Günlük Kullanım güneş gözlüğü Ova mı oluyor, dağ mı oluyor. Bunu açmak lazım sanırım, benim o kadar dikkatimi çekmemişti, Günlük Kullanım %100Ultra Viyole diyorlar benim aklım sayılara gidiyor. {+++ burada birbirimizi anlamadığımız bir NOKTA var; UV filtre'sinin[MorÖtesi mi diyorlar nedir] a'sı b'si C'si nin tümünü(yada o DalgaBoyu aralığının tümünü) filtre'leyip filtre'lemediğini artık o test cihazı ile kendin test edeceksin, yada satıcıya, ürün tedarikçisine güveneceksin.%100UV filtresinden benim anladığım bu. bir de gözlüğün kendi renginin tonu var, o da benim bildiğim Günlük Kullanım için KoyulUk miktarı: Kategori3 diye geçiyor.})****sadece mor ışıktan etkilenen insanlar yok. Kırmızı renkten de etkilenen insanlar var. Kalpleri görece sağda olan insanlar var. @@, ) belki yukarıda sözünü ettiğim durumu anlatmak için "%100" ifadesini kullanıyorlardır hâni daha kolay anlatabilmek için.
(Aldım) -
Yok mu su cakma gözlük isine gircek murid
-
PEAK bunu yazdı
nasıl yani ?
satıcımı arıyorsun
satan birinimi arıyorsun
-
samaccc bunu yazdıPEAK bunu yazdı
nasıl yani ?
satıcımı arıyorsun
satan birinimi arıyorsun
Satan birini arıyorum
-
donanımhaber'de yurtdışı alışveriş kısmında çinli güneş gözlük satıcıları için başlık vardı geçmişte oradan 18$'a ray-ban almıştım gayet kaliteli maldı. o konu duruyorsa oradan ulaşabilirsiniz satıcılara.