folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Gerçek Güneş Gözlüğü Deyip Bizi Kekliyor Olabilirler Mi?

Gerçek Güneş Gözlüğü Deyip Bizi Kekliyor Olabilirler Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahmandaburda
    rahmandaburda's avatar
    Homo
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    rahmandaburda bunu yazdı
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    rahmandaburda bunu yazdı

***Cep Telefonunda, klavye olarak standart yada hangi klavyeyi kullanıyorsan, Alt Satıra geçmek için hangi bölgeye Dokunman gerekiyorsa, o tuşu kullanabilirsin Kopyaladığın linkin çalışabilir olması için.
    (Aldım.)

---

Nerede bulunduğuna ve Ne iş yaptığına göre de değişebiliyor. Ovada takılan güneş gözlüğü ile Dağın zirvesinde takılan güneş gözlüğü arasında da fark var. Tabi buradaki Polarize ve uv mu bilemiyorum, lâkin Koyuluk açısından kategorize edilmiş 1den 5e kadar. Renkleri de farklı oluyor.
    (Yani dağın zirvesinde takılan daha koyu bi gözlük mu oluyor?, o gözlük ovaya inince göze zarar mı veriyor? yoksa ovada görmemizi engelleyecek kadar koyu oluyor da etrafı görmekte sorun mu yaşıyoruz)

UV da benim hatırladığım sadece ışık Spektrum'unun belli bir DalgaBoyu alanı, ve bu alan da uv-a, b, c (?) gibi de  bölünmüş kendi içinde. Yani, UV'da kendi içinde 2-3 kategoriye ayrılıyor kendi DalgaBoyunda. Aslında burada bir ışığın görünür-görünmez DalgaBoylarına ait Spektrum'unu paylaşsak daha iyi olur da. benim için şu an mümkün değil.
    (Aldım, Fakat gözlükçü bana Günlük Kullanım adı altında gerçek güneş gözlüğü satıyor. Sanırım o konuyu biraz açtırmalıydım o zaman. Günlük Kullanım güneş gözlüğü Ova mı oluyor, dağ mı oluyor. Bunu açmak lazım sanırım, benim o kadar dikkatimi çekmemişti, Günlük Kullanım %100Ultra Viyole diyorlar benim aklım sayılara gidiyor.)

****sadece mor ışıktan etkilenen insanlar yok. Kırmızı renkten de etkilenen insanlar var. Kalpleri görece sağda olan insanlar var. @@, )  belki yukarıda sözünü ettiğim durumu anlatmak için "%100" ifadesini kullanıyorlardır hâni daha kolay anlatabilmek için. 
    (Aldım)

1 mkyb gitsin yerine 20 Pakistanlı'nın bu ülkeye gelmesini kabul ediyorum. Pakistanlılar terbiyeli insanlar ayrıca da kültürümüze ayak uydurmaya çalışıyorlar, bu konuda oldukça çaba gösteriyorlar. Misal Afganlar öyle değil, yine Afganlar da terbiyeli insanlar 1 mkyb gitsin 2 Afganlı gelsin. Ama bu Afganlar darülharpcı yinede inanıyorum ki, kültürümüzden kısa sürede etkilenip ayak uydurucaklar. 1 mkyb gitsin 25 Moğol gelsin, şu budist olanlardan, çok saygılı insanlar, şimdiye kadar bir terbiyesizliklerine şahit olmadım. 1 tane yamyam gelsin, 1 tane mkyb gitsin ülkeden. Niyet önemli benim için; Yamyamların insanları yemesine karşı değilim. Ama insanların anasına, bacısına sövülmesine karşıyım. O yüzden mkyb gitsin. Yerine her millet den en az 1 kişiyi kabul edebilirim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Yurtdışından alcan abi gözlüğü saati parfümü

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    rahmandaburda bunu yazdı
    rahmandaburda bunu yazdı

***Cep Telefonunda, klavye olarak standart yada hangi klavyeyi kullanıyorsan, Alt Satıra geçmek için hangi bölgeye Dokunman gerekiyorsa, o tuşu kullanabilirsin Kopyaladığın linkin çalışabilir olması için.
    (Aldım.)

---

Nerede bulunduğuna ve Ne iş yaptığına göre de değişebiliyor. Ovada takılan güneş gözlüğü ile Dağın zirvesinde takılan güneş gözlüğü arasında da fark var. Tabi buradaki Polarize ve uv mu bilemiyorum, lâkin Koyuluk açısından kategorize edilmiş 1den 5e kadar. Renkleri de farklı oluyor.
    (Yani dağın zirvesinde takılan daha koyu bi gözlük mu oluyor?, o gözlük ovaya inince göze zarar mı veriyor? {+++zarar vermiyor lâkin kullanamıyorsun. kör gibi dolaşmanın bi anlamı yok}yoksa ovada görmemizi engelleyecek kadar koyu oluyor da etrafı görmekte sorun mu yaşıyoruz {+++evet.})

UV da benim hatırladığım sadece ışık Spektrum'unun belli bir DalgaBoyu alanı, ve bu alan da uv-a, b, c (?) gibi de  bölünmüş kendi içinde. Yani, UV'da kendi içinde 2-3 kategoriye ayrılıyor kendi DalgaBoyunda. Aslında burada bir ışığın görünür-görünmez DalgaBoylarına ait Spektrum'unu paylaşsak daha iyi olur da. benim için şu an mümkün değil.
    (Aldım, Fakat gözlükçü bana Günlük Kullanım adı altında gerçek güneş gözlüğü satıyor. Sanırım o konuyu biraz açtırmalıydım o zaman. Günlük Kullanım güneş gözlüğü Ova mı oluyor, dağ mı oluyor. Bunu açmak lazım sanırım, benim o kadar dikkatimi çekmemişti, Günlük Kullanım %100Ultra Viyole diyorlar benim aklım sayılara gidiyor. {+++ burada birbirimizi anlamadığımız bir NOKTA var; UV filtre'sinin[MorÖtesi mi diyorlar nedir] a'sı b'si  C'si nin tümünü(yada o DalgaBoyu aralığının tümünü) filtre'leyip filtre'lemediğini artık o test cihazı ile kendin test edeceksin, yada satıcıya, ürün tedarikçisine güveneceksin.%100UV filtresinden benim anladığım bu. bir de gözlüğün kendi renginin tonu var, o da benim bildiğim Günlük Kullanım için KoyulUk miktarı: Kategori3 diye geçiyor.})

****sadece mor ışıktan etkilenen insanlar yok. Kırmızı renkten de etkilenen insanlar var. Kalpleri görece sağda olan insanlar var. @@, )  belki yukarıda sözünü ettiğim durumu anlatmak için "%100" ifadesini kullanıyorlardır hâni daha kolay anlatabilmek için. 
    (Aldım)

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek

Yok mu su cakma gözlük isine gircek murid 

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    PEAK bunu yazdı

nasıl yani ?

satıcımı arıyorsun

satan birinimi arıyorsun 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı

nasıl yani ?

satıcımı arıyorsun

satan birinimi arıyorsun 

Satan birini arıyorum 

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bboy_kaya
    bboy_kaya's avatar
    Erkek

donanımhaber'de yurtdışı alışveriş kısmında çinli güneş gözlük satıcıları için başlık vardı geçmişte oradan 18$'a ray-ban almıştım gayet kaliteli maldı. o konu duruyorsa oradan ulaşabilirsiniz satıcılara. 

Love is nothing without fucking!
Toplam Hit: 2294 Toplam Mesaj: 18
güneş gözlüğü hakiki gözlük uv%100 polarized